Eesti CUP 2019 registreerimine (TÜHISTATUD)
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- Eduard
- Liitus : 28/09/2014
m2ngud l2hevad j2rjest: 8:00, 9:00, 10:00 jne!!
m2ngud loosin pisut enne algust, teen yllatusena ehk ilma alagrupideta!! nii pysib p6nevus l6puni!!
m2ngud loosin pisut enne algust, teen yllatusena ehk ilma alagrupideta!! nii pysib p6nevus l6puni!!
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Nalja teed v, tee videoga alagrupid nagu toni tegi, nii on kõige ausamEduard kirjutas:m2ngud l2hevad j2rjest: 8:00, 9:00, 10:00 jne!!
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
comedy
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
it isRannatuul kirjutas:comedy
- gize
- Liitus : 17/03/2017
Eduard kirjutas:avapauk laup2eva hommikul kell 8!! olge kohal!!
Ise tulen töölt see aeg. Vara võitu!
Eduard kirjutas:l2hevad j2rjest: 8:00, 9:00, 10:00 jne!!
Selle loogikaga annad pooltele meeskondadele vaid 1 mängu, loosi alagrupid. Kaks kuuest alagruppi. Top2 alagrupist lähevad edasi.
Küsi nõu, kui omal pea ei võta, et normaalne cup teha. Samuti kus reeglid? Kuna mängud toimuvad Games4U serveris nagu aru saan, siis võta tuscan listist ära(seda mappi g4u ei lae ära(vist?).
Võin selle cupi ise ka ära korraldada
- antsutOtO
- Liitus : 07/05/2017
Eduard kirjutas:m2ngud l2hevad j2rjest: 8:00, 9:00, 10:00 jne!!
Hahahaha
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kui sa mõtled nii teha, et ühe kaotuse korral langeb tiim välja, siis... see on halb idee.Eduard kirjutas:m2ngud l2hevad j2rjest: 8:00, 9:00, 10:00 jne!!
Mängu jaoks tuleks arvestada vähemalt 45 minutit (enamasti kestab küll 30 minutit, kuid ole valmis ka halvemaks), lihtsuse ja kindluse mõttes on su 1h parim variant. Kuna tiime on 12 ja kavatsed korraldada üks mäng korraga, siis toimuks esimene ring vahemikus 08:00 kuni ~13:45. Järgmine ring algaks kell 14:00, mis tähendab, et hommikul kell 8 alustanud mängijad peavad vähemalt 5-6h niisama passima ning põhimõtteliselt on nende päev tegemiste mõttes rikutud. Kui esimeses ringis langevad tiimid kaotuse korral välja, siis on tiime alles 6 ehk vaja on pidada kolm mängu, seega heal juhul saab see ring joone alla kell 17:00. Nüüd sul on alles 3 tiimi... mis tähendab, et formaati tuleb kuidagi muuta ning ringe (ja mänge) tekib kõvasti juurde.
Et teha normaalse formaadiga turniir kahe päevaga, pead sa alagrupimängud (või sinu turniiri puhul ringimängud vms) pidama kahes serveris. Ning kõigile tuleks anda vähemalt kaks mängu, ideaalne/ideaalsem variant oleks teha kolm neljaliikmelist või neli kolmeliikmelist alagruppi.
Edu ning püüa ikka turniir ära korraldada!
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Ma arvan et sul pole mõtet isegi üritada, ta ei saa aru ikkaTonight kirjutas:Kui sa mõtled nii teha, et ühe kaotuse korral langeb tiim välja, siis... see on halb idee.Eduard kirjutas:m2ngud l2hevad j2rjest: 8:00, 9:00, 10:00 jne!!
Mängu jaoks tuleks arvestada vähemalt 45 minutit (enamasti kestab küll 30 minutit, kuid ole valmis ka halvemaks), lihtsuse ja kindluse mõttes on su 1h parim variant. Kuna tiime on 12 ja kavatsed korraldada üks mäng korraga, siis toimuks esimene ring vahemikus 08:00 kuni ~13:45. Järgmine ring algaks kell 14:00, mis tähendab, et hommikul kell 8 alustanud mängijad peavad vähemalt 5-6h niisama passima ning põhimõtteliselt on nende päev tegemiste mõttes rikutud. Kui esimeses ringis langevad tiimid kaotuse korral välja, siis on tiime alles 6 ehk vaja on pidada kolm mängu, seega heal juhul saab see ring joone alla kell 17:00. Nüüd sul on alles 3 tiimi... mis tähendab, et formaati tuleb kuidagi muuta ning ringe (ja mänge) tekib kõvasti juurde.
