Vipmenu mõnedes mappides eemaldatud
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- r0byNLiige
- Liitus : 10/08/2016
Tere,
Kas keegi oskab öelda kuidas saaks nii, et mõndades mappides ei saa Vipid kasutada vipmenud. Üli tüütu, kui näiteks aim_map_usp mapis lasevad vipid teisi ak ja m4ga maha. Aitäh
r0byN
Kas keegi oskab öelda kuidas saaks nii, et mõndades mappides ei saa Vipid kasutada vipmenud. Üli tüütu, kui näiteks aim_map_usp mapis lasevad vipid teisi ak ja m4ga maha. Aitäh
r0byN
- 11111111Juunior
- Liitus : 08/08/2016
Loo cstrike/addons/amxmodx/configs kasuta maps.
Sinna sisse tee fail plugins-mapinimi.ini näiteks sul siis plugins-aim_map_usp.ini
Ning .ini faili sisse kirjuta oma VIP plugin disabled.
Näiteks vip.amxx disabled ning salvesta.
Sinna sisse tee fail plugins-mapinimi.ini näiteks sul siis plugins-aim_map_usp.ini
- r0byNLiige
- Liitus : 10/08/2016
11111111 kirjutas:Loo cstrike/addons/amxmodx/configs kasuta maps.
Hmm, kasutan sellist pluginat mis annab kõik eelised korraga, kui ma peaksin oma vipi plugina niimoodi ära disablema, siis kaovad ära ka teised eelised. (http://www.faval.eu/t15-amxx-vip-plugin-by-mucx)
- 11111111Juunior
- Liitus : 08/08/2016
r0byN kirjutas:11111111 kirjutas:Loo cstrike/addons/amxmodx/configs kasuta maps.
Hmm, kasutan sellist pluginat mis annab kõik eelised korraga, kui ma peaksin oma vipi plugina niimoodi ära disablema, siis kaovad ära ka teised eelised. (http://www.faval.eu/t15-amxx-vip-plugin-by-mucx)
Minu meelest Mucx'i VIP plugin annab ainult relvasid ja hp, või ei ole nii?
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1