This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
VIPid ja Kinnitatud kasutajad
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
• VIPid
○ Embleem:
VIP on inimene, kes on Favalile annetanud 25€ või rohkem.
○ Eelised:
- VIP kasutajagrupp ja embleem
- VIP ikoon chatboxis
- Vabalt valitud tagataust postituste kõrval (postitaja info taust) [tulekul]
VIP on inimene, kes on Favalile annetanud 25€ või rohkem.
○ Eelised:
- VIP kasutajagrupp ja embleem
- VIP ikoon chatboxis
- Vabalt valitud tagataust postituste kõrval (postitaja info taust) [tulekul]
• Kinnitatud kasutajad
○ Embleem:
Kinnitatud on inimene, kes on Eesti mõistes kuulsa kommuuni omanik või avaliku elu tegelane.
Favali juhtkond jätab endale õiguse ainuisikuliselt otsustada, kas kommuun on piisavalt kuulus või kas avaliku elu tegelasel on piisaval hulgal jälgijaid.
Kinnitatud on inimene, kes on Eesti mõistes kuulsa kommuuni omanik või avaliku elu tegelane.
Favali juhtkond jätab endale õiguse ainuisikuliselt otsustada, kas kommuun on piisavalt kuulus või kas avaliku elu tegelasel on piisaval hulgal jälgijaid.
- KülalineKülaline
mina ja saamer VIP
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
mina soovin Kinnitatud, sest olen igas kuulsas kommuunis olnud.
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
Ma peaks ka kinnitatud olema, olen saanud mitu kõne kus õeldakse, et mind teatakse aga ma helistajat ei tea
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
3 embleemi ei saa ollaHeroes kirjutas:mina soovin Kinnitatud, sest olen igas kuulsas kommuunis olnud.
- Heroes
FY E1 kirjutas:3 embleemi ei saa ollaHeroes kirjutas:mina soovin Kinnitatud, sest olen igas kuulsas kommuunis olnud.
mul on 3 embleemi peal praegu, üks on lihtsalt nähtamatu.
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
Embleemid võiksid sexikamad olla, need I-d on suht väärakad. Aga tore näha, et selliseid väikseid uuendusi tuleb veel.
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Aga võik olla ka erilisemaid.. tahan partneriks
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Dvj kinnitatud mulle, ma avaliku elu tegelenski
- Heroes
Yeah, ma turundaja also, so kõik peaksid mind tundma.
- Tonight
Üldjuhul üle kahe ei lisa jah, kui selleks just suurt vajadust pole. Kolme embleemi vajadus võib tekkida vaid siis, kui tegu on tähtsate gruppide hulka kuuluvate embleemidega:FY E1 kirjutas:3 embleemi ei saa olla
Kuid ka siis on võimalus päris väike, sest mitmed grupid on omavahel seotud.
○ Embleem 1: 'Administraator', 'Moderaator' või 'Eeskujulik'
○ Embleem 2: 'Turundaja' [embleem ei saa olla administraatoril või moderaatoril]
○ Embleem 3: 'VIP' või 'Annetaja'
○ Embleem 4: 'Kinnitatud' [embleem ei saa olla administraatoril või moderaatoril (ülimad grupid)]
Vähemtähtsad embleemid (nt 'Mapper') kaovad lihtsalt ära, kui kasutaja on teeninud rohkem kui kaks embleemi. Süsteem on lihtsalt professionaalsuse huvides, pole vaja anda inimestele viis-kuus embleemi, mille tulemusena peavad foorumlased rohkem scrollima.
Pole piisav põhjus embleemi andmiseks. Mida sa teinud/loonud oled, et kellelgi teisel peaks tekkima tahtmine sinu identiteeti varastada?Heroes kirjutas:Yeah, ma turundaja also, so kõik peaksid mind tundma.
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
kinnitatud kasutajas, dvj, ma relaxxis kuulus, favalis kuulus, omanud mitu kommuuni, kus teistest kommuunidest rahvast tulnud, nick relaxis: kults
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
Kes sa oled üldse?
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
aga kes sa oled?
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Palju loodad...Sphixyy kirjutas:kinnitatud kasutajas, dvj, ma relaxxis kuulus, favalis kuulus, omanud mitu kommuuni, kus teistest kommuunidest rahvast tulnud, nick relaxis: kults
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Mulle kinnitatud ma kuulus wohoo (tglt ma lamp lox :C)
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Sellout
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Tonight, mulle kinnitatud pls?
- Tonight
Mida sa teinud/loonud oled, et kellelgi teisel peaks tekkima tahtmine sinu identiteeti varastada?Enrique Iglesias kirjutas:Tonight, mulle kinnitatud pls?
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Üks vend lasi mu nicki turki ja kasutab mu profiilipilte, pane kinnitatud et ikka ära tunneks mind.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1