Turniir #1 - Korraldaja - vonKrahw
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- KülalineKülaline
Algamas on Esimene Age of Empires II Turniir
Registreerige end kui tahate osaleda turniiril ja ma lisame teid osalejate nimekirja!
Autasusid ei panda sinu foorumi profiili autasude hulka vaid lähevad Age of Empires II Hall of Fame nimekirja. Tundke uhkust!
-----
Registreerige end kui tahate osaleda turniiril ja ma lisame teid osalejate nimekirja!
- Reeglid:
1# Mängitakse senikaua kuni üks mängijatest on hävitatud.
2# Cheatimine on PIIRATUD! (va. 20 000 puitu, 20 000 toitu, 25 000 kulda ja 10 000 kivi.)
3# Kui mäng toimub 1vs1vs1 siis tiimitegemine on keelatud!
4# Osaleja peab valima endale tsivilisatsiooni millega ta mängib turniiri lõpuni.
Autasusid ei panda sinu foorumi profiili autasude hulka vaid lähevad Age of Empires II Hall of Fame nimekirja. Tundke uhkust!
- Esimene Alagrupp - Player vs AI - Bot:
Mängija 1 (Peab valima Civili.) vs AI Mängija (Civil. Saracen)
Mängu lõpus peab ta teatama kuidas ta mängis (raskusaste jne), kui kaua ta mängis ja kas võitis või kaotas. See lisab pinget/konkurentsi.
AUTASUD:
"Vallutaja" Autasu : Antakse vaid neile kes suudavad näidata, et on võimelised alistama tugevama AI Mängija kui "Moderate".
"Aeg Maksab" Autasu : Antakse vaid neile kes suudavad mängu lõpetada minimaalselt 10 000 skooriga ja alistades vastase 120 minutiga. Raskusaste peab olema vähemalt "Moderate".
- Teine Alagrupp - Player vs Player - Soojendus:
Mängija 1 (Oma Civil.) vs Mängija 2 (Oma Civil.)
Mängu lõpus teatavad mõlemad osapooled kuidas mäng edenes ja kuidas läks, soovitavalt tuleb oma skoorid üles panna siia ja kumb osapooltest võitis ja kaotas.
AUTASUD:
"Alistaja" Autasu : Antakse vaid neile kes on selles voorus alistanud oma vastase.
"Merede Valitseja" Autasu : Selle autasuga autasustakse vaid neid kellel oli mängus suurem ülekaal merel.
- Kolmas Alagrupp - Player vs Player - 1st Knockout:
Mängu lõpus peab teatama mõlemad osapooled kuidas mäng edenes ja kuidas läks, soovitavalt tuleb oma skoorid üles panna siia ja kumb osapooltest võitis ja kaotas, kuna reeglid näevad ette et kaotaja peab langema siis on ta lõpetanud oma mängu paraku turniiril.
AUTASUD:
"Kaljukindlus" Autasu : Antakse üle neile kelle "Technology Research" on vähemalt 100 ja kes on saavutanud "Imperial Age"
"Edasijõudnud" Autasu : Antakse üle neile kes alistas oma vastase ja pääses edasi järgmisesse alagruppi.
- Neljas Alagrupp - Player vs Player - 2nd Knockout - If Neccessary!:
Mängu lõpus peab teatama mõlemad osapooled kuidas mäng edenes ja kuidas läks, soovitavalt tuleb oma skoorid üles panna siia ja kumb osapooltest võitis ja kaotas, kuna reeglid näevad ette et kaotaja peab langema siis on ta lõpetanud oma mängu paraku turniiril.
AUTASUD:
"Põrgu Tegelane" Autasu : Ära ehita mängu jooksul kirikut ega kasuta preestreid, ära kogu kokku "relic ehk reliikviaid" ja hävita vastase hooneid (lumber, mining, mill jne) või tapa vastase elanikke.
- Viies Alagrupp - Player vs Player vs Player - Three Player Knockout - Üks Neist Langeb!:
Mängija 1 (Oma Civil.) vs Mängija 2 (Oma Civil.) vs Mängija 3 (Oma Civil.)
NB! CO-OP ON KEELATUD!
AUTASUD:
"Superpower" Autasu : Antakse neile kes alistab kaks vastast üksinda.
"Hector" Autasu : Antakse üle neile kes suutis mängu jooksul koguda 50 000 punkti/skoori.
