OSRS Diary - XX TENTAClON - 93/99 Firemaking - 97/99 Cooking
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • Share
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Kasutaja nimi on nüüd MitchySlick.Lisage sõpsi ja tulge CCsse, Eesticc.
- Alive
Väike update, 10 range levelit teinud ja fletchingut 5 levelit ja hetkel töötan enda fishingu kallal, et saaksin Fishing guildi sisse.
- Alive
-Tegelenud siis Questimisega, hetkel nüüd siis 95 ja eile õhtul oli kusagil 76 või nii.
-Tegin Varrock easy Diary ära.
-Total on nüüd 1014.
-Void bottom piece soetatud.
-Tegin Varrock easy Diary ära.
-Total on nüüd 1014.
-Void bottom piece soetatud.
- Alive
- Tegin Fremennik Isles questi ära ja rockin seda Helm of Neitiznoti!
- Fletching on 97 ja liigun enda eesmärgi poole.
- Total level 1066
- Riskisin just suurelt ja kulutasin enda bondi raha fury peale, loodan et saan enda bondi raha nüüd 7 päevaga kokku grinditud, proovin seda arvatavasti teha fletchimisega, sest see on suht AFK skill ja teenib suhteliselt decent cashi.
- Cash stack on hetkel circa 12k - updaten jälle kui on koos 1.000.000 coins x)
- Fletching on 97 ja liigun enda eesmärgi poole.
- Total level 1066
- Riskisin just suurelt ja kulutasin enda bondi raha fury peale, loodan et saan enda bondi raha nüüd 7 päevaga kokku grinditud, proovin seda arvatavasti teha fletchimisega, sest see on suht AFK skill ja teenib suhteliselt decent cashi.
- Cash stack on hetkel circa 12k - updaten jälle kui on koos 1.000.000 coins x)
- Alive
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
ma rank 4 hetkel fletchinguga sdmm's
- Alive
Tasub see seal ära ka?KiteC kirjutas:ma rank 4 hetkel fletchinguga sdmm's
- KiteCVeteran
tasus küll jah, teenisin kokku üle 20m osrs tänus sellele (mingi 5m+ sdmm) aga nüüd juba surnud seeAlive kirjutas:Tasub see seal ära ka?KiteC kirjutas:ma rank 4 hetkel fletchinguga sdmm's
- Alive
Kena cash gains, circa 20€ jah?KiteC kirjutas:tasus küll jah, teenisin kokku üle 20m osrs tänus sellele (mingi 5m+ sdmm) aga nüüd juba surnud seeAlive kirjutas:Tasub see seal ära ka?KiteC kirjutas:ma rank 4 hetkel fletchinguga sdmm's
- KiteCVeteran
yupAlive kirjutas:Kena cash gains, circa 20€ jah?KiteC kirjutas:tasus küll jah, teenisin kokku üle 20m osrs tänus sellele (mingi 5m+ sdmm) aga nüüd juba surnud see
- Alive
Väike update:
Kasutasin ära bondi, mis mul oli pangas eelmisest mängimisajast soetatud ja tegelen jälle pelamisega.
Hetkel tegelen questide ja skillide arendamisega, et mul oleks võimalik Recipe Of Disaster ära teha.
Tegin öösel kusagil 6 questi ära, millest mõnes soovisid, et mul oleks kõrgem thieving ja seda ma ka tegin.
Hetkel ma liigun 52 thieving suunas, et mul oleks võimalik Desert Treasure ära teha, kõik questid sellejaoks on tehtud ja muud vajalikud statsid.
Hetkel total level on 1112, aga selle kõrgemaks ajamine ei ole hetkel mulle tähtis.
Kasutasin ära bondi, mis mul oli pangas eelmisest mängimisajast soetatud ja tegelen jälle pelamisega.
Hetkel tegelen questide ja skillide arendamisega, et mul oleks võimalik Recipe Of Disaster ära teha.
Tegin öösel kusagil 6 questi ära, millest mõnes soovisid, et mul oleks kõrgem thieving ja seda ma ka tegin.
Hetkel ma liigun 52 thieving suunas, et mul oleks võimalik Desert Treasure ära teha, kõik questid sellejaoks on tehtud ja muud vajalikud statsid.
