This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Parim foorumi tarkvara?
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share
Mine lehele : 1, 2
Milline on sinu arvates parim foorumi tarkvara?
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Okei. Proovin ja vaatan.
- Talirand
Ei tea. Ei saa sellisest phpbb-st küll midagi aru.... xD
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
vaatasin ka sinu lehte, aga kuidas seda musta riba ülevalt ära saab? on see reklaam we?
- KülalineKülaline
Forumotioni Toolbar - võib ka reklaamiks nimetada jah. Minge Administraatori paneeli sealt valige Modules siis Toolbari all on Konfiguratsioon ja pange Activate the toolbar: No/Ei.Heroes kirjutas:vaatasin ka sinu lehte, aga kuidas seda musta riba ülevalt ära saab? on see reklaam we?
//Vähe vale teema õpetamiseks aga noh
- Talirand
Eks ta ole jah. Aga tänks.
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Tonight kirjutas:Sain juba aru, et oled MyBB fanboy ja mu kommentaar läks pisut hinge. Minu arvates on phpBB parem, sinu arvates aga MyBB... okei, mulle sobib, kuid sul oleks nagu mingi probleem sellega, et teisele üks tarkvara ei meeldi.
Ei ole mybb fanboy, lihstalt rõhutan pikemat aega juba seda, et sul pole õrna aimugi kuidas PHP, HTML ega CSS kodeerimine käib. Valid foorumit selle läbi mida oled rohkem kasutanud lihtsalt. Mybb ja teisi open source foorumeid saab muuta selliseks nagu tahad. Mybb on selle lihtsamaks teinud.
Kui panna võrdlusesse, et su nõrgem pea ka arusaaks.
Android = Mybb
iOS = Phpbb
Windows Phone = SMF
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ohjah... Unique vol 2. Ego on pisut liiga suur, reaalseid tegusid pole ja räägid siin nõrgast peast, kuigi ise oled väitnud, et sul oli põhikoolis (!) mate 2.
- ConstantineKomeet
Tonight kirjutas:Ohjah... Unique vol 2. Ego on pisut liiga suur, reaalseid tegusid pole ja räägid siin nõrgast peast, kuigi ise oled väitnud, et sul oli põhikoolis (!) mate 2.
Mis mate siia puutub. Jutt käib ikka sellest, et nimetad Open Source tarkvara lapsikuks, kuigi saad ise muuta selliseks nagu ise tahad seda.
Nii kui kaotasid oma ainukese argumendi selle vastu, et sa ei oska kergemaid weebi keeli tõid mu põhikooli hinde ette.
ggwp.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kas ma oskan kergemaid programmeerimiskeeli? Ilmselt küll, läbisin alles hiljuti TÜ programmeerimise kursuse ja lõpetasin selle hindega A. Ei nimeta ennast eksperdiks, kuid lihtsamate asjadega saan hakkama, kasvõi näiteks Favali CSSiga või scriptide muutmisega. Sind ilmselt huvitab, miks ma ei vastanud su sellele torkele varem: ma ei ole inimene, kes kiidab või ülehindab ennast (nagu näiteks sina või paljud eestlastest amxxiga tegelejad); oled sa näiteks kohanud mingit väga tarka inimest (kui su tutvusringkonnas on üldse selliseid inimesi) ja näinud teda oma teadmistega uhkeldamas? Mina vähemalt mitte, tark inimene ei pea seda vajalikuks.
Minu algne fraas oli "kergelt lapsik tarkvara, kõik on mõttetult suur ja diivalik", kust on järsku sinu jaoks alles jäänud vaid sõna lapsik. Eesti keeles kasutatakse piltlikke väljendeid, näiteks lapsik tarkvara ei tähenda 2-aastaste tarkvara ning jalga laskma ei pea tähendama, et Numb kasutab oma CSi oskusi reaalses elus.
See arutelu on läinud teemast pisut kaugele, eesmärk oli leida kasutajate arvates parim tarkvara. Seetõttu rohkem ma selles veidras vaidluses ei osale, kui see just kuidagi teemat edasi ei suuda arendada.
