Jalgpalli jutunurk
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 18 • Share
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Barca mäng oli kohutav, Messi oli täielik 0.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Kahjuks küll.Tonight kirjutas:Barca mäng oli kohutav, Messi oli täielik 0.
Nii, kui ta palli korraks sai siis 3 venda lendasid talle kohe peale, nii et jah. Väga tugev surve oli peal tal.
Üldiselt olin üldse pettunud nende mängus, ei suutnud nad väga midagi teha, paar head võimalust küll tekkis, aga kahjuks läksid need mööda.
Poolfinalistid:
Chelsea
FC Bayern
Atletico Madrid
Real Madrid
- KülalineKülaline
Poolfinaalis lähevad vastamisi :
Chelsea vs Atletico Madrid
Real Madrid vs Bayern Munich
Hoian pöialt Inglise ja Saksa klubile, sest finaalis ma tahan näha jälle vastamisi Chelseat ja Bayernit ning tahan et Bayern võidaks
samas kõik klubid on enamvähem võrdsed.
Chelsea vs Atletico Madrid
Real Madrid vs Bayern Munich
Hoian pöialt Inglise ja Saksa klubile, sest finaalis ma tahan näha jälle vastamisi Chelseat ja Bayernit ning tahan et Bayern võidaks
samas kõik klubid on enamvähem võrdsed.
- Tonight
Liverpool 3 - 2 Manchester City
1 Liverpool 34 77
2 Chelsea 33 72
3 Manchester City 32 70
1 Liverpool 34 77
2 Chelsea 33 72
3 Manchester City 32 70
- KülalineKülaline
Tonight kirjutas:Liverpool 3 - 2 Manchester City
1 Liverpool 34 77
2 Chelsea 33 72
3 Manchester City 32 70
Liverpool mingi suurfavoriidiks hakkanud inglismaal?
- NiceSk1ll3r
FC Barcelona vs. Real Madrid 1:2, Real M. kasuks. (Hispaania karikafinaal)
- Tonight
Kahtlemata on tegu ühe viimaste aastate kõige huvitavama Premier League hooajaga. Tiitlile mängivad veel 3 klubi, eelisseisus on Liverpool ja Chelsea. Piisab vaid ühest komistusest mõne nõrgema vastu ning tiitel võibki olla käeulatusest väljas.
Laupäev:
14:45 Tottenham Hotspur ? - ? Fulham
17:00 Aston Villa ? - ? Southampton
17:00 Cardiff City ? - ? Stoke City
17:00 Newcastle United ? - ? Swansea City
17:00 West Ham United ? - ? Crystal Palace
19:30 Chelsea ? - ? Sunderland
Pühapäev:
14:00 Norwich City ? - ? Liverpool
16:05 Hull City ? - ? Arsenal
18:10 Everton ? - ? Manchester United
Esmaspäev:
22:00 Manchester City ? - ? West Bromwich Albion
- KülalineKülaline
Hull City.. tundub päris hull olevat
Liverpool, City ja Chelsea ongi need tiitli peale väljas siis nagu aru saan?
Liverpool, City ja Chelsea ongi need tiitli peale väljas siis nagu aru saan?
- KülalineKülaline
Kuulsin et Chelsea kaotas Sunderlandile 2-1 See tõmbab neid küll päris koomale.
- NiceSk1ll3r
FC Barcelona vs. Athletico Madrid 2:1. Väravad lõid Lionel Messi & Pedro Rodriguez.
"Kui viimastes kohtumistes on Messi panus jäänud tagasihoidlikuks, siis seekord oli mees taas tasemel, andes lisaks oma tabamusele Pedrole ka väravasöödu."
"Kui viimastes kohtumistes on Messi panus jäänud tagasihoidlikuks, siis seekord oli mees taas tasemel, andes lisaks oma tabamusele Pedrole ka väravasöödu."
- KülalineKülaline
Atletico vs Chelsea
0-0
homme on siis oodata bayerni ja reali mängu
0-0
homme on siis oodata bayerni ja reali mängu
- Tonight
Torres oli küll super täna.
- KülalineKülaline
Ei tundunud, oleks võinud paremat külge näidata.
Samas homne mäng võib põnev olla
Samas homne mäng võib põnev olla
- NiceSk1ll3r
Täna kohtuvad FC Bayern ning Real Madrid. Kes tuleb teie arust võitjana välja sealt?
Ise arvan, et Bayern, kuna seal on väga palju andekaid mängjaid, kuid Real'il on ainult üks, Ronaldo.
Ise arvan, et Bayern, kuna seal on väga palju andekaid mängjaid, kuid Real'il on ainult üks, Ronaldo.