- Kuues Alagrupp - Player vs Player - FINAAL:
Mängu lõpus peab teatama mõlemad osapooled kuidas mäng edenes ja kuidas läks, soovitavalt tuleb oma skoorid üles panna siia ja kumb osapooltest võitis ja kaotas, kuna reeglid näevad ette et kaotaja peab langema siis on ta lõpetanud oma mängu paraku turniiril, kes on alistanud oma vastase on võitnud turniiri ja AoE Kuldse Krooni.
AUTASUD:
"Isand" Autasu : Selle autasu saavad vaid need kes on tapnud mängu jooksul 750 vastase üksust.
"Kuningate Linn" Autasu : Kuningate linna autasu saad siis kui sa oled vähemalt ehitanud kokku 8 "Fortress/Castle".
"Karikas" Autasu : Selle autasu on ära teeninud vaid need kes on mängu jooksul kokku korjanud 50 000 kulda/gold.
"Loorberiga Pärjatud" Autasu : Autasu on vaid neile kes omavad mängu lõppedes vähemalt 50 workerit/tsiviilisikut.
"Jumala Puudutus" Autasu : Saavad vaid need kes on kogunud kokku vähemalt 3 reliikviad ehk "relic" ja preestritega 10 vastase üksust enda poole konvertinud.
"Losside Hävitaja" Autasu : Teenivad vaid need kes on hävitanud vähemalt 10 lossi ehk "Castle"
- Autasud:
"Age of Empires II Kuldne Kroon" Autasu : Selle autasu saab AoE II Turniiri poodiumil olev mängija. I koht.
"Age of Empires II Hõbe Kroon" Autasu : Selle autasu saab AoE II Turniiri poodiumil olev mängija. II koht.
"Age of Empires II Pronks Kroon" Autasu : Selle autasu saab AoE II Turniiri poodiumil olev mängija. III koht.
"Age of Empires II Plaattina Kroon" Autasu : Selle autasu saavad AoE II Turniiril osalenud mängijad.
"Mängu Tegija" Autasu : Kui kõikide alagruppide skoorid on kokku arvutatud (igal mängijal) siis valitakse välja Mängu Tegija. Kellel on kõige suurem skoor on võitnud selle autasu.
"Turniir #1" Autasu : Selle saavad kõik kes osalesid AoE II Esimesel Turniiril.
-----
- Osalejate Nimekiri:
vonKrahw
Tonight
[NH]Alive
[NH]j6rr
[NH]Dubceptionx
vb Hanskeegi
Viimati muutis seda vonKrahw (16.10.12 20:03). Kokku muudetud 20 korda
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
mis asi see veel on ? :D
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Meil mängijaid nii palju et saab turniire teha v ? Mul olemas mäng muidu
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Mdea ma panen tööle mängu ja paneb kinni :s võimas arvuti aga mdea.
- KülalineKülaline
Mäng.MaRelYyyh:* kirjutas:mis asi see veel on ? :D
Saab, saab teha 4 mängija turniire.KriZz^ , =] kirjutas:Meil mängijaid nii palju et saab turniire teha v ? Mul olemas mäng muidu
Windows 7?Tikker kirjutas:Mdea ma panen tööle mängu ja paneb kinni :s võimas arvuti aga mdea.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Osalen ka.
- KülalineKülaline
Esimene Alagrupp läks käima nüüd!
REGISTREERUMINE ON VEEL TÄIES HOOS!!
REGISTREERUMINE ON VEEL TÄIES HOOS!!
- Esimene Alagrupp - Player vs AI - Bot:
Mängija 1 (Peab valima Civili.) vs AI Mängija (Civil. Saracen)
Mängu lõpus peab ta teatama kuidas ta mängis (raskusaste jne), kui kaua ta mängis ja kas võitis või kaotas. See lisab pinget/konkurentsi.
AUTASUD:
"Vallutaja" Autasu : Antakse vaid neile kes suudavad näidata, et on võimelised alistama tugevama AI Mängija kui "Moderate".
"Aeg Maksab" Autasu : Antakse vaid neile kes suudavad mängu lõpetada minimaalselt 10 000 skooriga ja alistades vastase 120 minutiga. Raskusaste peab olema vähemalt "Moderate".