Minu algne fraas oli "kergelt lapsik tarkvara, kõik on mõttetult suur ja diivalik", kust on järsku sinu jaoks alles jäänud vaid sõna lapsik. Eesti keeles kasutatakse piltlikke väljendeid, näiteks lapsik tarkvara ei tähenda 2-aastaste tarkvara ning jalga laskma ei pea tähendama, et Numb kasutab oma CSi oskusi reaalses elus.
See arutelu on läinud teemast pisut kaugele, eesmärk oli leida kasutajate arvates parim tarkvara. Seetõttu rohkem ma selles veidras vaidluses ei osale, kui see just kuidagi teemat edasi ei suuda arendada.
- ConstantineKomeet
Minu eesmärk oli näidata, et sul pole õrna aimugi millest räägid. Inimene kes kutsub open source tarkvara selliste sõnadega küll mitte mingit IT ala pole ära lõpetanud. Ma polegi uhkustanud millegagi. 1 või 2 kuud nati õpimist ja Mybb täiesti ümber tegemine pole mitte mingi raskus.
Ma lihtsalt ootasin paremat argumenti näiteks "Olen rohkem PHPBBga harjunud" oleks olnud parem argument.
Ma lihtsalt ootasin paremat argumenti näiteks "Olen rohkem PHPBBga harjunud" oleks olnud parem argument.
- KülalineKülaline
Mina arendaks kiiremate skriptide peale, aga noh kõike pole võimalik ka teha sellepärast ma ei viitsigi.
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
MyBB FTW!
- Heroes
mybb on jah nagu algajatele mõeldud rohkem aga see on väga moderne ja phpbb on sellistele kes saavad aru jne jne
- Talirand
phpbb on parem ikka, kui mybb. Aga jah lic mybb liiga kerge. Phpbbl oleks ka natuke rohkem mõistust vaja.
- KülalineKülaline
Ma vaidleks aga ma lihtsalt ei viitsi
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Phpbb-l on rohkem võimalusi , parimini saab scripte teha aga mybb-l rohkem kenamaid stiile , nimed jms
- ConstantineKomeet
Xp+ kirjutas:Phpbb-l on rohkem võimalusi , parimini saab scripte teha aga mybb-l rohkem kenamaid stiile , nimed jms
WHAT? WHAT? WHAT? WHAT?
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Eee, Minu arust on tasuta foorumi tarkvara phpBB, kuna rohkem võimalusi uuendada enda foorumit ning paremad pluginad ja ei ole kahtlust ,et keegi saaks keerata otseses mõttes foorumi p*rse. Aga Tasulisest foorumi tarkvara on minu arust vBulletin kuna sinna on raske sisse häkkida ning seda p*rse keerata, kuigi ta on kiirem ning vähe paremate pluginatega foorumi tarkvara.
- BlizzAlgaja
- Liitus : 20/11/2015
Simple Machines Forum
- SkyRimHD
- Liitus : 03/02/2016
PHPBB hea soovitan kerge scripte panna jne. aga mybb jällegi ilusam
kui raha oleks siis võtaks IP.Boardi
kui raha oleks siis võtaks IP.Boardi
Viimati muutis seda SkyRimHD (07.04.16 20:00). Kokku muudetud 2 korda
- Heroes
Hakkas meeldima vBulletin kõige rohkem
- Rare Skillzz
- Liitus : 01/04/2016
Kui tõsiselt aus olla, ning vaadata helget külge siis, minu arust on kõige parem tasuta tarkvara on phpBB, lihtne arendada, ning lisada asju juurde.
Kõige parem tasuline foorumi tarkvara, on ilmselt vBulletin. Kindel ja kõige turvalisem.
Kõige parem tasuline foorumi tarkvara, on ilmselt vBulletin. Kindel ja kõige turvalisem.
- Divisor
- Liitus : 19/03/2015
Rare Skillzz kirjutas:Kui tõsiselt aus olla, ning vaadata helget külge siis, minu arust on kõige parem tasuta tarkvara on phpBB, lihtne arendada, ning lisada asju juurde.
Ilmselt on phpBB on parim jah mida tasuta saada, sest mybb on hullult spam bottide lemmik. Tasulisega olen nõus ja nüüd ka ilmselt IP Board üks parimaid.
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
PhpBB lihtsalt parim, pole midagi öelda.
Mine lehele : 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2