This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
saab keegi öelda...?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- zkevvuzLiige
- Liitus : 29/12/2014
Tere Saab palun keegi öelda mis ma peaksin lisama kui mul on DVZ_shoutbox ja foorum on MyBB et mis peaksin sinna scripti lisama et oleks nii et kui kirjutab admin siis oleks roheline kiri kui kirjutab korrahoidja siis on sinine kiri ja kui kirjutab moderaator siis on punane kiri ja teistel tavaline
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
See ei olene skriptist tho. Mine googelda... 15 minuti töö.
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
zkevvuz kirjutas:Tere Saab palun keegi öelda mis ma peaksin lisama kui mul on DVZ_shoutbox ja foorum on MyBB et mis peaksin sinna scripti lisama et oleks nii et kui kirjutab admin siis oleks roheline kiri kui kirjutab korrahoidja siis on sinine kiri ja kui kirjutab moderaator siis on punane kiri ja teistel tavaline
Peaks aitama ka BBCode-s ehk värvikoodid. Nagu TEKST
- zkevvuzLiige
- Liitus : 29/12/2014
ei aidanud eriti
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
noob
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Ma oletan ,et sa kasutad MyBB versiooni ehk 1.8.3 ning DVZ_Shoutbox see puhas jura... ei soovita kuna olen läbi testinud ning teinud asju juurde ei ole väga kasutatav shoutbox.Mida mina soovitan kasuta Inferno shoutboxi vähe parem shoutbox saab teha asju paremas enda järgi jms kui sa vähemalt oskad skripti koodi.zkevvuz kirjutas:Tere Saab palun keegi öelda mis ma peaksin lisama kui mul on DVZ_shoutbox ja foorum on MyBB et mis peaksin sinna scripti lisama et oleks nii et kui kirjutab admin siis oleks roheline kiri kui kirjutab korrahoidja siis on sinine kiri ja kui kirjutab moderaator siis on punane kiri ja teistel tavaline
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Ah ,et kuidas saab v Ei tea kas mõtlen täpselt seda sama aga muudad Administraatori grupis värvi ära ehk siis
Halda gruppe or smth... Siis "grupp" millele tahad panna värvilist kirja või glowing või nii siis on chatis ka see kiri..
Halda gruppe or smth... Siis "grupp" millele tahad panna värvilist kirja või glowing või nii siis on chatis ka see kiri..
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1