Tehingute süsteem.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Tere taas faval'lased !
Tegin selle teema selleks, et tutvustada oma ideed teile. Foorumi administraatorid e. haldajad võiksid teha foorumile tehingute süsteemi, et nagu näiteks kui ma enda vana arvuti maha müün, siis see kellele müün tema paneb mulle + reputatsiooni, ja mina temale ka kui ta just rahaga üle ei lase, aga kui laseb siis panen talle - punkti. Ma ise teaksin kuidas seda süsteemi teha, see saaks mul umbes paari tunniga valmis, aga tunda on et foorumi administraatorid ei usalda mind.
Tegin selle teema selleks, et tutvustada oma ideed teile. Foorumi administraatorid e. haldajad võiksid teha foorumile tehingute süsteemi, et nagu näiteks kui ma enda vana arvuti maha müün, siis see kellele müün tema paneb mulle + reputatsiooni, ja mina temale ka kui ta just rahaga üle ei lase, aga kui laseb siis panen talle - punkti. Ma ise teaksin kuidas seda süsteemi teha, see saaks mul umbes paari tunniga valmis, aga tunda on et foorumi administraatorid ei usalda mind.
- KülalineKülaline
Kui foorumi administraatorid ei usalda sind siis järelikult pead oma usalduse välja teenima. Kui sa oled usaldust kuritarvitanud siis on seda raskem tagasi saada.
- Rechine
Või no, ma ei tea kas usaldavad asi ongi selles, aga usaldavad isegi vist sp, ma eeskujulik ja värki. Aga mis sa ideest arvad ?
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
See reputatsiooni muutmine ei ole hea variant, sest seda kasutab siin foorumis Like-süsteem.
Parem võimalus vast oleks HTML-leheküljega või teha uus profiili lahter.
Parem võimalus vast oleks HTML-leheküljega või teha uus profiili lahter.
- Rechine
Mm, ma lisan sind msn lisa mind ka: Renek123@hotmail.com
- KülalineKülaline
Ma isiklikult ei oska hetkel midagi arvata.Tikker kirjutas:Või no, ma ei tea kas usaldavad asi ongi selles, aga usaldavad isegi vist sp, ma eeskujulik ja värki. Aga mis sa ideest arvad ?
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1