Jututeema #16
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40 • Share
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Suht kurb tegelikult, et Pinxu istub 24/7 Facebookis ja tuleb siis teistele ütlema, et miks te päevas natuke aega Favalis veedate. Nagu üks oleks õige tegevus ja teine mitte.
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
+1 ma ei saa like anda
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Tonight kirjutas:Suht kurb tegelikult, et Pinxu istub 24/7 Facebookis ja tuleb siis teistele ütlema, et miks te päevas natuke aega Favalis veedate. Nagu üks oleks õige tegevus ja teine mitte.
Mul andmeside kogu aeg sees suht.
Facebook.com ja Faval.eu on kaks erinevat asja.
Üks on sõpradega suhtlemiseks, teine on tühjade asjade spämmimiseks.
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Facebook chat mul 24/7 lahti kuna telefonisse tõmmatud messenger.
Favalis istun suht tihti
Favalis istun suht tihti
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Oletame, et sul on seal facebookis sõpru kellega rääkida. See on veel suurem ajaraisk, parem oled Favalis ja sõidad Heroesega postcountimise ralli meistrivõistlusi. Vähemalt saavutad sellega midagi.
- flammable
jobenz. kirjutas:Oletame, et sul on seal facebookis sõpru kellega rääkida. See on veel suurem ajaraisk, parem oled Favalis ja sõidad Heroesega postcountimise ralli meistrivõistlusi. Vähemalt saavutad sellega midagi.
Jah "midagi" saavutan, kuid eriti midagi. Ma ei saa olla ainuke lootus oma tiimil võita
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
MIna aitan samuti Flammat. xD Ja ärge unustage Tonighti, kuna tema aitab ka ikka midagi
- Tonight
Mõlemad on virtuaalsed suhtluskeskkonnad, kui sa pole Favalis spämmimisest kaugemale jõudnud, siis on see juba su enda probleem.Pinxu kirjutas:Mul andmeside kogu aeg sees suht.
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
valusad omangud siin kandis ikka
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Pinxu kirjutas:
Mul andmeside kogu aeg sees suht.
Ma päris kindel, et sa rääkid tühja sõpradega Facebookis ka, väga kahtlen, et tulised debaadid uute tehnoloogiliste arenduste kohta toimuvad.
- Tonight
Punkte on toonud tiimile:
○ Favalistid: 7/10
○ Saameristid: 4/10
○ Heroistid: 10/10
○ Humoristid: 6/10
- flammable
Tonight kirjutas:Punkte on toonud tiimile:
Väga hea Meie tiimis suudavad vast ikka kõik punkte teenida!
- Pinxu
Tonight kirjutas:Mõlemad on virtuaalsed suhtluskeskkonnad, kui sa pole Favalis spämmimisest kaugemale jõudnud, siis on see juba su enda probleem.Pinxu kirjutas:Mul andmeside kogu aeg sees suht.
Geezaz, stfu.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Tonight kirjutas:Mõlemad on virtuaalsed suhtluskeskkonnad, kui sa pole Favalis spämmimisest kaugemale jõudnud, siis on see juba su enda probleem.Pinxu kirjutas:Mul andmeside kogu aeg sees suht.
@Pinnu
- Heroes
pinxu*
- Pinxu
NiceSk1ll3r kirjutas:Tonight kirjutas:
Mõlemad on virtuaalsed suhtluskeskkonnad, kui sa pole Favalis spämmimisest kaugemale jõudnud, siis on see juba su enda probleem.
@Pinnu
Impossible.
- KiteCVeteran
vinxu*
- Pinxu
PINXU. Nüüd näed lugeda või?
- Tonight
Olgu õigus või mitte, Pinxuga ei ole erilist tolku vaielda, sest ta on definitsioon sellest, mis on tänapäeva ühiskonnas valesti: attention seeker (küsib endalt Askis küsimusi), tahab üldsusest meelega erineda ja kuulutab seda kõigile (Eurovisiooni vaatamine on mõttetu, auhinnamängu ajal Favalis käimine peaks olema karistatav, neetide tegemine jne), väga halb õppeedukus (nädalavahetustel on promill kõrgem kui keskmine hinne) ja nii edasi. Aga keegi peab nalja ka tegema, enam Saamrit pole ju. Saamer didn't die for this though. #cut4saamer
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Tonight kirjutas:Olgu õigus või mitte, Pinxuga ei ole erilist tolku vaielda, sest ta on definitsioon sellest, mis on tänapäeva ühiskonnas valesti: attention seeker (küsib endalt Askis küsimusi), tahab üldsusest meelega erineda ja kuulutab seda kõigile (Eurovisiooni vaatamine on mõttetu, auhinnamängu ajal Favalis käimine peaks olema karistatav, neetide tegemine jne), väga halb õppeedukus (nädalavahetustel on promill kõrgem kui keskmine hinne) ja nii edasi. Aga keegi peab nalja ka tegema, enam Saamrit pole ju. Saamer didn't die for this though. #cut4saamer
- Heroes
insta on sul we pinxu
- Pinxu
Tonight kirjutas:Olgu õigus või mitte, Pinxuga ei ole erilist tolku vaielda, sest ta on definitsioon sellest, mis on tänapäeva ühiskonnas valesti: attention seeker (küsib endalt Askis küsimusi), tahab üldsusest meelega erineda ja kuulutab seda kõigile (Eurovisiooni vaatamine on mõttetu, auhinnamängu ajal Favalis käimine peaks olema karistatav, neetide tegemine jne), väga halb õppeedukus (nädalavahetustel on promill kõrgem kui keskmine hinne) ja nii edasi. Aga keegi peab nalja ka tegema, enam Saamrit pole ju. Saamer didn't die for this though. #cut4saamer
Sa vapsjee ei tea midagi minu kohta. Ära tee järeldusi, kui Sa inimese kohta midagi ei tea. Parem hoia enda Saaremaa viin hammaste taga ja ole kuss.
- KiteCVeteran
sinust polegi midagi rohkem teada võimalik juPinxu kirjutas:Tonight kirjutas:Olgu õigus või mitte, Pinxuga ei ole erilist tolku vaielda, sest ta on definitsioon sellest, mis on tänapäeva ühiskonnas valesti: attention seeker (küsib endalt Askis küsimusi), tahab üldsusest meelega erineda ja kuulutab seda kõigile (Eurovisiooni vaatamine on mõttetu, auhinnamängu ajal Favalis käimine peaks olema karistatav, neetide tegemine jne), väga halb õppeedukus (nädalavahetustel on promill kõrgem kui keskmine hinne) ja nii edasi. Aga keegi peab nalja ka tegema, enam Saamrit pole ju. Saamer didn't die for this though. #cut4saamer
Sa vapsjee ei tea midagi minu kohta. Ära tee järeldusi, kui Sa inimese kohta midagi ei tea. Parem hoia enda Saaremaa viin hammaste taga ja ole kuss.
- Heroes
kes või mis on sibulakukk
mardikas
mardikas
- Pinxu
No need mida Ta väitis pole minu kohtagi.
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40