SMHCUIM [1 task 2 pets]
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 • Share
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
960 killcount...
25m total exp...
21,6m Firemaking exp...
Tome of fire? Ei.
The grind continues...
25m total exp...
21,6m Firemaking exp...
Tome of fire? Ei.
The grind continues...
- Ekux
No kaua võib?
- Ekux
Fletching 74, Woodcutting 71, Construction 57.
Pilte ei saanud, sest OSBuddy ei teinud millegi pärast
- Ekux
- Ekux
Faking lõpuks raisk.
Siiani mu elu kõige ebareaalsem grind, nähes, et inimesed saavad mitu tükki neid mingi 100-300 killiga.
- Ekux
Väike pangapuhastus ja exp gain Wintertodtist saadud asjadega.
Graceful set, here I come!
- Ekux
Otsustasin, et ilma alchideta Agility tegemine on ikkagi liiga suur raiskamine, niiet otsustasin väikese kõrvalepõike teha.
Hetkel on raha täpselt 4000 nature rune jaoks, nii et 4000 yew logsi pärast kohtume
- Ekux
1/4
- Ekux
Väike uuendus...
Hakkab looma
Osbuddy ei teinud jälle pilti mingil lollakal põhjusel, aga...
Ja siinkohal paluks pisikest tagasisidet rahvalt...
Kui jälgid seda päevikut, siis palun tee üks laisk liigutus ja pane sellele postitusele "thumbs up," tahan näha, kas ja kui paljud huvi tunnevad.
Entusiastid võiksid ka kirjutada, mida teie arvates õigesti/valesti teen (päeviku pidamise osas, mitte mängimises) ja mida muuta võiksin.
Tänks
Hakkab looma
Osbuddy ei teinud jälle pilti mingil lollakal põhjusel, aga...
Ja siinkohal paluks pisikest tagasisidet rahvalt...
Kui jälgid seda päevikut, siis palun tee üks laisk liigutus ja pane sellele postitusele "thumbs up," tahan näha, kas ja kui paljud huvi tunnevad.
Entusiastid võiksid ka kirjutada, mida teie arvates õigesti/valesti teen (päeviku pidamise osas, mitte mängimises) ja mida muuta võiksin.
Tänks
- Ekux
Esialgne eesmärk on küll tehtud, aga jätkan hetkel siiski Woodcuttinguga, sest olen "24.02. kõik koos Lätti!" organiseerimisega väga hõivatud ja seda on hea afkida.
Tõenäoliselt jätkan seda veebruari lõpuni.
Gertrude's cat tehtud, et saaksin samal ajal kasse kasvatada ja seeläbi tasuta Death ruune teenida
- Ekux
Õhh, lõpuks tehtud üks asi, mida ma üldse ei viitsinud...
See Ardougne'i quest line on lihtsalt nii vastik.
- Ekux
Venib oodatust palju pikemaks see woodcutting grind, sest aktiivseks pelamiseks pole üldse aega.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
No kuda kulgeb?
- Ekux
Pilvik kirjutas:No kuda kulgeb?
8 kuud hiljem
- Ekux
Tänks liiva eest, Bert, nüüd plaanis 5000 yew shieldiga midagi ette võtta.
Mida? Pole kindel veel, võib-olla hakkan blue dragoneid tapma ja teen craftingu üles, et hiljem 10x raha eest ära alchida; võib-olla alchin kohe ära ja teen agi; võib-olla teen hoopis midagi muud.
Elu näitab.
- Ekux
- Ekux
Kuna olen haige, siis on ikka korralikult olnud aega mängida.
Ja isu ka...
Ja isu ka...
- Questid:
- Levelid:
- Muu:
Ja tuli ära... Minu elu esimene pet
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Nonoh hakkab looma.
- Ekux
Täna otsustasin hoopis Slayeriga ots lahti teha.
Esimeseks taskiks tulistas (või siis virutas mõõgaga) Vannaka 69 Overwordly Being'i, keda ma siis googeldasin ning seejärel nottima asusin. Õnneks oli kohe Tome of Fire ja kilode viisi Death ruune tagant taskust võtta, nii et task möödus ilma suuremate takistusteta - kui välja arvata see, et üks nendest kummalistest maagidest muutis mind vahepeal kanaks. Nüüd ma siis tean, miks "Ernest the Chicken" siin mängus nii oluline quest on.
