This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Video: Eestlasest video kogub vaikselt kuulsust
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- mac
- Liitus : 18/11/2014
GoPro lisas enda youtube channelile kiikuvast eestlasest video, mis on juba 2 päevaga üle 200 000 vaatamise saanud.
Mis arvate, tuleb üle 1 000 000 ära?
Mis arvate, tuleb üle 1 000 000 ära?
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
millalgil ikka tuleb
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Kiikusin sellega mingil peol Tallinnas, väga lahe ning julm värk, kui näete soovitan proovida.
Aga kus ma kiikusin oli nati kõrgem see
Aga kus ma kiikusin oli nati kõrgem see
Viimati muutis seda Wasti (27.07.15 11:20). Kokku muudetud 1 kord
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
See kiik suht tavaline, olen näinud väikseid lapsi sellega ringi tegemas suud maigutades kui nad kinni selle küljes on. Ise ka teinud.
Palju järsem näha ikka inimesi kes teevad ilma kinnitusteta sellega ringe järjest.
Maal oli vanasti võlli kiik aga suur selline 4 inimese oma, sellega tehti järsemaid ringe.
Palju järsem näha ikka inimesi kes teevad ilma kinnitusteta sellega ringe järjest.
Maal oli vanasti võlli kiik aga suur selline 4 inimese oma, sellega tehti järsemaid ringe.
- mac
eile õhtul oli 220k vaatamist, täna juba 250k, läheb minna
- mac
Väikseid lapsi? Sa oled loll v mängid lolli? nad võivad sellega kiikuda, aga üle võlli nad küll kohe kindlasti ei jõua teha. See pole nii kerge ka, seal vaja massi/jõudu ka
Constantine kirjutas:See kiik suht tavaline, olen näinud väikseid lapsi sellega ringi tegemas suud maigutades kui nad kinni selle küljes on. Ise ka teinud.
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Vaevalt normaalne laseks oma last sinna. Ma 17 ja mu ema pidi luba andma, et ma saaksin kiikuda
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Mac kirjutas:Väikseid lapsi? Sa oled loll v mängid lolli? nad võivad sellega kiikuda, aga üle võlli nad küll kohe kindlasti ei jõua teha. See pole nii kerge ka, seal vaja massi/jõudu ka
Haha vähe weakling oled või? Mu sugulane tõmbas mu ees juba 15 aastaselt 4 kohalise suure võllikaga üle pea vabalt ilma kinnitusteta.
Wasti kirjutas:Vaevalt normaalne laseks oma last sinna. Ma 17 ja mu ema pidi luba andma, et ma saaksin kiikuda
Last kes on seotud 4 erienva asjaga kinni kätest ja jalgadest? Miks mitte? Ainuke asi mis juhtuda saab on, et kiik laguneb ära kui ta selle küljes on, isegi hea tahtmisega ei saaks ta sealt lahti.
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Just öeldi, et lastel pole sellist jõudu ringi ära teha.. ajuvähk ründab v? Ning need kinnitused on ohutusnõue, omanik ei hakka kellegi ravikulusid kinni maksma, kui sinusugune tola sealt maha kukub.
- mac
Edeneb, 400k+ on juba koos
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
wordjobenz. kirjutas:Just öeldi, et lastel pole sellist jõudu ringi ära teha.. ajuvähk ründab v? Ning need kinnitused on ohutusnõue, omanik ei hakka kellegi ravikulusid kinni maksma, kui sinusugune tola sealt maha kukub.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1