Mittesoovituslik UltraGaming
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- KülalineKülaline
NO TÜRA JÄÄ VAIT, KIRJUTASIN SELGELT, ET JÄTAKS TEEMA SINNA PAIKA.Pinkey kirjutas:Trotexify, sina rikud siin kõige rohkem mainet. Tõendeid ei oska tuua, et nemad DDoSisid.
SINA TULED JA HUIAD EDASI, NAHHUI SUL VIGA ON?
Viimati muutis seda Trotexify (11.01.15 17:04). Kokku muudetud 1 kord
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
Trotexify kirjutas:NO TÜRA JÄÄ VAIT.Pinkey kirjutas:Trotexify, sina rikud siin kõige rohkem mainet. Tõendeid ei oska tuua, et nemad DDoSisid.
Tahad jälle siit banni saada, nagu ükskord?
- KülalineKülaline
Suht teemakohane asi tõesti.Pinkey kirjutas:Trotexify kirjutas:
NO TÜRA JÄÄ VAIT.
Tahad jälle siit banni saada, nagu ükskord?
Ma kirjutasin selgelt, et jätaks teema sinna paika ja sa tuled tõmbled edasi, nahhui sul viga on?
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Sest kui isikud on süüdi, siis pole nimede kustutamiseks mingit põhjust? Praegu ongi probleem selles, et tõendid on ainult suusõnalised ja mitte erapooletute suust. Pole erilist vahet, keda juhtkond pooldab - jah, ka me usume pigem 50 inimest kui 5 inimest - aga seaduse silmis ei piisa praegustest tõenditest.Trotexify kirjutas:Teiseks, kui nimede avalikustamine juhtkonnale ei sobi siis miks nad ise neid ära ei kustuta siit?
Neil on ju nimede kustutamiseks täielik õigus ja võimalus.
- KülalineKülaline
Aga palun pöördu, mida mis aega sa mulle annad? Mina pole seda teemat teinud.MadCuzMissed kirjutas:Laimamine on Eesti Vabariigi seadusega ja samuti ka selle foorumi reeglitega vastuolus.
Kui see postitus või vähemalt nimed siit ei kao, pean pöörduma Politsei poole. Mina annan 24h sulle tõendite esitamiseks.
Ütlesin, et kui teema kustutatakse siis kutsutatakse, mul savi.
Mina ei saa siin käskida juhtkonda teise inimese koostatud teemat kustutama või siis selle teema algatajal endal kästa see ära toimetada.
Sinu rahulduseks (loodan, et saad rahuldust sellest) muutsin enda poolt kõikides enda postitustes nimed ära.
Teised nimed mis siin ringi liiguvad pole minu rida ja minu perset need ei truki.
Nimedeks panin: JUKU, UKU, NOKU - suhteliselt sobilikud nimed.
Nüüd ütlen üht: Im out - niikaua kui minul mingit jama teiega ei ole ei koti te mind absull, tehke kasvõi uus server aga kui peab üks märgutulekegi põlema minema tuleb teema taas lagedale.
//Lisaks, loodan, et sa Pinkey või kes iganes sa ka olid oled ka vait.
Mina pole teemat koostanud seega nahka pahka sa minuga mögised?
Poleks olnud teemat poleks olnud ka minu kommentaare, ma ei oleks ise seda teemat teinud.
Viimati muutis seda Trotexify (11.01.15 20:53). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Mõni kaak on kiiksuga.)
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Minu poolest jääb teema alles, need ärimehed on rikkunud väga paljude serverite tuleviku.
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
norm
- Elar19
- Liitus : 11/11/2012
Nad ei oska oma vigu tunnistada.
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Pinkey, kui sa midagi aroni ja lauri kohta ei tea siis ples ära sekku siia. Endalgi piisavalt nendega tegemist olnud, aga mis siin enam jutustada sellest
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
Ence kirjutas:Pinkey, kui sa midagi aroni ja lauri kohta ei tea siis ples ära sekku siia. Endalgi piisavalt nendega tegemist olnud, aga mis siin enam jutustada sellest
Arvad, et oled mingi kõvavend? Kui teile ei meeldi aron ja laur, see ei tähenda, et nad mulle ei peaks meeldima ka, eksole. Ja pealegi, miks teema ülevale sikutate?
- Elar19
- Liitus : 11/11/2012
Pinkey kirjutas:Ence kirjutas:Pinkey, kui sa midagi aroni ja lauri kohta ei tea siis ples ära sekku siia. Endalgi piisavalt nendega tegemist olnud, aga mis siin enam jutustada sellest
Arvad, et oled mingi kõvavend? Kui teile ei meeldi aron ja laur, see ei tähenda, et nad mulle ei peaks meeldima ka, eksole. Ja pealegi, miks teema ülevale sikutate?
Sest see on kuum teema eesti-maastikul. Ma ei usu et see teema veel lõpeks. See on kindlasti paljudes foorumitest.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2