This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Ettepanek kolimiseks
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Teeksin Favalile ettepaneku kolimiseks. Foorum on vist terve aeg olnud Forumotionist ja selle tõttu pole juhtkond saanud teha kõike, mida nad on soovinud. Kolimine tähendaks ka seda, et reklaamid oleksid absoluutselt kõigi jaoks kadunud. Lisaks saaks foorum tegevusvaldkondi laiendada.
- KülalineKülaline
Pooldan!Koke#6 kirjutas:Teeksin Favalile ettepaneku kolimiseks. Foorum on vist terve aeg olnud Forumotionist ja selle tõttu pole juhtkond saanud teha kõike, mida nad on soovinud. Kolimine tähendaks ka seda, et reklaamid oleksid absoluutselt kõigi jaoks kadunud. Lisaks saaks foorum tegevusvaldkondi laiendada.
Vajalik ja tähtis lüke, aitab nendest Forumotioni piirangutest, aeg edasi liikuda.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Vajalik lüke oleks tõesti. Kõige tähtsam liigutus ehk domeeni registreerimine on foorumil tehtud õnneks
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
Idee on hea, aga Forumotion ei toeta andmepanga eksporti.
- FVL Bot
- Liitus : 16/02/2012
Seaduslikult mitte.#Martin kirjutas:Forumotion ei toeta andmepanga eksporti.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Idee on käinud läbi mitu korda, kuid ma ei leia, et sellega midagi oluliselt paremaks muutuks. Favali suurim murekoht on aktiivsus ning uus hosting seda vaevalt otseselt mõjutaks. Database'i hankimine oleks võimalik (scriptid on mul olemas), kuid seda tehes tuleb arvestada, et hiljem Forumotionisse foorumiga tagasi tulla ei saa. Database'i hankimine on ebaseaduslik ning võib lõppeda rahatrahviga (kuigi seda pole kunagi juhtunud, mitmed foorumid on Forumotionist kolinud).
/*
Plussid:
• Client-side scriptid muutuksid server-side'iks
• Külalistelt kaoksid reklaamid
• Kaoksid Forumotioni piirangud (saaksime installida mod'e jms)
Miinused:
• Lisaväljaminekud juhtkonna jaoks
• Kaoks nii-öelda backup ligipääs
*/
Oma hosting on loomulikult parem kui Forumotioni-taolised teenuspakkujad, kuid hetkene olukord on minu arvates üsnagi ideaalne: kasutajate jaoks on reklaamid kadunud kuni sügiseni 2017, juhtkonna väljaminekud piirduvad domeeni eest tasumisega ning giveawaydega, foorumit on mugav kasutada (vähemalt minu arvates) ja keegi ei pea kartma, et Numb otsustas jaanipäeval raha maha juua ning arved jäid tasumata.
Lühidalt: Kui kolida, siis enam tagasiteed ei ole - tähtis otsus.
/*
Plussid:
• Client-side scriptid muutuksid server-side'iks
• Külalistelt kaoksid reklaamid
• Kaoksid Forumotioni piirangud (saaksime installida mod'e jms)
Miinused:
• Lisaväljaminekud juhtkonna jaoks
• Kaoks nii-öelda backup ligipääs
- Kood:
http://familyvastaneliit.forum.co.ee/
*/
Oma hosting on loomulikult parem kui Forumotioni-taolised teenuspakkujad, kuid hetkene olukord on minu arvates üsnagi ideaalne: kasutajate jaoks on reklaamid kadunud kuni sügiseni 2017, juhtkonna väljaminekud piirduvad domeeni eest tasumisega ning giveawaydega, foorumit on mugav kasutada (vähemalt minu arvates) ja keegi ei pea kartma, et Numb otsustas jaanipäeval raha maha juua ning arved jäid tasumata.
Lühidalt: Kui kolida, siis enam tagasiteed ei ole - tähtis otsus.
- Elar19
- Liitus : 11/11/2012
Pooldan!
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Ei poolda. Forumotion on alati mulle meeldinud väga. Ja Tonight oskab väga hästi Forumotion'iga ümber käia. Kogu aeg tuleb uusi süsteeme/scripte Forumotion'isse - ei näe mingit mõtet üle kolida. Hetkel saab ka väga hästi hakkama. I'm out!
- Tonight
Kolimine oleks samm edasi küll, kuid hetkel on mitu suuremat probleemi vaja lahendada (kuidas tõsta aktiivsust, tulla mänguserveritega välja jms). Mis puutub scriptidesse, siis ma olen suutnud lihtsalt niite tõmmata: õiged tutvused ja pisut endapoolset panust.
// See on lihtsalt minu kui ühe administraatori nägemus, eks paistab, mida @Alive ja @Numb kostavad.
// See on lihtsalt minu kui ühe administraatori nägemus, eks paistab, mida @Alive ja @Numb kostavad.
- KülalineKülaline
Ei poolda, Faval läheks põhja ja siis on tagumendis kõik.
- Rooland
- Liitus : 04/12/2013
Ei poolda seda ideed.
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Ei poolda.
- CurdyzStaar
- Liitus : 26/10/2014
Pooldan.
- Eduard
- Liitus : 28/09/2014
Praegu t88tab asi v2ga h2sti minu arvates!
- Airwave
- Liitus : 23/12/2014
Võiks ju küll samas.
Pooldan vist jah.
Pooldan vist jah.
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Ei poolda.
- KülalineKülaline
Tundub nagu oleks 50-50
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Ei poolda eriti, olen Forumotioniga liiga harjunud.
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Ei poolda, sobib see praegune kah
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Ei poolda. Liiga riskantne ettevõte.
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Ei poolda, liiga riskantne ning pole vaja minuarust kolida, forumotion ka suht hea .
- Alive
Ei poolda samuti, põhjused on eelnevalt öeldud.
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Poolt!
- Haylan
- Liitus : 25/12/2014
Ei poolda.
- FVL Bot
- Liitus : 16/02/2012
Hetkel jääb kolimine ära, kuid ei välista, et see tulevikus toimub.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1