- vonKrahw'i Mäng:
Mängu Eelsed Seadistused
Pilte Lahingutest
Tulemused
Teenitud Autasud
"Vallutaja" Autasu : - "Hardest"
"Aeg Maksab" Autasu : - "01:57:49"
- Alive
Osalen, 3 sõpra osalevad ka.
- KülalineKülaline
Nimesid ei saa siia ülesse postidada? :O
- Alive
Osalevad
[NH]Alive
[NH]j6rr
[NH]Dubceptionx
vb Hanskeegi
[NH]Alive
[NH]j6rr
[NH]Dubceptionx
vb Hanskeegi
- KülalineKülaline
Lisasin nimekirja
Tulemused võiksid kõik siiia üles postitada
Tulemused võiksid kõik siiia üles postitada
- Alive
- Alive'i Mäng:
Mängu Eelsed Seadistused
Pilte Lahingutest
Loll oli fedual ages siis kui ma dark ages olin .
Minu linn kui ta oli Fedualis juba :
Vastane läks Castle age kui ma läksin alles feduali.
Linn areneb:
Arendan sõjaväge :
Rajan Losse :
Jõudsin Imperial Age + armee rajamine veel:
Esimene lahing (said omatud):
Armee Imperial Age alguses.:
Teine lahing :
Paladini koosseis + Castlite rajamine:
Esimene ja ainuke dock + kaitse :
Esimene pealeminemis katse (sain maha selle lossi) :
Katse ebaõnnestus :
Sai vihaseks mu peale ja tuli peale :
Teine pealeminek :
Võit:
Tulemused
Unustasin pilte teha (Vabandust!)
Teenitud Autasud
"Vallutaja" Autasu : - "Hardest"
"Aeg Maksab" Autasu : - "01:30 midagi oli"
- KülalineKülaline
Praeguseks on tehtud ära Esimene Alagrupp
vonKrahw ja Alive
Ootame teisi mängijaid!!
vonKrahw ja Alive
Ootame teisi mängijaid!!
- ScruffsLiige
- Liitus : 21/11/2012
Kui mul aega on võtan osa
- KülalineKülaline
Turniir käib veel, max vaja veel 2 osalejat.. praegu on kaks.Scruffs kirjutas:Kui mul aega on võtan osa
- ScruffsLiige
vonKrahw kirjutas:Turniir käib veel, max vaja veel 2 osalejat.. praegu on kaks.Scruffs kirjutas:Kui mul aega on võtan osa
Anna dl link, ma kohe olemas Wso pangerdab atm ja CF on lag
- KülalineKülaline
- ScruffsLiige
Torrent again -.-" ok võtan 2ra ss
Seda et, mul võib ka vist ise kinni minna Mul ka 7
CS 1.6 l2heb ka ise kinni, valid mapi asjad 2ra klõps kinni
Online ka samamoodi Min ja max Settingu peal vahet ple, Soft D3d või opengl vahet pole ikka sama jama
Ei viicinud netist ka selle crashi kohta otsida, tglt oleks kohe korda saanud
Seda et, mul võib ka vist ise kinni minna Mul ka 7
CS 1.6 l2heb ka ise kinni, valid mapi asjad 2ra klõps kinni
Online ka samamoodi Min ja max Settingu peal vahet ple, Soft D3d või opengl vahet pole ikka sama jama
Ei viicinud netist ka selle crashi kohta otsida, tglt oleks kohe korda saanud
- KülalineKülaline
Sul on vaja AoE II Win 7 Fixi, kui sul ei tööta, ma otsin sulle selle.
- ScruffsLiige
vonKrahw kirjutas:Sul on vaja AoE II Win 7 Fixi, kui sul ei tööta, ma otsin sulle selle.
Töötab aga Point frame probleemid, muru on roheliste ja punaste täppidena, puudel lehed ka Muidu m2ngida kannatab
- KülalineKülaline
Pmlt sul on vaja tõmmata win 7 color fix nüüd
- huskyLiige
- Liitus : 02/12/2012
Seletage mulle ära mis on Age of Empires 2.
Kas see on mingi uuem versioon malest?
Kui nii siis pange mind kirja.
Kas see on mingi uuem versioon malest?
Kui nii siis pange mind kirja.
- KülalineKülaline
- huskyLiige
- Liitus : 02/12/2012
Ilus oled, panin sulle like.
- KülalineKülaline
Panen sulle ka like, sa mu sõber nüüd
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1