Parimad stseenid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
See, mis sorti stseenid kellelegi meeldivad, on kindlasti väga subjektiivne ja seetõttu olekski tore näha, mis teistele peale läheb.
Isiklikult arvan, et hea stseen on see, mis suudab vaatajat ühel või teisel moel üllatada. Selleks on muidugi võimalusi väga palju - hea nali, plot twist, veenev writing jne. Samuti hindan väga kõrgelt näitlejate head esitust. Selle kõige tõttu on ka "Arrival" üks mu kõigi aegade lemmikutest filmidest, sest terve see teos on nagu üks seiklus avastamata maailma ning ilmselt olen ma just seda filmi kõige rohkem kordi vaadanud.
Mõned stseenid, mis on mulle meelde jäänud.
!!! SPOILER ALERT !!!
Ainuüksi nende stseenide pärast on need filmid väärt vaatamist nii et kui sa neid näinud ei ole, siis soovitan seda enne teha.
Isiklikult arvan, et hea stseen on see, mis suudab vaatajat ühel või teisel moel üllatada. Selleks on muidugi võimalusi väga palju - hea nali, plot twist, veenev writing jne. Samuti hindan väga kõrgelt näitlejate head esitust. Selle kõige tõttu on ka "Arrival" üks mu kõigi aegade lemmikutest filmidest, sest terve see teos on nagu üks seiklus avastamata maailma ning ilmselt olen ma just seda filmi kõige rohkem kordi vaadanud.
Mõned stseenid, mis on mulle meelde jäänud.
!!! SPOILER ALERT !!!
Ainuüksi nende stseenide pärast on need filmid väärt vaatamist nii et kui sa neid näinud ei ole, siis soovitan seda enne teha.
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Terve Season 1 tundus, et see vend on peategelane ja siis hooaja lõpus...
- Robin
- Robin
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
- Ekux
- Ekux
Fugazi – miski, mida ei ole võimalik otseselt kontrollida ja mille tõelisust ei ole võimalik füüsiliselt tõestada.
“Fugaizi-fugazi, it’s a waazy-it’s a wuuzy-it’s a wufu-whistle-fairydust, it doesn’t exist, it’s never landed, it is no matter, it’s not on the elemental chart, it’s not fucking real.” - Wolf of Wall Street, 2013.
- Ekux
Absurd, millega ainult Jim Carrey film võib edukalt toime tulla
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1