Märka kaasfoorumlast
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • Share
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
- KülalineKülaline
Ei kiida Heroest kuna ei austa omi konkurente.
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Kiidan kõiki foorumi kasutajaid.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kiidan Alivet, sest ta on Numbist rohkem punkte kogunud auhinnamängus.
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Kiidan meie tiimi, kes on teeninud korralikult meile punkte! (Specialy ME & Hack3r & Vonk )
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Tonighti ka.
- KülalineKülaline
Kiidan kõiki liikmeid aktiivsuse eest.
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Kiidan von'i, kes kokkutulekul peale pikka magamist end ikka püsti ajas.
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Toon välja @Robini.
Rahumeelne ja viisakas, samas ei pelga enda arvamust väljendada ning huumorisoon paistab samuti hea koha peal olevat.
Heaks eeskujuks teistele alaealistele, kes käivad kuskil niisama tatti pritsimas ja näitamas, kui lahedad nad enda arust on.
It'c cool to be nice. Be like Robin.
See muidugi ainult foorumis nähtava põhjal. Eraellu ei ole meist kellelgi õigus nina toppida, aga usun, et @Tonight ja ma isegi oleme ka selle kohta omajagu chatis arvamust avaldanud. Üldjoontes usun, et kui mees ennast käsile võtab, siis on potentsiaali suuri asju korda saata.
Rahumeelne ja viisakas, samas ei pelga enda arvamust väljendada ning huumorisoon paistab samuti hea koha peal olevat.
Heaks eeskujuks teistele alaealistele, kes käivad kuskil niisama tatti pritsimas ja näitamas, kui lahedad nad enda arust on.
It'c cool to be nice. Be like Robin.
See muidugi ainult foorumis nähtava põhjal. Eraellu ei ole meist kellelgi õigus nina toppida, aga usun, et @Tonight ja ma isegi oleme ka selle kohta omajagu chatis arvamust avaldanud. Üldjoontes usun, et kui mees ennast käsile võtab, siis on potentsiaali suuri asju korda saata.
- Alive
Kiidan Tonighti, cuz dude really is the MVP.
Kiidan Smile'i Pinxut ja Numbi, kes hoidsid foorumit aktiivsena aastaid tagasi.
Kiidan Ekux'i, smart dude and gotta give props to people who play RS.
Kiidan kõiki kes seda postitust loevad ja väärivad kiitust.
Kiidan Smile'i Pinxut ja Numbi, kes hoidsid foorumit aktiivsena aastaid tagasi.
Kiidan Ekux'i, smart dude and gotta give props to people who play RS.
Kiidan kõiki kes seda postitust loevad ja väärivad kiitust.
- Tonight
@Robin käis 2016. aastal foorumi mõistes üsna kõrgel kohal ära (06.08.16 kuni 30.11.16 oli moderaator). Siis ei olnud paraku veel selleks valmis ja jäi kohast päris kähku ilma. Aga kid has got something ja on vaikselt põhjast välja tõusmas. Noor Tonight?
Veel on silma jäänud:
@Heroes – aastaid aktiivne ja alati pildis, cool dude
@NiceSk1ll3r – Favali Messi; jälgib, et poisid ja tüdrukud foorumis seadust ei rikuks
@Ekux – Alive mainis ta päevikut nädalavahetusel Saaremaal, järelikult teeb midagi vägevat; aa jah, spetsialist ka veel
@Rannatuul – vahel imestan, et kuidas ta küll postitamisel 'Saada' nupu leiab, kui tal compis aim nii paigast ära on; vahepeal oli kadunud nagu Asiimov; muidu pravilna
@Bella – minu jaoks jääb ta alati Annuks Saunas räägiti, et kriminaal (ei julge kindlalt väita tho)
@Krisssu – tore tšikk, Favalis tuntud kui 'neiu kes teeb salati'
@St1ven – Favali pesamuna, oleks nagu @Ekuxi noorem vend
@Alive – jäi silma oma ebaaktiivsusega
@Pilvik – tema puhul ei teagi, mitu auku kehas on
@zibreazebra – talle meeldib numbreid lugeda
Kõik teised on ka tublid. Ma lihtsalt ei viitsi rohkem kirjutada hetkel, vaatan Suits edasi.
Veel on silma jäänud:
@NiceSk1ll3r – Favali Messi; jälgib, et poisid ja tüdrukud foorumis seadust ei rikuks
@Ekux – Alive mainis ta päevikut nädalavahetusel Saaremaal, järelikult teeb midagi vägevat; aa jah, spetsialist ka veel
@Rannatuul – vahel imestan, et kuidas ta küll postitamisel 'Saada' nupu leiab, kui tal compis aim nii paigast ära on; vahepeal oli kadunud nagu Asiimov; muidu pravilna
@Bella – minu jaoks jääb ta alati Annuks Saunas räägiti, et kriminaal (ei julge kindlalt väita tho)
Kõik teised on ka tublid. Ma lihtsalt ei viitsi rohkem kirjutada hetkel, vaatan Suits edasi.
- zibreazebra
- Liitus : 26/09/2016
Jep 5+
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Tonight kirjutas:@Robin käis 2016. aastal foorumi mõistes üsna kõrgel kohal ära (06.08.16 kuni 30.11.16 oli moderaator). Siis ei olnud paraku veel selleks valmis ja jäi kohast päris kähku ilma. Aga kid has got something ja on vaikselt põhjast välja tõusmas. Noor Tonight?
Veel on silma jäänud:
Lol wtf
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Kiidan Tonighti ja Alive hea töö eest.
- Pilvik
Ekux, õige inimene puldis. Kui smile ja pinxu ära bännid siis õlled minu poolt.
- Alive
Kiidaks taaskord Tonighti. Ilma temata see kommuun ei toimiks mitte kuidagi. Samas vaimus edasi bru.
- Pilvik
Alive kirjutas:Kiidaks taaskord Tonighti. Ilma temata see kommuun ei toimiks mitte kuidagi. Samas vaimus edasi bru.
Samad sonad, tonight void nuud kapiotsast kupsist votta.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3