Faval city review.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
On ikka, hetkel on 2 tõmbamist sellel versioonil, õhtul teen uue download linki ja pildid, et versioon 0.4 vmsTonight kirjutas:Uploaded: 2014-07-12 18:45:16Alive kirjutas:Mappi download link: http://www.mediafire.com/download/7ui96ovik1o9nqt/City_of_the_apes.7z
Kas on plaanis seda jooksvalt uuendada muidu?
- AaAA
- Liitus : 24/06/2014
Ei ole midagi halba öelda ! good job!
- Alive
Thanks man!
- KülalineKülaline
Ma pidin selle lipu ära tegema eks, aga unustasin küsida et millisena sa seda lippu tahad? Kas klotsidena või tekstuurina (bitidena) nagu ka see usa flag oli.
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Edu & Jaksu edastiseks
- KülalineKülaline
Ei ole küll Minecrafti fänn enam aga käisin serveris ära ja vaatasin seda linna, päris ilus
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Kuidas läheb?
- Alive
KlotsidenavonKrahw kirjutas:Ma pidin selle lipu ära tegema eks, aga unustasin küsida et millisena sa seda lippu tahad? Kas klotsidena või tekstuurina (bitidena) nagu ka see usa flag oli.
Tänud!K4rro kirjutas:Edu & Jaksu edastiseks
Tore, et meeldis!Trotexify kirjutas:Ei ole küll Minecrafti fänn enam aga käisin serveris ära ja vaatasin seda linna, päris ilus
Hetkel pausi peal, aga valmis sai umbes Freedom Toweriga kõrge Korterelamu kesklinnas, põrandad puudu, paneksin mapiks, aga siis ei tööta pluginad , Aitäh küsimast.Koke#6 kirjutas:Kuidas läheb?
- KülalineKülaline
Alive kirjutas:KlotsidenavonKrahw kirjutas:Ma pidin selle lipu ära tegema eks, aga unustasin küsida et millisena sa seda lippu tahad? Kas klotsidena või tekstuurina (bitidena) nagu ka see usa flag oli.
Lähen minecrafti ja vaatan ära.
EDIT:
klotsidest siis
pisut suur aga kärab küll
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Jätka samas tempos
- KülalineKülaline
@Alive, kui ma annaks sulle Eifeli torni kujutise kas sa teeksid ka selle sinna?
- Alive
Mis mõttes? Nagu tahad Eifeli torni kesklinna?
- KülalineKülaline
Kas just Kesklinna aga kusagile võiks selle iluduse teha juAlive kirjutas:Mis mõttes? Nagu tahad Eifeli torni kesklinna?
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Need pildid ajavad mulle ka isu peale midagi ehitada
- Alive
Kurb, et see map ära kadus, Favali serveris sai väga palju seda edasi ehitatud.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2