Et teha normaalse formaadiga turniir kahe päevaga, pead sa alagrupimängud (või sinu turniiri puhul ringimängud vms) pidama kahes serveris. Ning kõigile tuleks anda vähemalt kaks mängu, ideaalne/ideaalsem variant oleks teha kolm neljaliikmelist või neli kolmeliikmelist alagruppi.
Edu ning püüa ikka turniir ära korraldada!
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Eduard, ma olen su professionaalsuses väga pettunud, sai pandud üsna suur summa auhinnafondi, et toetada Eesti 1.6 maastikku ja korraldada sarnaselt eelmistele üks korralik ja vägev turniir
Teen siit oma järelduse, et toetada tasub ainult Tonighti ja Alive enda projekte
Teen siit oma järelduse, et toetada tasub ainult Tonighti ja Alive enda projekte
- Eduard
- Liitus : 28/09/2014
ei ole hea korraldada, kui mingid nohikud seljas elavad!! minge v**tu!!
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
Sa pole midagi väga korraldanudki lmao.Eduard kirjutas:ei ole hea korraldada, kui mingid nohikud seljas elavad!! minge v**tu!!
- aimb0t
- Liitus : 25/05/2015
Koke ja toni võtke omad rahad tagasi ning lükake edasi järgmise kuu peale ja tehke ise mingi mitmekesi see asi valmis
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
Nonii
Keegi poleks Eduardil seljas elanud, kui ta oleks mõistlikult osalejatele infot jaganud. CUP on nii lähedal ja keegi osalejatest ei tea mitte midagi. Pahameele osaliseks saades otsustab ta kõik veel v**tu ka saata. Vennal oli nii pikalt aega asjad paika seada aga ikka sülitab kõigile näkku ja siis imestab, miks talle sitasti öeldakse.
Tunnen kaasa neile, kes oma plaane selleks nädalavahetuseks muutsid.
Keegi poleks Eduardil seljas elanud, kui ta oleks mõistlikult osalejatele infot jaganud. CUP on nii lähedal ja keegi osalejatest ei tea mitte midagi. Pahameele osaliseks saades otsustab ta kõik veel v**tu ka saata. Vennal oli nii pikalt aega asjad paika seada aga ikka sülitab kõigile näkku ja siis imestab, miks talle sitasti öeldakse.
Tunnen kaasa neile, kes oma plaane selleks nädalavahetuseks muutsid.
- antsutOtO
- Liitus : 07/05/2017
Siin on inimesi küll, kes võiksid selle turniiri ära korraldada ja korralikult.
Kui inimesed, kes auhinnafondi panustasid on nõus, et keegi kolmas selle ära korraldab ja auhinnafond refunditakse ja peale turniiri võitjateni siiski jõuab siis andke märku.
Olen nõus aitama korraldusega.
Kui õhtuks selgub uus korraldustiim, siis võiks veel täna südaööks ajakava paika seada!
Kui inimesed, kes auhinnafondi panustasid on nõus, et keegi kolmas selle ära korraldab ja auhinnafond refunditakse ja peale turniiri võitjateni siiski jõuab siis andke märku.
Olen nõus aitama korraldusega.
Kui õhtuks selgub uus korraldustiim, siis võiks veel täna südaööks ajakava paika seada!
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
kle kloun, nahhui sa lubad kui ei suuda lubadusi täita? Inimesed on reaalselt valmis mängida, tõmbasid Koke & Tonighti, vb kellegi veel rahad tasku ja arvad, et minge v**tu? Kuvaldaga sulle!Eduard kirjutas:ei ole hea korraldada, kui mingid nohikud seljas elavad!! minge v**tu!!
- NozkaAlgaja
- Liitus : 21/12/2018
Nonii. Päris kaval on infot anda nii, vähe tiime, tuleb ära jätta. Järgmine postitus oi kui palji tiime. Selline info osalejatele on parim. Sina kui korraldaja pead põdema muude asjade pärast peale osalejate. Nagu enamus maininud, mis reeglid/server/grupid. Selline korraldus ei tule ju kõne alla, et lendad peale, iga mäng ja kaotaja on väljas. Finaal on ka bo1 ? Rahvas aplodeerib sellisele suhtumisele! Kivi kotti ja mine ise vi**u.Eduard kirjutas:m2ngud l2hevad j2rjest: 8:00, 9:00, 10:00 jne!!
