AntiCheat
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- PLUGINADrrr
- Liitus : 02/11/2014
Tere.
Kasutan siis sellist anticheati https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=78765 ja probleem on selles, et kui ta bannib inimest siis reasoniks tuleb näiteks unknow ja kui on ka kahe nimega inimene (OLEN PRO) siis see paneb reasoniks PRO. Kas ei oleks nii võimalik, et see plugin paneks reasoniks [AntiCheat] Cheating
Kasutan siis sellist anticheati https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=78765 ja probleem on selles, et kui ta bannib inimest siis reasoniks tuleb näiteks unknow ja kui on ka kahe nimega inimene (OLEN PRO) siis see paneb reasoniks PRO. Kas ei oleks nii võimalik, et see plugin paneks reasoniks [AntiCheat] Cheating
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ühe silmaga koodi vaadates on seal read nagu:
// Kui soovid mingeid teisi proovida, siis üks kuulsaid anticheate on TimePassi oma:
- Kood:
//client_print(0, print_chat, "[Sakura's Anticheat] %s was kicked by SDC for having a restricted symbol in name.", Name);
client_print(0, print_chat, "%L",LANG_PLAYER,"KICK_WR_CH", Name);
// Kui soovid mingeid teisi proovida, siis üks kuulsaid anticheate on TimePassi oma:
- Attachments
- PLUGINADrrr
Sellega kirjutab ta teistele mängijatele, et inimene sai banni koodimise eest, aga testin kohe selle TimePassi oma ära
- Tonight
Hmm, sa mõtlesid seda reasonit, mis tuleb kliendi konsooli?
server_cmd("amx_ban %d %s",gSettings[BAN_TIME], Name);
Kuna põhjust ei lisata ja asi on natuke valesti vormistatud, siis nicki Olen Pro korral jääbki põhjuseks Pro (amx_ban 30 Olen Pro).
Õige oleks midagi taolist:
server_cmd("amx_ban %d ^"%s^" Kooder",gSettings[BAN_TIME], Name);
server_cmd("amx_ban %d %s",gSettings[BAN_TIME], Name);
Kuna põhjust ei lisata ja asi on natuke valesti vormistatud, siis nicki Olen Pro korral jääbki põhjuseks Pro (amx_ban 30 Olen Pro).
Õige oleks midagi taolist:
server_cmd("amx_ban %d ^"%s^" Kooder",gSettings[BAN_TIME], Name);
- Tehnik aKKomeet
- Liitus : 28/03/2013
See timepass räige jama, olen proovinud, lähed steamiga sisse, saad banni. Ometi miskit peal pole.
- PLUGINADrrr
Ega anticheat ei vaata, kas oled steamer või mitte, töötab päris ilusti. Panin mouse speed 555555.5 peale ja sain spin hacki eest bani ja tegelt see ongi nagu spinhack
- PLUGINADrrr
Haha, ei soovita kohe üldse tegelt, mängin mängin.. saavad inimesed kõik kicki, wait scripti eest ja siis bomb skripti eest...
- Tonight
Plugina configust saad valida, milliseid kontrolle soovid ja milliseid mitte. Server-side anticheat ei saagi olla perfektne, see peaks olema VACi töö.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1