This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Jututeema #9
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 40 • Share
Mine lehele : 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Jep, sa oled veel suurem pugeja kui ma arvasin
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Ütle mulle kallis Kaili, miks ma peaks talle pugema? Ütle see kuradima põhjus välja. Ning palun too ka see lause(d) välja, kus ma poen talle!musimusi kirjutas:Jep, sa oled veel suurem pugeja kui ma arvasin
Jään ootama, sinu
NiceSk1ll3r
- .Smile.
wtf ära sebi, esiteks ma pole su kallis ja sina pole Mu niceskiller
ma ei viitsi seda otsida see on kuskill 40 v kuskil seal leheküljel, mine lipsa sealt läbi
ma ei viitsi seda otsida see on kuskill 40 v kuskil seal leheküljel, mine lipsa sealt läbi
- NiceSk1ll3r
NiceSk1ll3r kirjutas:Ma ei "poe" kellegile, ma küsisin, kas ma saaksin eeskujulikuks. (kuna taotlust selle kohta teha ei saa, siis mõtlesin siin küsida) Tonighti vastus oli 'Jah', aga see ei ole ainult tema otsustada, kas ma saan või ei. (Ta peab seda Alive'ga arutama - juhtkonnaga) Nagu ma aru sain, siis Alive oli kuskil 'laagris' ning Tonight ei saanud temaga ühendust võtta. Nüüd peaks ta olema juba laagrist tagasi ning ma küsisin uuesti, et mis on sellest asjast saanud. (Et kas Alive ütles siis 'Jah' või 'Ei'.) Kui Alive ütles ei, siis ei. Ega muud ma ei tahagi teada. Võib-olla Tonight juba unustas selle asja ära ning ei ole öelnudki Alivele. Kõik võib juhtuda.musimusi kirjutas:Uhm, sorry et vahele segasin? :DMis sa ikka poed, savi see embleem ju :3 saad vb niisama ka hakkama, kui just seda kuskile näitusele üles ei pane?
Mina saan oma eluga ka väga hästi hakkama, kui seda embleemi mul ei ole. Ma lihtsalt küsisin, kas ma saaksin selle (kuna olen omaarust "ilusti" käitunud) ning kõik.
Kui sa mõtled seda situatsiooni, siis ma seletasin asja lahti. Ning nagu ma aru sain, siis sa mõistsid mind ning vastasid "No oky siis ".musimusi kirjutas:no oky siis
Nüüd sa hakkad uuesti jutuga, et see ikka oli "pugemine".
Kallis laps, sinuga ei ole kõik korras!
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
2 päeva haige olnud ja juba hulganisti järeltöid kuhjunud...
- .Smile.
wtf, pugejaNiceSk1ll3r kirjutas:NiceSk1ll3r kirjutas:Ma ei "poe" kellegile, ma küsisin, kas ma saaksin eeskujulikuks. (kuna taotlust selle kohta teha ei saa, siis mõtlesin siin küsida) Tonighti vastus oli 'Jah', aga see ei ole ainult tema otsustada, kas ma saan või ei. (Ta peab seda Alive'ga arutama - juhtkonnaga) Nagu ma aru sain, siis Alive oli kuskil 'laagris' ning Tonight ei saanud temaga ühendust võtta. Nüüd peaks ta olema juba laagrist tagasi ning ma küsisin uuesti, et mis on sellest asjast saanud. (Et kas Alive ütles siis 'Jah' või 'Ei'.) Kui Alive ütles ei, siis ei. Ega muud ma ei tahagi teada. Võib-olla Tonight juba unustas selle asja ära ning ei ole öelnudki Alivele. Kõik võib juhtuda.musimusi kirjutas:Uhm, sorry et vahele segasin? :DMis sa ikka poed, savi see embleem ju :3 saad vb niisama ka hakkama, kui just seda kuskile näitusele üles ei pane?
Mina saan oma eluga ka väga hästi hakkama, kui seda embleemi mul ei ole. Ma lihtsalt küsisin, kas ma saaksin selle (kuna olen omaarust "ilusti" käitunud) ning kõik.Kui sa mõtled seda situatsiooni, siis ma seletasin asja lahti. Ning nagu ma aru sain, siis sa mõistsid mind ning vastasid "No oky siis ".musimusi kirjutas:no oky siis
Nüüd sa hakkad uuesti jutuga, et see ikka oli "pugemine".
Kallis laps, sinuga ei ole kõik korras!
- ♥Anete♥Komeet
- Liitus : 15/03/2013
Oh, teid küll
- Tonight
Tegin veits kaevamistöid just:
- ♥Anete♥Komeet
- Liitus : 15/03/2013
Lol
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
@Tonight - Siia oleks vajaks vanemaid naisi
- .Smile.
aega vms ei vaadatagi? Ja sorry kui mu maitse muutusTonight kirjutas:Tegin veits kaevamistöid just:
- Tonight
Ei saa kutsuda, Saamer krabab kõik ära.Unikaalne kirjutas:@Tonight - Siia oleks vajaks vanemaid naisi
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Haha, Saamer ei käigi siin ju.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Lol, ära üle ka pinguta, see vend ei saa süütut naabrinaist ka kätte..Tonight kirjutas:Ei saa kutsuda, Saamer krabab kõik ära.Unikaalne kirjutas:@Tonight - Siia oleks vajaks vanemaid naisi
- Tonight
Ära alahinda Saamrit.Sander kirjutas:Lol, ära üle ka pinguta, see vend ei saa süütut naabrinaist ka kätte..
- NiceSk1ll3r
Ma ju ütlesin, et ta 2013 aasta 'wannabe' räpperite "austaja".Tonight kirjutas:Tegin veits kaevamistöid just:
"Kust tuul, sealt meel".
Viimati muutis seda NiceSk1ll3r (22.09.13 13:29). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Vanasõna)
- Pinxu
Ta ei ole wannabe, vaid ta kuulabki oma tupacit nagu segane -_-
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
lol, ma olen seda venda näinud piltide pealt, ei tundu küll väga raju naistemees olevat.Tonight kirjutas:Ära alahinda Saamrit.Sander kirjutas:Lol, ära üle ka pinguta, see vend ei saa süütut naabrinaist ka kätte..
- Pinxu
Haha ta hull kont ju , kui liha oleks siis vbla oleks ta naistele juba midagi
- Tonight
Saamril suuremad lihased kui Krizzil, nii et...
- Pinxu
Haha, nalja teed w?
- Tonight
Ei?MaRelYyyh:* kirjutas:Haha, nalja teed w?
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Aitab sellest mölast nüüd.NiceSk1ll3r kirjutas:Ma ju ütlesin, et ta 2013 aasta 'wannabe' räpperite "austaja".
"Kust tuul, sealt meel".
Luu räägib vTonight kirjutas:Saamril suuremad lihased kui Krizzil, nii et...
- Tonight
No, sul on ainult näpud suurest online istumisest lihastes, muu mitte.Krizz kirjutas:Luu räägib v
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Räägime nüüd sellest mitu tundi sa ööpäevas online oled v 20, 21?Tonight kirjutas:No, sul on ainult näpud suurest online istumisest lihastes, muu mitte.Krizz kirjutas:Luu räägib v
Mine lehele : 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 40