- KülalineKülaline
Mulle see turniir ei pakugi huvi, aga draamat on küll 700 euri eest.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Vabandan kõigi ees, keda Eduardi käitumine mõjutas Selline asi pole aktsepteeritav
Raha tagastamisest ehk refundimisest nii palju, et olen tuttavatega rääkinud ja Toniga on meil korralik materjal olemas (kattuvad meilid, postitused), seega peaksime raha tagasi saama küll Probleem on aga selles, et refundimisel on kaks võimalust, esimene on kiire (Eduard tagastab ise Paypalis tehtud päringu peale raha) ja teine on aeglane (peame Paypalile palju asju esitama, keeruline diil, materjal on lisaks eesti keeles)
Olen päris kindel, et Eduardi enda käest me raha tagasi ei saa, seega läheb refundimisega päris kaua, pärast Paypali positiivse otsuse tegemist võib minna kuni 30 päeva, olen varem samas olukorras olnud (toetan paljusi projekte)
Nüüd oleks variant, et lükkan uuesti 500 eurot sisse enne raha tagasi saamist, aga ma ei soovi tundmatutega niimoodi uuesti riskida Olen sellega nõus, kui korraldab keegi juhtkonnast
Juhtkonnast on Toni öelnud, et ta ei korralda ja tuleb aru saada sellest, juhib Hollandi firmat ja teevad Alivega Baltikumis midagi, seega ilmselt on kiired ajad Minu teada on jaanuaris Eesti ülikoolides eksamid samuti, seega ilmselt on veel kiirem ja lisa sinna juurde eraelu, saan täiesti aru, miks ta ei soovi turniirile pühenduda kuigi oleks parim variant
Pakuksin ise hea variandina välja Alive, aga ma pole kindel, kas ta soovib korraldada
Auhinnafond jääb alles, kui korraldab Eduard, Eduard kannab summa kellegile teisele või teeb Alive
Raha tagastamisest ehk refundimisest nii palju, et olen tuttavatega rääkinud ja Toniga on meil korralik materjal olemas (kattuvad meilid, postitused), seega peaksime raha tagasi saama küll Probleem on aga selles, et refundimisel on kaks võimalust, esimene on kiire (Eduard tagastab ise Paypalis tehtud päringu peale raha) ja teine on aeglane (peame Paypalile palju asju esitama, keeruline diil, materjal on lisaks eesti keeles)
Olen päris kindel, et Eduardi enda käest me raha tagasi ei saa, seega läheb refundimisega päris kaua, pärast Paypali positiivse otsuse tegemist võib minna kuni 30 päeva, olen varem samas olukorras olnud (toetan paljusi projekte)
Eelmises lõigus põhjendasin ära, et refund võtab kaua aega ja selle ootamine ei ole mõistlik Tean juba ette, et kui ütled inimestele et läheb näiteks 20 päeva, siis pärast 3 päeva hakatakse Tonil (just Tonil kuigi ta pole ainsana panustanud) seljas elama ja nii ikka ei saaantsutOtO kirjutas:Kui inimesed, kes auhinnafondi panustasid on nõus, et keegi kolmas selle ära korraldab ja auhinnafond refunditakse ja peale turniiri võitjateni siiski jõuab siis andke märku.
