Jututeema #16
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40 • Share
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
KiteC kirjutas:v**tu mõlised, hakka parem uut punktide saamise viisi mõtlemaMartin kirjutas:
Kuidas ebaaus? Kõigil oli võimalus likeda
Aga mis siis kui ma punkte ostan... see läheb ka ju arvesse?
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
ja te sindrinahad vingute, et ma ei postita kuratTonight kirjutas:KiteC on kõva punktikoguja ju, 9. kohal hetkel.
- Breakdown
KiteC kirjutas:ja te sindrinahad vingute, et ma ei postita kuratTonight kirjutas:KiteC on kõva punktikoguja ju, 9. kohal hetkel.
Sa ka buggid kuskil v?
- KiteCVeteran
ei saa õelda, tonight võtab kohe punktid äraMartin kirjutas:KiteC kirjutas:ja te sindrinahad vingute, et ma ei postita kurat
Sa ka buggid kuskil v?
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Tonight kirjutas:Pole öelnudki, et te midagi halvasti tegite, mulle meeldib, kui Favalis postitatakse. Aga jah, oleks pidanud seda Like-asja ette nägema, nüüd on asi parandatud vähemalt.Heroes kirjutas:enivei meie vähemalt teeme tööd oma tiimi jaoks
Dafug like?
Miks ma sellest midagi ei tea?
Ma üritasin vähemalt eile kahe postcounteriga sammu pidada xD
- Breakdown
flammable kirjutas:Tonight kirjutas:
Pole öelnudki, et te midagi halvasti tegite, mulle meeldib, kui Favalis postitatakse. Aga jah, oleks pidanud seda Like-asja ette nägema, nüüd on asi parandatud vähemalt.
Dafug like?
Ma pole postcounter... Sa postitad lihtsalt liiga vähe
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
SMS annetus annab 100 punkti, kuid need lisatakse alles pärast auhinnamängu lõppu. Aga... Numb võib olla piisavalt korrumpeerunud ning lisab viieka eest 5000 punkti, kõike võib juhtuda.Martin kirjutas:Aga mis siis kui ma punkte ostan... see läheb ka ju arvesse?
- Breakdown
Tonight kirjutas:SMS annetus annab 100 punkti, kuid need lisatakse alles pärast auhinnamängu lõppu. Aga... Numb võib olla piisavalt korrumpeerunud ning lisab viieka eest 5000 punkti, kõike võib juhtuda.Martin kirjutas:Aga mis siis kui ma punkte ostan... see läheb ka ju arvesse?
Ma siis võtan ühendust
- flammable
Martin kirjutas:flammable kirjutas:
Dafug like?
Ma pole postcounter... Sa postitad lihtsalt liiga vähe
Ma ei postita liiga vähe Nojah, eile ööösel läks veits lappese Te ei jätnud rahule mind, ning pidin vastu hakkama
- KiteCVeteran
pigem sebi numbile mingi rauatükk juurde, mis kuskile nibu otsa sokutada vms, saad kohe võidu kätteMartin kirjutas:Tonight kirjutas:
SMS annetus annab 100 punkti, kuid need lisatakse alles pärast auhinnamängu lõppu. Aga... Numb võib olla piisavalt korrumpeerunud ning lisab viieka eest 5000 punkti, kõike võib juhtuda.
Ma siis võtan ühendust
- KülalineKülaline
Made my dayTonight kirjutas:SMS annetus annab 100 punkti, kuid need lisatakse alles pärast auhinnamängu lõppu. Aga... Numb võib olla piisavalt korrumpeerunud ning lisab viieka eest 5000 punkti, kõike võib juhtuda.Martin kirjutas:Aga mis siis kui ma punkte ostan... see läheb ka ju arvesse?
- Breakdown
Uute teemade alustamine annab rohkem punkte kui niisama postitamine, eks? Samamoodi loevad ka postituses olevad tähemärgid, alates teatud kogusest hakkab iga tähemärk mingi kogus punkte juurde andma, vist on nii
- KülalineKülaline
Huvitav teooria sul, poja.Uute teemade alustamine annab rohkem punkte kui niisama postitamine, eks? Samamoodi loevad ka postituses olevad tähemärgid, alates teatud kogusest hakkab iga tähemärk mingi kogus punkte juurde andma, vist on nii
- KiteCVeteran
las poiss mõtlebvonKrahw kirjutas:Huvitav teooria sul, poja.Uute teemade alustamine annab rohkem punkte kui niisama postitamine, eks? Samamoodi loevad ka postituses olevad tähemärgid, alates teatud kogusest hakkab iga tähemärk mingi kogus punkte juurde andma, vist on nii
- KülalineKülaline
Loeks huvitavaid teooriaid ja fakte müstilisest foorumist veel.
- KiteCVeteran
martin on tulevane j. k. rowling, kes kirjutab foorumistvonKrahw kirjutas:Loeks huvitavaid teooriaid ja fakte müstilisest foorumist veel.
- KülalineKülaline
Peaosades Faval Botter, Ronly Shaamer ja Põrnikas Herbie
- Breakdown
Iidsest rooma mutide turuplatsist v?
- KiteCVeteran
ning lord puuxort
- KülalineKülaline
Rohkem tänapäevasest turumuttide laadastMartin kirjutas:Iidsest rooma mutide turuplatsist v?
- Breakdown
vonKrahw kirjutas:Rohkem tänapäevasest turumuttide laadastMartin kirjutas:Iidsest rooma mutide turuplatsist v?
siis jääb ära
- flammable
Martin kirjutas:vonKrahw kirjutas:
Rohkem tänapäevasest turumuttide laadast
siis jääb ära
Midagi ei jää ära, hakka aga pihta!
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Põletatud on nii meeldiv olla.
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
nihhujaa
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Ott Tänak on tubli.
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40