Hetkel total level on 1112, aga selle kõrgemaks ajamine ei ole hetkel mulle tähtis.
- Alive
Pisike update:
Sain selle 53 thieving lõpuks kätte ja Desert Treasures on peaaegu lõpetatud, sellega olen jamanud viimased päevad, nüüd hetkel võtsin otsuse, et ei tee seda lõpuni ja hakkan slayeriga bondi raha kokku kraapima, sest varsti on membership läbi.
10 total levelit saanud siis viimasest updatest, kõik nendest on thievingus.
Sain selle 53 thieving lõpuks kätte ja Desert Treasures on peaaegu lõpetatud, sellega olen jamanud viimased päevad, nüüd hetkel võtsin otsuse, et ei tee seda lõpuni ja hakkan slayeriga bondi raha kokku kraapima, sest varsti on membership läbi.
10 total levelit saanud siis viimasest updatest, kõik nendest on thievingus.
- Alive
Sain tehtud Desert Treasures,boostis minu magic levelit natukene.
- Peale seda lõpetasin ära Enter the Abyss miniquesti ja peale seda ma tegelesin teiste asjadega.
- Tegin 30 runecrafting, et mul oleks võimalik teha ära questid "Wanted!", "Sea Slug" ja "The Slugs Menace". Nendega ma unlockisin Proselyte armori mis oli üks samm mul, et valmistuda barrowsiks ennast ette.
- Peale seda tegin ma ära "Underground Pass" questi, et mul oleks võimalik saada Iban's Staff, millega barrowsit teha.
Quest võttis suht kaua aega, kuna low agility leveli töttu kukkusin palju alla. Kui olin staffi kätte saanud, kasutasin 200k ära, et seda upgradeda, et saaks rohkem laske korraga teha.
Hakkasin siis Barrowsit tegema.
-Teine chest mille avasin sisaldas endas Verac's plateskirti, ma müüsin selle ära, et saada rohkem asju millega barrowsit teha.
-Kahekümnes chest andis mulle Guthan's warspeari, mis on kõige kallim Barrows item üldse, mida saada. Ostsin selle eest endale Fury tagasi, mille müüsin bondi jaoks ja Whipi.
Peale seda ma treenisin veits attacki, et mul oleks tulevikus võimalik seda kasutada.
-kahekümne neljas chest andis mulle Ahrim's staffi, mis on kõige odavam barrows item circa 60k
Siin on minu statsid seekord:
Quest points:
Proovin edaspidi enda päevikut ilusamini teha, teha pilte peale leveli saamist etc.
- Peale seda lõpetasin ära Enter the Abyss miniquesti ja peale seda ma tegelesin teiste asjadega.
- Tegin 30 runecrafting, et mul oleks võimalik teha ära questid "Wanted!", "Sea Slug" ja "The Slugs Menace". Nendega ma unlockisin Proselyte armori mis oli üks samm mul, et valmistuda barrowsiks ennast ette.
- Peale seda tegin ma ära "Underground Pass" questi, et mul oleks võimalik saada Iban's Staff, millega barrowsit teha.
Quest võttis suht kaua aega, kuna low agility leveli töttu kukkusin palju alla. Kui olin staffi kätte saanud, kasutasin 200k ära, et seda upgradeda, et saaks rohkem laske korraga teha.
Hakkasin siis Barrowsit tegema.
-Teine chest mille avasin sisaldas endas Verac's plateskirti, ma müüsin selle ära, et saada rohkem asju millega barrowsit teha.
-Kahekümnes chest andis mulle Guthan's warspeari, mis on kõige kallim Barrows item üldse, mida saada. Ostsin selle eest endale Fury tagasi, mille müüsin bondi jaoks ja Whipi.
Peale seda ma treenisin veits attacki, et mul oleks tulevikus võimalik seda kasutada.
-kahekümne neljas chest andis mulle Ahrim's staffi, mis on kõige odavam barrows item circa 60k
Siin on minu statsid seekord:
Quest points:
Proovin edaspidi enda päevikut ilusamini teha, teha pilte peale leveli saamist etc.