Nüüd oleks variant, et lükkan uuesti 500 eurot sisse enne raha tagasi saamist, aga ma ei soovi tundmatutega niimoodi uuesti riskida Olen sellega nõus, kui korraldab keegi juhtkonnast
Juhtkonnast on Toni öelnud, et ta ei korralda ja tuleb aru saada sellest, juhib Hollandi firmat ja teevad Alivega Baltikumis midagi, seega ilmselt on kiired ajad Minu teada on jaanuaris Eesti ülikoolides eksamid samuti, seega ilmselt on veel kiirem ja lisa sinna juurde eraelu, saan täiesti aru, miks ta ei soovi turniirile pühenduda kuigi oleks parim variant
Pakuksin ise hea variandina välja Alive, aga ma pole kindel, kas ta soovib korraldada
Auhinnafond jääb alles, kui korraldab Eduard, Eduard kannab summa kellegile teisele või teeb Alive
- gize
- Liitus : 17/03/2017
Võin turniiri ära korraldada(pole küll juhtkonnast), kuid usaldusväärne. Võtan Antsu kampa, ehk tuleb ka keegi Favali juhtkonnast kergelt asja aitama ja saame hiljemalt täna ööseks grupid/reeglid paika. Oma kasu peal väljas pole, pigem ikka hoida seda 1.6 elus veel võistlustasandil. Registreerus siiski 12 tiimi, mis on üsna suur number arvestades 1.6 populaarsust hetkel. Eduard, teen üleskutse sulle: Võta minuga ühendust, kanna auhinnarahad mulle ja oled cupi muredest prii ja edasi lähen teiste meestega. - NEEKERI
- NozkaAlgaja
- Liitus : 21/12/2018
Usaldusväärne isik, soovitan, saab vähemalt teadjatega selle cupi tehtudgize kirjutas:Võin turniiri ära korraldada(pole küll juhtkonnast), kuid usaldusväärne. Võtan Antsu kampa, ehk tuleb ka keegi Favali juhtkonnast kergelt asja aitama ja saame hiljemalt täna ööseks grupid/reeglid paika. Oma kasu peal väljas pole, pigem ikka hoida seda 1.6 elus veel võistlustasandil. Registreerus siiski 12 tiimi, mis on üsna suur number arvestades 1.6 populaarsust hetkel. Eduard, teen üleskutse sulle: Võta minuga ühendust, kanna auhinnarahad mulle ja oled cupi muredest prii ja edasi lähen teiste meestega. - NEEKERI
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Nozka kirjutas:Usaldusväärne isik, soovitan, saab vähemalt teadjatega selle cupi tehtudgize kirjutas:Võin turniiri ära korraldada(pole küll juhtkonnast), kuid usaldusväärne. Võtan Antsu kampa, ehk tuleb ka keegi Favali juhtkonnast kergelt asja aitama ja saame hiljemalt täna ööseks grupid/reeglid paika. Oma kasu peal väljas pole, pigem ikka hoida seda 1.6 elus veel võistlustasandil. Registreerus siiski 12 tiimi, mis on üsna suur number arvestades 1.6 populaarsust hetkel. Eduard, teen üleskutse sulle: Võta minuga ühendust, kanna auhinnarahad mulle ja oled cupi muredest prii ja edasi lähen teiste meestega. - NEEKERI
Muidugi oled sina ka usaldusväärne isik keda kuulata, lol.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Eduardiga enam kontakti saada pole õnnestunud (ei vasta kirjadele) ning arvestades eelmisi postitusi, siis võib järeldada, et ta on korraldamisest loobunud. Auhinnafondi ta vabatahtlikult tagastanud ei ole, mistõttu tuleb meil hakata ise Paypali abiga tegutsema. Kuna protsessid võtavad aega, siis ei laiene Koke ja minu osa auhinnafondist potentsiaalsele uuele korraldajale. Ma ei ole kursis, kes panustas ülejäänud 100 eurot, kuid tõenäoliselt on see samuti kadunud. Järelikult tuleb uuel korraldajal leida uus sponsor või panustada ise raha, Koke ega mina ei nõustu toetama, kui pole eelmise raha kättesaamises kindlad. Ning väike protip, kuidas tunduda ebausaldusväärne: sõber tuleb ütleb, et "ta on usaldusväärne".
Panen teema lukku, kuna Eduardi või kellegi teise kirumine ei muuda midagi. Kui keegi soovib korraldamise üle võtta, siis ava uus teema.
Eduard bännitakse foorumist homme õhtul. Kui raha peaks laekuma enne homme õhtut, siis anname märku (Koke rääkis, et hakkab alles homme tegutsema, tegi läbi panga midagi). Kindlasti on pettunud olukorras kõik osalejad, isiklikult on mul kõige rohkem kahju Kokest. Mõtleme Kokega, et kas paneme Eduardi kuskile avalikku häbiposti.
Panen teema lukku, kuna Eduardi või kellegi teise kirumine ei muuda midagi. Kui keegi soovib korraldamise üle võtta, siis ava uus teema.
Eduard bännitakse foorumist homme õhtul. Kui raha peaks laekuma enne homme õhtut, siis anname märku (Koke rääkis, et hakkab alles homme tegutsema, tegi läbi panga midagi). Kindlasti on pettunud olukorras kõik osalejad, isiklikult on mul kõige rohkem kahju Kokest. Mõtleme Kokega, et kas paneme Eduardi kuskile avalikku häbiposti.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2