Ostan foorumi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Õhtust
Soovin osta töötava foorumi, kus oleks rahvast juba olemas Maksan kuni 10000 eurot
Soovin osta töötava foorumi, kus oleks rahvast juba olemas Maksan kuni 10000 eurot
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Wtf the fuck
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Faval.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ostmiseks tundub hetkel parim vast NeoNet, ajalugu on lehel kõva, kuid tegu pole enam ammu tippfoorumiga. Järelikult peaks olema ka hind päris madal.
Faval - meil pole plaanis müüa
Relaxx - serveritega tihedalt seotud, peaksid mõlemad ostma või rahvas kaob; ei usu, et nad müüvad
Vahvel - tõenäoliselt overpriced; hiljuti osteti alles
Teisi aktiivseid ja olemasoleva rahvaga ma väga ei teagi, ilmselgelt on olemas ka Soccernet, Buduaar jms, kuid neid vaevalt müüb keegi (kui sa just summat ei suurenda).
Relaxx - serveritega tihedalt seotud, peaksid mõlemad ostma või rahvas kaob; ei usu, et nad müüvad
Teisi aktiivseid ja olemasoleva rahvaga ma väga ei teagi, ilmselgelt on olemas ka Soccernet, Buduaar jms, kuid neid vaevalt müüb keegi (kui sa just summat ei suurenda).
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Nende seast huvitab mind kõige rohkem Faval 20 tuhat?Tonight kirjutas:Ostmiseks tundub hetkel parim vast NeoNet, ajalugu on lehel kõva, kuid tegu pole enam ammu tippfoorumiga. Järelikult peaks olema ka hind päris madal.
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Koke#6 kirjutas:Nende seast huvitab mind kõige rohkem Faval 20 tuhat?Tonight kirjutas:Ostmiseks tundub hetkel parim vast NeoNet, ajalugu on lehel kõva, kuid tegu pole enam ammu tippfoorumiga. Järelikult peaks olema ka hind päris madal.
Sul kohe võtta see summa, et ära osta?
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Je, sama küsimus, ei taha sinu eraellu sekkuda, aga kas sul oleks kohe praegu hoobilt 20000€ võtta? Lihtsalt mingi foorumi jaoks.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Liiga palju juttu ja lubadusi on. Kes reaalsuses näiteks turniiri auhinnafondi kinni plekib igal korral? Ühed ainult räägivad, aga teised teevad ka.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1