This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Jututeema #12
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 41 • Share
Mine lehele : 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41
- Triotech
- Liitus : 28/07/2014
niisama
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
kanafilee on hea
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Väga hea ja otsekohene artikkel: http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/lugeja-kusib-miks-noored-inimesed-rikuvad-enda-valimust.d?id=69956353
- Triotech
- Liitus : 28/07/2014
Tahtsin just siukse side cut'i pähe lõigata.
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Kuhu on Pinxu kadunud? Pole teda päris ammu juba kohanud siin.
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Pinxu teeb selfisi atm mu tahvliga. :'D
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Ja seda pidid kõik teadma :'D
- KiteCVeteran
pinxul oli väikest pausi vaja
- Tonight
Blogi: http://www.faval.eu/t1419-naiste-stiilid-labi-favali-silmade
Blogi võiks palju aktiivsem olla. Ilmselt on tekkinud vale arusaam, et postitused peavad olema kas naljakad või informeerivad. Täiesti vabalt võid kirjutada näiteks tädi sünnipäevast või eilsest päevast. Muidugi tasuks arvestada, et postitus on avalik.
Blogi võiks palju aktiivsem olla. Ilmselt on tekkinud vale arusaam, et postitused peavad olema kas naljakad või informeerivad. Täiesti vabalt võid kirjutada näiteks tädi sünnipäevast või eilsest päevast. Muidugi tasuks arvestada, et postitus on avalik.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Kuna enamus blogisi seal on naljaka sisuga, siis sealt on ka see arusaam tulnud. :/Tonight kirjutas:
Olen mõelnud isegi postitada blogisse, kuid pole siiani veel midagi head pähe tulnud, mida tasuks postitada. (tahan, et asjal oleks ka sisu, mitte sisutühi jutt, mis ei kutsu lugema)
- KiteCVeteran
pea valutab
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
tagasi eestimaal
- KiteCVeteran
pea ikka räigelt valutab ja õhtul pidusse
- JaneliKomeet
Kui ideed (ega annet) pole, siis pole eriti mõtet blogisse punnitada. Isegi ei kirjuta selle pärast.
- Merily
- Liitus : 15/11/2014
Tere kõigile! Faval ei ole minu jaoks täitsa võõras, olen aegajalt siin ikka lugemas käinud, aga kasutaja tegin alles nüüd, et saaksin ka oma arvamust avaldada. Olin enne aktiivne ühes teises portaalis, aga kuha minu arvates ei olnud väga sõbralik õhkkond, siis otsustasin sealt lahkuda.
- Tonight
Huvi pärast - mis kommuuniga tegu oli?Merily kirjutas:Tere kõigile! Faval ei ole minu jaoks täitsa võõras, olen aegajalt siin ikka lugemas käinud, aga kasutaja tegin alles nüüd, et saaksin ka oma arvamust avaldada. Olin enne aktiivne ühes teises portaalis, aga kuha minu arvates ei olnud väga sõbralik õhkkond, siis otsustasin sealt lahkuda.
- Merily
Huvi pärast - mis kommuuniga tegu oli?
Foorumi nimi "Vahvel". Seal oli niiiiiiii halb. Lihtsalt kohutav foorum. Ma ei tea, kust nii lollid inimesed tulevad ja kuidas nad saavad seal olla.
- JaneliKomeet
Tere, Merily! Päris sarnased nimed siin mitmetel.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Kaldusingi arvama, et sealt sa tuled.Merily kirjutas:Huvi pärast - mis kommuuniga tegu oli?
Foorumi nimi "Vahvel". Seal oli niiiiiiii halb. Lihtsalt kohutav foorum. Ma ei tea, kust nii lollid inimesed tulevad ja kuidas nad saavad seal olla.
Seal on ka mõistlikke inimesi, aga neid on vähe.
Ning,
Tere Tulemast Favalisse Merily!
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Tere tulemas Favalisse Merily!
- Tonight
Igas kommuunis on mõni vähemarukas liige (vihje: jhh). Vahvli probleem algab pigem juhtkonnast. Kasutaja Peeter ütleb kukk, saab hoiatuse. Administraator Maksim ütleb kukk, ei saa hoiatust.Merily kirjutas:Foorumi nimi "Vahvel". Seal oli niiiiiiii halb. Lihtsalt kohutav foorum. Ma ei tea, kust nii lollid inimesed tulevad ja kuidas nad saavad seal olla.
- Merily
Tänud sooja vastuvõtu puhul
Nagu ma näen, on siin vanu kalu ka nagu Pilvik ja paar isikut veel. Tore, et veidi vanemaid mängureid ka siia satub. Muidu need noored "nagad" peavad mind imelikuks.
Igatahes on mul sellest foorumist juba esimestel minutitel abi olnud ja olen mõnele paindavale küsimusele vastuse saanud
Keep up the good work, guys n' gals.
Nagu ma näen, on siin vanu kalu ka nagu Pilvik ja paar isikut veel. Tore, et veidi vanemaid mängureid ka siia satub. Muidu need noored "nagad" peavad mind imelikuks.
Igatahes on mul sellest foorumist juba esimestel minutitel abi olnud ja olen mõnele paindavale küsimusele vastuse saanud
- JaneliKomeet
Kui vanalt enam pole "naga"? Tahaks Pinxut näha juba, see tüdruk on üks positiivsemaid tegelasi siin.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Merily kirjutas:Tänud sooja vastuvõtu puhul
poole kohaga pensil jah, aga mänguri hinge pole minus juba ammu, nsm töllerdan siin ringi
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Tere tulemas Favalisse, Merily!
Mine lehele : 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 38, lehekülgi kokku 41