Samsung S20+ 5G
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Stahv^
- Liitus : 21/03/2014
hei
Mul mobiil Samsung S20+ 5G ei lae üle 1% ei juhtme ega wireless laadijaga.
Kukkus 1,5kuud tagasi 5ndalt korruselt alla ja telefoni keraamiline tagaklaas läks ainult mõraseks.
Alguses esines laadimisprobleeme küll aga sain laetud ikkagist.
Kui telefoni saan 1% peale, saan sisselülitatud ning nagu süsteemi poolest kõik toimib, näitab et 2h 40min laadida kuni 100% ja nii jääbki stuck ning lülitab mingiaja pealt välja siis ennast.
Parandusse pole veel jõudnud viia ja netist ka midagi ei leia peale selle, et puhastage telefon tolmus
Ehk keegi oskab midagi soovitada?
Mul mobiil Samsung S20+ 5G ei lae üle 1% ei juhtme ega wireless laadijaga.
Kukkus 1,5kuud tagasi 5ndalt korruselt alla ja telefoni keraamiline tagaklaas läks ainult mõraseks.
Alguses esines laadimisprobleeme küll aga sain laetud ikkagist.
Kui telefoni saan 1% peale, saan sisselülitatud ning nagu süsteemi poolest kõik toimib, näitab et 2h 40min laadida kuni 100% ja nii jääbki stuck ning lülitab mingiaja pealt välja siis ennast.
Parandusse pole veel jõudnud viia ja netist ka midagi ei leia peale selle, et puhastage telefon tolmus
Ehk keegi oskab midagi soovitada?
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Kas sa seda välja ja sisse proovisid lülitada
- Stahv^
Viimati muutis seda Stahv^ (26.04.22 14:48). Kokku muudetud 1 kord
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Lõhnab aku vahetuse järele. Jutu järgi tundub, et aku ei suuda charge hoida. Kui tahad ise proovida, siis iFixit õpetus siin.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Ctrl + alt + delete
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Stahv^ kirjutas:eino ta seisabki mul väljalülitatuna sest lockscreenist väga kaugemale ei jõua 1%ga.Smile. kirjutas:Kas sa seda välja ja sisse proovisid lülitada
Väljalülitatuna wireless laadija peal ta laeb mingi 10sek, siis lõpetab laadimise
Hmm.
Aga riisi sisse proovisid panna?
- Stahv^
Tnx sain korda.Smile. kirjutas:Stahv^ kirjutas:
eino ta seisabki mul väljalülitatuna sest lockscreenist väga kaugemale ei jõua 1%ga
Väljalülitatuna wireless laadija peal ta laeb mingi 10sek, siis lõpetab laadimise
Hmm.
Aga riisi sisse proovisid panna?
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1