Otsin scripterit
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- mn.Juunior
- Liitus : 13/12/2015
Kas keegi palun saaks tulla minu serverile scripteriks?
Nagu keegi kes tajub ka.
( Pluginaid oskan ise ka peale panna. )
Kirjutage pm'i kui on huvi.
Nagu keegi kes tajub ka.
( Pluginaid oskan ise ka peale panna. )
Kirjutage pm'i kui on huvi.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kahjuks pean ütlema, et sellist venda ei leidu. Eesti head Pawn scripterid (@xPaw, jimaway ja mõned veel) ei tegele 1.6ga enam. Praegu ongi aktiivsed ainult seda tüüpi vennad, kes heal juhul kopeerivad kaks teiste tehtud scripti kokku ühte pluginasse.
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Tonight kirjutas:Kahjuks pean ütlema, et sellist venda ei leidu. Eesti head Pawn scripterid (@xPaw, jimaway ja mõned veel) ei tegele 1.6ga enam. Praegu ongi aktiivsed ainult seda tüüpi vennad, kes heal juhul kopeerivad kaks teiste tehtud scripti kokku ühte pluginasse.
Nõustun, kuid on ka selliseid vendasi, kes oskavad midagi.
Kuigi oskavad neid, mida juba olemas on
Uuri alliedmoddersi foorumist.
Aga igaljuhul edu sulle eestis scripteri leidmisel.
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
mida v**tu sa ajad ? su jutt t2itsa vale. T2nap2eva vennad oskavad juba k6ik 2ra teha.Tonight kirjutas:Kahjuks pean ütlema, et sellist venda ei leidu. Eesti head Pawn scripterid (@xPaw, jimaway ja mõned veel) ei tegele 1.6ga enam. Praegu ongi aktiivsed ainult seda tüüpi vennad, kes heal juhul kopeerivad kaks teiste tehtud scripti kokku ühte pluginasse.
mn pubi servusi pole m6tet teha need ei too rahvast.
- Tonight
Näita mulle üks originaalne plugin/idee. Funktsioone oskab igaüks kopeerida.FY E1 kirjutas:mida v**tu sa ajad ? su jutt t2itsa vale. T2nap2eva vennad oskavad juba k6ik 2ra teha.
- fURXER
Mis sa tahad 6elda et, k6ik pluginad mis mul olemas ongi on nettis olemas ? taun oled.Tonight kirjutas:Näita mulle üks originaalne plugin/idee. Funktsioone oskab igaüks kopeerida.FY E1 kirjutas:mida v**tu sa ajad ? su jutt t2itsa vale. T2nap2eva vennad oskavad juba k6ik 2ra teha.
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
FY E1 kirjutas:Mis sa tahad 6elda et, k6ik pluginad mis mul olemas ongi on nettis olemas ? taun oled.Tonight kirjutas:
Näita mulle üks originaalne plugin/idee. Funktsioone oskab igaüks kopeerida.
oh shiddd, kutsuge Poooooooolitsei
- Tonight
Ütlen vaid nii palju, et eemaldasime sult põhjusega scripteri embleemi. Jutu järgi Einstein, tegelikkuses...
- fURXER
Sest sa ei tea minu oskuski (sulle ei peagi midagi andma, ega favalis postitama)
- Tonight
Ning sa veel mõtled, miks sind naeruväärseks scripteriks peetakse...FY E1 kirjutas:Sest sa ei tea minu oskuski (sulle ei peagi midagi andma, ega favalis postitama)
Näide: mul on garaažis Lamborghini, Ferrari ja Bugatti, aga keegi pole peale minu neid näinud. Mis mulje sulle sellisest jutust jääb?
// Aga jah, jään enda esialgsele väitele kindlaks, vähemalt seniks, kuni keegi tõestab vastupidist.
- fURXER
On servusi yleval olnud, raske tulla k2ia korra l2bi aga ei.Tonight kirjutas:Ning sa veel mõtled, miks sind naeruväärseks scripteriks peetakse...FY E1 kirjutas:Sest sa ei tea minu oskuski (sulle ei peagi midagi andma, ega favalis postitama)
Näide: mul on garaažis Lamborghini, Ferrari ja Bugatti, aga keegi pole peale minu neid näinud. Mis mulje sulle sellisest jutust jääb?
// Aga jah, jään enda esialgsele väitele kindlaks, vähemalt seniks, kuni keegi tõestab vastupidist.
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
FY E1 kirjutas:On servusi yleval olnud, raske tulla k2ia korra l2bi aga ei.Tonight kirjutas:
Ning sa veel mõtled, miks sind naeruväärseks scripteriks peetakse...
Mida sa pasandad???
- fURXER
NiCeMaN'iga oli DR üleval.Skylan kirjutas:FY E1 kirjutas: On servusi yleval olnud, raske tulla k2ia korra l2bi aga ei.
Mida sa pasandad???
PS: Off topic juba.
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
hästi maksad, võin ikka tulla :DDD
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1