This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
[EUW] PiilutaPart
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- ERLENZOJuunior
- Liitus : 11/02/2015
Nii siis, tegutsen ma EUWest regioonis. Mängimist alustasin umbes 2014. aasta suve lõpus vist, päris täpselt nagu ei mäletagi.(Üpris lühikest aega mänginud)
Kes tahab, mõni kord ehk koos pela teha vms, võib vabalt lisada mind.
Põhiliselt mängin Jungler rolli, kui juhtub, et seda ei saa siis eelistan Top- või Midlane.
Main championid keda mängin on Jarvan IV; Pantheon; Fiddlesticks. Hetkel põhiline main Jarvan IV
Skins: Unchained Alistar, Riot Girl Tristana, Dreadknight Garen, Candy Cane Miss Fortune, Happy Elf Teemo(vähe skinne)
Normal game'dest niipalju veel, et hetkel 282 Classic, 201 Aram ja 5 Dominion win'i.
Eelmisel 2014 Season kõrgeim rank oli Silver II
Tegin hiljuti oma pelad ära ning hetkel olen Silver V
Champs:
Hiljutised normal gamed:
Kes tahab, mõni kord ehk koos pela teha vms, võib vabalt lisada mind.
Põhiliselt mängin Jungler rolli, kui juhtub, et seda ei saa siis eelistan Top- või Midlane.
Main championid keda mängin on Jarvan IV; Pantheon; Fiddlesticks. Hetkel põhiline main Jarvan IV
Skins: Unchained Alistar, Riot Girl Tristana, Dreadknight Garen, Candy Cane Miss Fortune, Happy Elf Teemo(vähe skinne)
Normal game'dest niipalju veel, et hetkel 282 Classic, 201 Aram ja 5 Dominion win'i.
Eelmisel 2014 Season kõrgeim rank oli Silver II
Tegin hiljuti oma pelad ära ning hetkel olen Silver V
Champs:
Hiljutised normal gamed:
- ERLENZOJuunior
Ostsin uue championi: Mordekaiser
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Mis championid midis mängides kõige rohkem meeldivad?
- ERLENZOJuunior
Hetkel põhiliselt, kui midi pelan, siis kas Mordekaiser, Talon, Katarina ning vahel ka Zedi.Numb kirjutas:Mis championid midis mängides kõige rohkem meeldivad?
- ERLENZOJuunior
Vahelduseks kirjutaks ka siia siis midagi.
Hetkese seisuga oman 65 championi ning mõni skin ka juurde tekkinud: http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/euw/60179730/skins
Viimasel paaril päeval hakkasin vähe rohkem ranki mängima ning hetkel olen S4 ning viimastel päevadel olen ainult supporti mänginud.
Pildike oma ranked mängudest ka.
Hetkel lisaks ka veel normal game winne 386, aram winne 293.
Hetkese seisuga oman 65 championi ning mõni skin ka juurde tekkinud: http://www.elophant.com/league-of-legends/summoner/euw/60179730/skins
Viimasel paaril päeval hakkasin vähe rohkem ranki mängima ning hetkel olen S4 ning viimastel päevadel olen ainult supporti mänginud.
Pildike oma ranked mängudest ka.
Hetkel lisaks ka veel normal game winne 386, aram winne 293.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1