This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Jututeema #12
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 41 • Share
Mine lehele : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
saan poole tunni jooksul kodu, näeb ikka jalkat kah, õllest pean loobuma aga selle asemele leian kiirelt alternatiivi
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Keegi minecrafti mapist ka huvitatud on?
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Keegi on päris mõnusalt spämminud vist, kuna mul olid kõik teemad kollased. Välja arvatud programmeerimine.
- KülalineKülaline
Enamus ei oska programmeerida
- Alive
Lol, true, masendav 5-0 Brasiilia, why...
- KülalineKülaline
Mulle meeldib 5-0 tublid sakslased.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
SAKSAMAA! Oi kui uhke tunne on praegu, korralik mõll ka õues.
- Pilvik
vonKrahw kirjutas:Enamus ei oska programmeerida
keegi ei oska
- Tonight
Numb õpib VÜKKis IT-d ju.Sander kirjutas:vonKrahw kirjutas:Enamus ei oska programmeerida
keegi ei oska
- Pilvik
Tonight kirjutas:Numb õpib VÜKKis IT-d ju.Sander kirjutas:
keegi ei oska
sa neljanda astme kopamees tee selgeks kõigepealt mis IT tähendab siis räägime edasi
- Tonight
Sa pole vist VÜKKiga väga kursis. Emaplaadist Javascriptini käib seal see värk.Sander kirjutas:sa neljanda astme kopamees tee selgeks kõigepealt mis IT tähendab siis räägime edasi
- Pilvik
Tonight kirjutas:Sa pole vist VÜKKiga väga kursis. Emaplaadist Javascriptini käib seal see värk.Sander kirjutas:sa neljanda astme kopamees tee selgeks kõigepealt mis IT tähendab siis räägime edasi
paistab nii, sellepärast need VÜKK omad ei hiilgagi IT alal, teavad vaid emaplaat = arvuti ja javascript on mingi asi veebis
- AigarStaar
- Liitus : 22/11/2012
2. september pool 9 Arstlik komisjon. Aye
- Pilvik
ajateenistus w
- KülalineKülaline
Kui kaua oled?
- Tonight
Sandriga diili teha on niivõrd turvaline, et enne võib scamkahtlus tekkida Humblebundle suunas. Lõpuks tuli link ära... Ligi 2h hilinemisega.
- Pilvik
Tonight kirjutas:Sandriga diili teha on niivõrd turvaline, et enne võib scamkahtlus tekkida Humblebundle suunas. Lõpuks tuli link ära... Ligi 2h hilinemisega.
link jõudis ise kohale või võtsid suppordiga ühendust? :D
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Tonight kirjutas:Numb õpib VÜKKis IT-d ju.Sander kirjutas:vonKrahw kirjutas:Enamus ei oska programmeerida
keegi ei oska
Õpetaja Ülvi õpetab seal meile programmeerimist, niiet vaevalt, et ma midagi aru saan sealt.
- Pilvik
1 kursusel kohe progemine w?
- Numb
Ei, sügisest peaks hakkama.
- Pilvik
Meil vist hakkas alles 3-4 kursus progemine, põhirõhk oli C# (hui teab miks, õps probs muud ei osanud ), lõpus oli väheke c++ ja javat.
Mingit abi tulevikus progemise osas vaja siis võid ühendust võtta, hetkel oskan php, c++/c#, java ja nüüd firma koolitab mehhatroonika (pakkeliinide ja muude tööstusseadmete progejaks), vähegi aega on siis olen siin aidanud kutseka ja kõrgkooli omasid.
Mingit abi tulevikus progemise osas vaja siis võid ühendust võtta, hetkel oskan php, c++/c#, java ja nüüd firma koolitab mehhatroonika (pakkeliinide ja muude tööstusseadmete progejaks), vähegi aega on siis olen siin aidanud kutseka ja kõrgkooli omasid.
Viimati muutis seda Sander (09.07.14 22:34). Kokku muudetud 2 korda
- Tonight
Tuli ise. Ilmselt emaili serveriga mingid jamad.Sander kirjutas:link jõudis ise kohale või võtsid suppordiga ühendust? :D
- Pilvik
Tonight kirjutas:Tuli ise. Ilmselt emaili serveriga mingid jamad.Sander kirjutas:link jõudis ise kohale või võtsid suppordiga ühendust? :D
probs ja sest see sait tundus ka suht tigu olevat aga noh vähemalt asi korras.
- Numb
Sander kirjutas:Meil vist hakkas alles 3-4 kursis progemine, põhirõhk oli C# (hui teab miks, õps probs muud ei osanud ), lõpus oli väheke c++ ja javat.
Mingit abi tulevikus progemise osas vaja siis võid ühendust võtta, hetkel oskan php, c++/c#, java ja nüüd firma koolitab mehhatroonika (pakkeliinide ja muude tööstusseadmete progejat), vähegi aega on siis olen siin aidanud kutseka ja kõrgkooli omasid.
Ma tänan, teades selle toreda õpetaja Ülvi õpetamisstiili, läheb mul abi ilmselt vaja ka.
Tonight, oled õues ka käinud sel suvel juba?
- Pilvik
tonight õues käik on see, et tõmbab korra kardina eest ära et vaadata mis liivakasti gängsterid (loe tema ainukesed sõbrad) teevad, päike paistab näkku ja tõmbab sama kiirelt kardina ette tagasi lol
Mine lehele : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 41