Sain mõned levelid ka...
Defence 17-20; Hitpoints 42-43; Slayer 9-21.
Võtsin ka kohe järgmise taski, panin paika enda praeguse slayer geari ja liikusingi edasi Rock sluge tapma. Seal olen praeguseks juba kaks Strength levelit saanud (31-33) ning lisaks ka ühe Slayer leveli (22).
Selle taski lõpetan kindlasti ära, kuid mis edasi saab? Jätkan Slayerit? Lähen tagasi Agilityt tegema? Fletchin need yew logsid ära, mis ma viimase nädala jooksul lõhkunud olen, korjan vastava koguse flaxe, spinnin ära, teen vibud ja alles siis tagasi Agility juurde? Hoopis midagi muud? Eks näis
Esimeseks taskiks tulistas (või siis virutas mõõgaga) Vannaka 69 Overwordly Being'i, keda ma siis googeldasin ning seejärel nottima asusin. Õnneks oli kohe Tome of Fire ja kilode viisi Death ruune tagant taskust võtta, nii et task möödus ilma suuremate takistusteta - kui välja arvata see, et üks nendest kummalistest maagidest muutis mind vahepeal kanaks. Nüüd ma siis tean, miks "Ernest the Chicken" siin mängus nii oluline quest on.
Sain mõned levelid ka...
Defence 17-20; Hitpoints 42-43; Slayer 9-21.
Võtsin ka kohe järgmise taski, panin paika enda praeguse slayer geari ja liikusingi edasi Rock sluge tapma. Seal olen praeguseks juba kaks Strength levelit saanud (31-33) ning lisaks ka ühe Slayer leveli (22).
Selle taski lõpetan kindlasti ära, kuid mis edasi saab? Jätkan Slayerit? Lähen tagasi Agilityt tegema? Fletchin need yew logsid ära, mis ma viimase nädala jooksul lõhkunud olen, korjan vastava koguse flaxe, spinnin ära, teen vibud ja alles siis tagasi Agility juurde? Hoopis midagi muud? Eks näis
- Pildid:
Aa jah muide, Woodcutting leveli sain ka
- Ekux
10 slayer taski + 1 Wilderness task tehtud.
- Ekux
1200 total.
Järgmise postitusega on päris suur hüpe edasi kasutajal
- Ekux
Kuna ma ei tea, kas keegi ka reaalselt mu päevikut jälgib ja/või järgmist postitust ootab, siis teen hääletuse, et teada saada.
Iseenesest on hetkel käsil väga mitmes valdkonnas kasutajaga suur hüpe edasi ja küsimus seisneb selles, et kas avaldan pooled hüpped sel pühapäeval ja teise pooled järgmisel pühapäeval või kõik hüpped tuleval reedel ja midagi kergemat tuleval pühapäeval.
NB! Rulli üles, et näha hääletust ja palun hääleta kui vähegi mu päevikut jälgid!
Samuti kui oskad selle päeviku lugemise elamust natukenegi kirjeldada, siis palun tee seda kommenteerides! Tänud!
Iseenesest on hetkel käsil väga mitmes valdkonnas kasutajaga suur hüpe edasi ja küsimus seisneb selles, et kas avaldan pooled hüpped sel pühapäeval ja teise pooled järgmisel pühapäeval või kõik hüpped tuleval reedel ja midagi kergemat tuleval pühapäeval.
NB! Rulli üles, et näha hääletust ja palun hääleta kui vähegi mu päevikut jälgid!
Samuti kui oskad selle päeviku lugemise elamust natukenegi kirjeldada, siis palun tee seda kommenteerides! Tänud!
//EDIT
Väike sneak-peek
- Ekux
- Levelid:
- Questid:
Recipe for Disaster 7/8
Questimisest (või siis questideks valmistumisest Ironmannina) nüüd mõneks ajaks korralik kopp ees, aga vähemalt ei ole enam nii räigelt ajast maas, ei pea dragon longswordiga treenima kui ükskord attack 60 saan ja enam-vähem gloved ka olemas.
Graceful set ✓ lõpuks ometi!
- Ekux
Tapeti wildy slayer taski ajal ära ja kaotasin rune scimi, nii et pean nüüd fire giante campima nii kaua kui uue saan.
- Ekux
Attack ka 60 - obviously - aga pilti pole.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4