Plaanin teha uue turniiri
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • Share
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Kas keegi soovib mu 1000 eurole veel lisada? Viiks auhinna 2000 euro peale
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kui võimalik, siis võiksid anda informatsiooni, et millal täpselt plaanid auhinnafondi panustada. Ei soovi enne auhinnafondi välja kuulutada.Koke#6 kirjutas:Kas keegi soovib mu 1000 eurole veel lisada? Viiks auhinna 2000 euro peale
---
Chrissil kahtlane tõks Eesti CUP 2017 Favali ja Relaxi vahelise mängu vahel, tundub toggle? Või pani poiss Nymphi streami tööle?
- Eduard
- Liitus : 28/09/2014
ma panen 6la alla!! mul pappi on!! kymnendal v6tan yhendust
- Tonight
Selge.Eduard kirjutas:ma panen 6la alla!! mul pappi on!! kymnendal v6tan yhendust
Prooviks maikuu jooksul täpse summa lukku panna.
- KülalineKülaline
Eduard kirjutas:ma panen 6la alla!! mul pappi on!! kymnendal v6tan yhendust
Koke eelmise aasta rahhid?
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Tonight, tee crowdfunding.
- Eduard
ammu tagasi makstud!! 2ra kl2hvi kui ei tea!!chriss kirjutas:Eduard kirjutas:ma panen 6la alla!! mul pappi on!! kymnendal v6tan yhendust
eelmine aasta ei tahetud eriti m2ngida!! ajakava oli olemas
- KülalineKülaline
Eduard kirjutas:ammu tagasi makstud!! 2ra kl2hvi kui ei tea!!chriss kirjutas:
Ajakava oli väga viisakas tho, mida rohkem hüüumärke paned seda parem!!!! Btw sul õige suhtumine eduardo, mida kiiremini seda paremini!!!!
Aga ei võid jah oma papi all-ini panna, ega favalist väga vastaseid relaxile pole.
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
Eduard kirjutas:ammu tagasi makstud!! 2ra kl2hvi kui ei tea!!chriss kirjutas:
võid rahad kohe meile/relaxxile ära saata, pleasure doing business with you.
- Tonight
Huvitav screenshot viimaselt showmatchilt:chriss kirjutas:Aga ei võid jah oma papi all-ini panna, ega favalist väga vastaseid relaxile pole.
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Tonight kirjutas:Huvitav screenshot viimaselt showmatchilt:chriss kirjutas:Aga ei võid jah oma papi all-ini panna, ega favalist väga vastaseid relaxile pole.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Eduard, pooldan su ideed Lisa julgelt
- KülalineKülaline
Avalik sõimamine kasutaja @Tonight poolt. Aga noh kutt saadab showmatchidest pilte, Eesti CUPid piirduvad üldjuhul Tonightil alagrupiga ja ilma statistika avaldamiseta.
Ära muretse, see aasta teen eraldi profile sinukohta, et Sa põgeneda ei saa.
Ära muretse, see aasta teen eraldi profile sinukohta, et Sa põgeneda ei saa.
- Eduard
koke v6eti poola piiril kinni!! keelatud ained
cup j22b 2ra!!
cup j22b 2ra!!
- Tonight
See ei mõjuta(ks) turniiri toimumist.Eduard kirjutas:koke v6eti poola piiril kinni!! keelatud ained
cup j22b 2ra!!
Allikas?
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Kust Su info pärineb? Koke ei ole täna Facebookis käinud.Eduard kirjutas:koke v6eti poola piiril kinni!! keelatud ained
cup j22b 2ra!!
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Janeli kirjutas:Kust Su info pärineb? Koke ei ole täna Facebookis käinud.Eduard kirjutas:koke v6eti poola piiril kinni!! keelatud ained
cup j22b 2ra!!
Poola piirid nii hullud järelikult
- Tonight
Testisin Games4u serverit, süsteem on ligadi-logadi. Uuendusega on neil configud ära kadunud ehk siis rcon start, rcon warmup jms enam ei eksisteeri.
Positiivse koha pealt EAC töötab jätkuvalt 1.6s (tõestus, et kickib ilma EACita):
EACi saab paigaldada igale serverile, siin on kerge mõttekoht nüüd, et kas võtta Eestist mingi VPS cupi ajaks...
Murekoht on ka see, et EACi paigaldamise võimalus on juba aasta-kaks olnud sisuliselt "valitud inimestele" ehk neile, kes omasid süsteemis kontot enne registreerimisvõimaluse sulgemist. Ehk siis ilmselt peavad paljud harjutama cupiks VAC serverites (kui just pole püsiv IP, mis kinni ei lähe teatud aja pärast).
Positiivse koha pealt EAC töötab jätkuvalt 1.6s (tõestus, et kickib ilma EACita):
EACi saab paigaldada igale serverile, siin on kerge mõttekoht nüüd, et kas võtta Eestist mingi VPS cupi ajaks...
Murekoht on ka see, et EACi paigaldamise võimalus on juba aasta-kaks olnud sisuliselt "valitud inimestele" ehk neile, kes omasid süsteemis kontot enne registreerimisvõimaluse sulgemist. Ehk siis ilmselt peavad paljud harjutama cupiks VAC serverites (kui just pole püsiv IP, mis kinni ei lähe teatud aja pärast).
- Eduard
ma ei soovi hallikat avaldada!! pole t2htis!!
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Eduard kirjutas:ma ei soovi hallikat avaldada!! pole t2htis!!
Mitmest hallikast info tuli?
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Eduard kirjutas:koke v6eti poola piiril kinni!! keelatud ained
cup j22b 2ra!!
Tead ka ikka, et ilma transiit loata sa üle piiri ei saa (eriti veel Poola)..
- Eduard
yritas salaja minna ja v6eti kinni!! hirmus!!
- Tonight
Relax avas mix serveri, hea koht turniiriks harjutamiseks:
connect cs.relaxx.eu
---
Võrdlesin pisut Games4u ja Relax serverit, proovides välja pigistada maksimaalselt suure fpsi ning seejärel statse 3-5 sekundiliste intervallidega refreshida.
Järeldus:
- Games4u CPU usage on juba tühjalt päris kõrge ning serveri FPS on ebastabiilne, kõikudes 700-900 vahel. Olen varasemalt turniiride ajal täheldanud, et full serveriga on pilt veel jubedam.
- Relaxi serveri FPS on stabiilne, püsides >900.
connect cs.relaxx.eu
---
Võrdlesin pisut Games4u ja Relax serverit, proovides välja pigistada maksimaalselt suure fpsi ning seejärel statse 3-5 sekundiliste intervallidega refreshida.
Järeldus:
- Games4u CPU usage on juba tühjalt päris kõrge ning serveri FPS on ebastabiilne, kõikudes 700-900 vahel. Olen varasemalt turniiride ajal täheldanud, et full serveriga on pilt veel jubedam.
- Relaxi serveri FPS on stabiilne, püsides >900.
Games4u server
Relaxi server
- Eduard
kokega on k66ga!! gg
- KülalineKülaline
Eduard kirjutas:kokega on k66ga!! gg
Unreal vend oled saaaaaa ju, kust tead, et kööga, miks ta Sulle üldse esimesena platserdab asju sellepärast, et Sa lasid ta nö üle? Või on see kõik bullshit.
Eduardo Sinu kord nüüd tuhat eurot visata seekord CUP toimub ka btw.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 5