- Tonight
Huh, hea küsimus. Bayerni hoog viimasel ajal üsna kehv olnud, seega praegu ei oskagi kindlalt öelda. Ise pakun viiki.NiceSk1ll3r kirjutas:Täna kohtuvad FC Bayern ning Real Madrid. Kes tuleb teie arust võitjana välja sealt?
- KülalineKülaline
Noh, Reali ja Bayerni kohtumisel Bayern sai lüüa 1-0, teine mäng on tulemas 29ndal, vaatame mis seal juhtub
- NiceSk1ll3r
Real M. & FC Bayerni teine kohtumine lõppes Real M. võiduga 4-0. Real Madrid pääses finaali!
Täna toimub London Chelsea & Atletico Madrid kohtumine! (TV6'st, kell 21:30)
Täna toimub London Chelsea & Atletico Madrid kohtumine! (TV6'st, kell 21:30)
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Lemmik klubi: Atletico Madrid
Lemmik koondis: Hispaania
Lemmik mängija: Koke
Lemmik koondis: Hispaania
Lemmik mängija: Koke
- KülalineKülaline
Täna õhtul siis selguvad ka UEFA EL 2014 finalistid. info järgi.
- NiceSk1ll3r
Atletico Madrid võitis Chelseat 3-1.
Finaalis kohtuvad Atletico Madrid & Real Madrid!
Finaalis kohtuvad Atletico Madrid & Real Madrid!
- Koke#6
Chelseaga mäng oli väga hea, Mourinho mängis ise trumbid Atleticole, kui Torrese asemele toodi ründesse Eto'o ja Ba. Nad olid lihtsalt nii saamatud. Realiga läheb kõvaks andmiseks ,kahtlemata soovivad mõlemad pooled võitu. Niceskiller, mis Barca hetkevormist arvad?
- NiceSk1ll3r
Ei oska kohe väga öelda, kuna pole eriti ise match'e vaadata saanud. Aga uudiste järgi öeldes ei ole nad hetkel parimas vormis (minu arust), nad suudaks palju paremini mängida. Pean silmas seda, et nad küll võidavad, aga napikalt. (ühe punktise vahega jms)
Ütlen ära, et see on kõigest minu arvamus nende hetkelisest vormist. Mina ei saa neid hukka mõista, kuna nad ei mängi nii hästi, kui ma tahaks/loodaks.
Ütlen ära, et see on kõigest minu arvamus nende hetkelisest vormist. Mina ei saa neid hukka mõista, kuna nad ei mängi nii hästi, kui ma tahaks/loodaks.
- Koke#6
Praegu päris kahtlane mäng neil. Messi on parim siis, kui tal on vabad käed tegutsemiseks. Hetkel ei sobi ta väga mängujoonisesse.
- NiceSk1ll3r
FC Barcelona vs. Getafe 2-2. Selle viiki mängimisega mängisid nad ka vist oma meistritiitli maha. Mina ütleks ainult üht, Barca vajab Valdes'i tagasi.
- Tonight
Barca vajab üldse suuri muutusi. Kaitsesse oleks vaja kahte-kolme meest (1 CB, 1 RB ning paha ei teeks ka mingi klassiga varumees). Rünne ja poolkaitse on õnneks maailmatasemel. Probleem on pigem mängujoonises, paljud oskavad mängida tiki-taka vastu. See hooaeg on üldse Barca poolt väga palju selliseid õnnega-pooleks võite, tavaliselt on suudetud koduliigas kindlamalt esineda.
Järgmisesse hooaega vaadates, tõotab tulla väga huvitav Champions League. Tagasi on Liverpool ja Monaco, kes suudavad ilmselt kõrgete kohtade eest võidelda. Eks suvel paistab, kellel õnnestub kõige paremini enda mängijatenimekirja täiendada. Loodetavasti ei tee Barca juhtkond lolli otsust Fabregasi müümise näol (käivad kõlakad, et ManU olla huvitatud). Xavi on vananemas ning just tema oleks ideaalne mees maestro asendajaks hakkama.
Järgmisesse hooaega vaadates, tõotab tulla väga huvitav Champions League. Tagasi on Liverpool ja Monaco, kes suudavad ilmselt kõrgete kohtade eest võidelda. Eks suvel paistab, kellel õnnestub kõige paremini enda mängijatenimekirja täiendada. Loodetavasti ei tee Barca juhtkond lolli otsust Fabregasi müümise näol (käivad kõlakad, et ManU olla huvitatud). Xavi on vananemas ning just tema oleks ideaalne mees maestro asendajaks hakkama.
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 18