This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Ideed
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 18 • Share
Mine lehele : 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Jäi ära, kuid miks selline parastav toon? Sa poleks ikka kohale ilmunud.Ence kirjutas:Kas mitte augustis alles ei toimunud?
- KülalineKülaline
Siuke soome vend või, ela eestis... soome patrioot. ela edasi ja loo soome foorumi keskkondRechine kirjutas:Kui ma Soomest tagasi tulen - panen 100 euri mis ma siis saan?
- Alive
Jätame offtopicu ära siin teemas, kui see pole "Idee" või kellegi teise ideele millegi juurde lisamine, siis võib mitte postitada, tänud.
- Tonight
Ma pole kindel, kui paljud teist on seda jubedat Forumotioni toolbari näinud... igastahes, saime lõpuks sellest ainult notification süsteemi kätte ning tõenäoliselt tekitame Favalile teavistuste widgeti. Hetkel plaanin seda teha sarnaselt Facebooki omale (slide).
Profiilist saab kasutaja valida, milliseid teavitusi ta saada soovib. Tavakasutaja võimalused:
Saaksime foorumist kaotada privaatsõnumi-tagsüsteemi ning asi muutuks kõigi jaoks mugavamaks.
Profiilist saab kasutaja valida, milliseid teavitusi ta saada soovib. Tavakasutaja võimalused:
Saaksime foorumist kaotada privaatsõnumi-tagsüsteemi ning asi muutuks kõigi jaoks mugavamaks.
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Kasulik olla.Rechine kirjutas:Kui ma Soomest tagasi tulen - panen 100 euri mis ma siis saan?
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Selline idee, et teha banner kusagile üles (kui pole sisse logind), et siis nagu - "Tahad reklaamist lahti saada? Logi sisse!"
- Tonight
Rikkusid oma idee annetustega ära.Rechine kirjutas:Selline idee, et teha banner kusagile üles (kui pole sisse logind), et siis nagu - "Tahad reklaamist lahti saada? Logi sisse!"
○ Reklaamid on külaliste jaoks eemaldatud kuni 28. september 2015.
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
jep xdEnce kirjutas:Võiks tulla runescape blogger embleem vms
- Tonight
Ence kirjutas:Võiks tulla runescape blogger embleem vms
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Tonight kirjutas:Ence kirjutas:Võiks tulla runescape blogger embleem vms
Ei pannud tähele ennem
- CurdyzStaar
- Liitus : 26/10/2014
Võiks lisada alamfoorumi ''Youtube'' kus saaks nt jagada enda youtube kanalit vms.
- Dmitri
- Liitus : 05/03/2015
Galizta kirjutas:Võiks lisada alamfoorumi ''Youtube'' kus saaks nt jagada enda youtube kanalit vms.
Selle jaoks eraldi alafoorumit teostada pole kindlasti mõtet, piisab ka oma YouTube kanali teemast, näiteks postitad selle 'Muusika' alafoorumi alla.
- Tonight
Sellest peaks piisama: http://www.faval.eu/f8-videoklipid. Üritame tekitada võimalikult vähe ebaaktiivseid alafoorumeid.Galizta kirjutas:Võiks lisada alamfoorumi ''Youtube'' kus saaks nt jagada enda youtube kanalit vms.
- Ence
Võiks tulla teema kõrvale väike märk, mis näitab, et sul on vähemalt 1 postitus selles teemas.
- Wastumusi♥
Parem postide arvEnce kirjutas:Võiks tulla teema kõrvale väike märk, mis näitab, et sul on vähemalt 1 postitus selles teemas.
- Ence
Sa ei saa mu mõttest aru. Ma üritan siin seletada, et võiks tulla märk teema kõrvale, mis ütleb, et sul on postitusi seal teemas. Nt mingi giveaway, ma ei mäleta kas ma postitasin seal või mitte, selleasemel et sinna peale klõpsata ja alla scrollida on teema kõrval märk, mis näitab, et olen seal postitanud.
- KülalineKülaline
Teema nime ees on ju sinine pallike mis seda näitab, et oled postitanud selles teemas, või mis sa mõtled selle all?Ence kirjutas:Võiks tulla teema kõrvale väike märk, mis näitab, et sul on vähemalt 1 postitus selles teemas.
Kui sa pole postitanud siis seal pole seda täpikest.
- Wastumusi♥
Ma sain aru, see märk olemas, trotexify tõi pildi, ma mõtlesin, et saaks näha sammuti palju sul selles teemas poste tehtud, näiteks viid märgi peale ja ta näitab, " Selles teemas on sul 12 posti " vmsEnce kirjutas:Sa ei saa mu mõttest aru. Ma üritan siin seletada, et võiks tulla märk teema kõrvale, mis ütleb, et sul on postitusi seal teemas. Nt mingi giveaway, ma ei mäleta kas ma postitasin seal või mitte, selleasemel et sinna peale klõpsata ja alla scrollida on teema kõrval märk, mis näitab, et olen seal postitanud.
- KülalineKülaline
Hea idee, see võiks olla ka jah.Wastikene kirjutas:Ma sain aru, see märk olemas, trotexify tõi pildi, ma mõtlesin, et saaks näha sammuti palju sul selles teemas poste tehtud, näiteks viid märgi peale ja ta näitab, " Selles teemas on sul 12 posti " vmsEnce kirjutas:Sa ei saa mu mõttest aru. Ma üritan siin seletada, et võiks tulla märk teema kõrvale, mis ütleb, et sul on postitusi seal teemas. Nt mingi giveaway, ma ei mäleta kas ma postitasin seal või mitte, selleasemel et sinna peale klõpsata ja alla scrollida on teema kõrval märk, mis näitab, et olen seal postitanud.
Hetkel näitab seal "You have posted in this topic.", kuid võiks näidatata ka palju postitusi, tõsi.
Mine lehele : 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 18