Fortumo sms teenuste lisamine vpsile
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Anddduu
- Liitus : 17/02/2015
Hey, oskab keegi aidata/õpetada kuidas Fortumo sms teenuseid lisama pidi VPS-ile
Kui ma õigesti tean, siis nagu pidavat "ise skriptid" kirjutama vms?
Kui ma õigesti tean, siis nagu pidavat "ise skriptid" kirjutama vms?
- Lumistor
- Liitus : 02/04/2015
Sul on vaja vpsis;
> Veebiserver
> Amxbans
> Edasi vaatad siit http://www.faval.eu/t62-sms-scriptide-paigaldamine
> Veebiserver
> Amxbans
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Nad ei oska puttytki kasutada, hädavaevu saavad hakkama, pidin ise Ts3 üles panema neil.
- imelik123Juunior
- Liitus : 01/12/2015
UskuMatu kirjutas:Nad ei oska puttytki kasutada, hädavaevu saavad hakkama, pidin ise Ts3 üles panema neil.
oleks ise ka oskand ts3 installida, aga andreas ei rääkinud midagi mulle sellest, niiet ära uhkusta, et Sina ainukesna oskad midagi teha
Safen kirjutas:Sul on vaja vpsis;
> Veebiserver
> Amxbans
Favali sms script ei toimi kahjuks selle amxbans GM 1.6ga. proovitud juba ja küsitud suurematelt asja tundjatelt, ja nemadki ütlesid, et see sms script on vigane ja ei toimi selle amxbansiga.
- UskuMatuKomeet
sms scripti saab ümber teha kui oskad muidugi, oleneb kellelt sa abi küsid muidugi. Küsida võiks nendelt kes kunagi cs 1.6 serverit omanud on. Mul olems see sms script ja täiesti toimiv.
- imelik123Juunior
Abi küsisin, cs 1.6ga tegelenud janarilt kelle serverid olid ühed kuulsamad eestis ehk sis kz.ee servudUskuMatu kirjutas:sms scripti saab ümber teha kui oskad muidugi, oleneb kellelt sa abi küsid muidugi. Küsida võiks nendelt kes kunagi cs 1.6 serverit omanud on. Mul olems see sms script ja täiesti toimiv.
- UskuMatuKomeet
imelik123 kirjutas:Abi küsisin, cs 1.6ga tegelenud janarilt kelle serverid olid ühed kuulsamad eestis ehk sis kz.ee servudUskuMatu kirjutas:sms scripti saab ümber teha kui oskad muidugi, oleneb kellelt sa abi küsid muidugi. Küsida võiks nendelt kes kunagi cs 1.6 serverit omanud on. Mul olems see sms script ja täiesti toimiv.
Enam ta kahjuks ei tegele nendega, vahepeal viidab enda aega vahvlis. Kuid foorum siiani üleval. Temalt olengi saanud suht palju õpetusi, ning saanud vähe targemaks.
- imelik123Juunior
UskuMatu kirjutas:imelik123 kirjutas:
Abi küsisin, cs 1.6ga tegelenud janarilt kelle serverid olid ühed kuulsamad eestis ehk sis kz.ee servud
Enam ta kahjuks ei tegele nendega, vahepeal viidab enda aega vahvlis. Kuid foorum siiani üleval. Temalt olengi saanud suht palju õpetusi, ning saanud vähe targemaks.
jep, ei tegele ja sp pole tal ka enam sms scripte muidu oleks saanud.
- UskuMatuKomeet
imelik123 kirjutas:UskuMatu kirjutas:
jep, ei tegele ja sp pole tal ka enam sms scripte muidu oleks saanud.
Vaatan otsin arvuti läbi, äkki leian /sms scripti, ning jagan siia foorumi!
- NiCeMaN
- Liitus : 29/12/2015
- imelik123Juunior
suured tänud! toimivad nice job!
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1