abi! paluks ban menüü asjus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- SkyRimHD
- Liitus : 03/02/2016
küsimus on järgmine
kuidas ma saaks seda ban menüüd muuta et oleks
5min (ropendamine või laimamine)
1440min (awp või autosniperi kasutamine de_dust2_longis)
permamently (reklaamimine)
palun aitake plugin ümber teha ja need mis on sulgudes palun pange ka realsoniteks
aitäh!
kuidas ma saaks seda ban menüüd muuta et oleks
5min (ropendamine või laimamine)
1440min (awp või autosniperi kasutamine de_dust2_longis)
permamently (reklaamimine)
palun aitake plugin ümber teha ja need mis on sulgudes palun pange ka realsoniteks
aitäh!
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Vali see "8" sealt, ja ss see vahetub. (5 min, 10 min etc.)
Ja kui tahad isikut bannida, siis valid isiku ees oleva numbri. Sinu puhul on see "1" ..
Saada privva täpsem info mulle.
Ja kui tahad isikut bannida, siis valid isiku ees oleva numbri. Sinu puhul on see "1" ..
- SkyRimHD
ma tahan menüüd muuta et se oleks peaaegu nagu sevengaming hostis kui serveri hostid on banmenüü aga ma tahaks samamoodi lihtsalt nede valikutega mis ma olen kirjutand teemas said aru?WieFFe kirjutas:Vali see "8" sealt, ja ss see vahetub. (5 min, 10 min etc.)
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kui omad AmxBansi veebiosa, siis lähed Admini ala -> Server -> Ban-põhjused ning teed uue komplekti. Siis lisa põhjused, näide:
Seejärel liiguta põhjused enda tehtud komplekti alla (vajuta 'Muuda'):
Viimasena lisa see komplekt enda serverile, liigu Admini ala -> Server -> Server, vajuta enda serveri peale ning muuda Ban-põhjuste komplektid valikut.
Viimasena lisa see komplekt enda serverile, liigu Admini ala -> Server -> Server, vajuta enda serveri peale ning muuda Ban-põhjuste komplektid valikut.
- SkyRimHD
ei ma tahaks oma arvutis selle deticate serverile teha nimodi kuidas saaks?Tonight kirjutas:Kui omad AmxBansi veebiosa, siis lähed Admini ala -> Server -> Ban-põhjused ning teed uue komplekti. Siis lisa põhjused, näide:
- PulberLiige
- Liitus : 13/11/2012
No selleks on vaja ikka amxbansi kui seda pole siis on juu serveri bann menu kus ongi ainus asi nii banni panna kui leijad kes selle ümmber teeb siis jah saad. Pole uurind ehk isegi on mingi plugin mis teeb oma otstarbe ära.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1