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Miks nii vähe pappi btw? Ma fletchinguga teinud ca 16m juba, varsti 99 ka
- Alive
99 Fletching rahad ammu läinud, ostsin fury ja warriors ringi ja mida muud iganes, hetkel kusagil 5m coinsidena olemas, 2.7m sõbra käes.Wasti kirjutas:Miks nii vähe pappi btw? Ma fletchinguga teinud ca 16m juba, varsti 99 ka
- Alive
Viimati kui ma updatesin seda olin chest number 24 juures. Nüüdseks olen kokku teinud 100 barrows chesti, pean ütlema, et mu algne õnn on enam-vähem ära kadunud, üks hetk olin kusagil 40 chesti dry, aga siin on kõik head asjad mis ma sain nende 76 chestiga.
Chest number 28 - Torag's platebody.
Chest number 31 - Guthan's helm
Chest number 32 - Ahrim's hood
Chest number 53 - Dharoks platelegs
Chest number 94 - Dragon medhelm
Kahjuks mul rohkem ei õnnestunud midagi 100 chestiga saada, aga ma olen rahul, sest alguses oli luck väga hea.
Muud achievementid:
Chest number 28 - Torag's platebody.
Chest number 31 - Guthan's helm
Chest number 32 - Ahrim's hood
Chest number 53 - Dharoks platelegs
Chest number 94 - Dragon medhelm
Muud achievementid:
- Alive
Tegin nüüd veel 25 chesti, et saada kokku 125 chesti enne kui inactive lähen mõneks ajaks.
Chest number 110 - Verac's helm
Chest number 114 - Ahrim's hood
69 Magic
Chest number 114 - Ahrim's hood
69 Magic
- Alive
Tegin ennast jälle memberiks ja grindin barrowsit edasi, hetkel teinud jälle 25 chesti, ehk 150 on nüüd koos.
Chest number 133 - Karil's Xbow
Chest number 142 - Half key ja Dragon Medhelm
Chest number 146 - Ahrim's Staff
Chest number 142 - Half key ja Dragon Medhelm
Chest number 146 - Ahrim's Staff
Vahepeal õnnestus saada ka 70 Attack, 70 Magic ja 72 Hitpoints, millest mul kahjuks pilte pole, kuna olin incombat.
- Alive
Suhteliselt palju olen ära teinud kolme päevaga
Siin on minu loot Barrowsist 150-175
Chest number 156 - Elite clue scroll
Chest number 172 - Dharok's battleaxe
Statsid
50 Smithing
Viimati muutis seda Alive (25.12.16 19:17). Kokku muudetud 3 korda
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Keep going, aga imo useless postitada need lvli kaupa pilte, 1hest täitsa piisaks.
- Alive
Point noted.Wastumusi♥ kirjutas:Keep going, aga imo useless postitada need lvli kaupa pilte, 1hest täitsa piisaks.
- Alive
Nüüd on jälle kolm päeva möödas ja on aeg uus update teha, grindisin selle ajaga ikka natukene.
Chest number 178 - Torag's platebody
Chest number 187 - Ahrim's Robetop
Chest number 195 - Ahrim's Hood
Chest number 197 - Tooth half key
Pean ütlema, et seekord oli isegi natukene rohkem õnne kui tavaliselt.
Statsid:
64 Defence
49 Agility
Total Level:
Chest number 178 - Torag's platebody
Chest number 187 - Ahrim's Robetop
Chest number 195 - Ahrim's Hood
Chest number 197 - Tooth half key
Statsid:
64 Defence
49 Agility
Total Level:
- NiCeMaN
- Liitus : 29/12/2015
Väga viis juba
- Alive
Tänud. x)NiCeMaN kirjutas:Väga viis juba
- Alive
Taaskord on kolm päeva möödas ja tunnen, et on vaja teha uus update.
Muu:
Tegelt sain 49 prayer, aga see pilt on kadunud kuhugi.
Total:
Chest number 207 - Torag's helm
Chest number 213 - Torag's hammers
Chest number 224 - Guthan's chainskirt
Chest number 239 - Tooth's half key
Chest number 240 - Guthan's chainskirt
Luck oli suhteliselt decent isegi.Chest number 213 - Torag's hammers
Chest number 224 - Guthan's chainskirt
Chest number 239 - Tooth's half key
Chest number 240 - Guthan's chainskirt
Muu:
48 player
Tegelt sain 49 prayer, aga see pilt on kadunud kuhugi.
Total:
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3