Jututeema #13
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40 • Share
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
KiteC kirjutas:oh issand ehmusin ära su avatari nähes :O♥Smile♥ kirjutas:Hommik. :>
Alissa White-Gluz. Kõige ilusam naine maailmas imo. :>
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Loodan, et suurena oskad vähemalt mehi endale paremini valida.♥Smile♥ kirjutas:Alissa White-Gluz. Kõige ilusam naine maailmas imo. :>
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
burn
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
NiceSk1ll3r kirjutas:Loodan, et suurena oskad vähemalt mehi endale paremini valida.♥Smile♥ kirjutas:Alissa White-Gluz. Kõige ilusam naine maailmas imo. :>
Su käitumine kisub ülbeks, hoia end vaos, kui sulle su eeskujuliku embleem meeldib. Tonightile pugemine ei aita seda säilitada. Viisakas pead olema kõigiga ja samuti pead avaldama oma arvamust viisakalt. Su praegune kommentaar oli mulle ka solvav.
- NiceSk1ll3r
Midagi natuke teravamat ütlen (sedagi naljana) ning kohe tullakse ähvardama. Mis mul muud öelda, "Calm the fuck down, bro".Numb kirjutas:NiceSk1ll3r kirjutas:
Loodan, et suurena oskad vähemalt mehi endale paremini valida.
Su käitumine kisub ülbeks, hoia end vaos, kui sulle su eeskujuliku embleem meeldib. Tonightile pugemine ei aita seda säilitada.
// Ning, kui ma siin poeks Tonightile (nagu enamus väidavad), siis oleks ma sinu kõrval Administraator juba.
- Numb
See pole esimene kord kui sa kedagi solvad. Kelle vastu sul täpsemalt respekti ei jagu ja mis põhjusel see nii on?
----
Nojah, igaljuhul... Tänaseks jätan rahule teid. :'D Ilusat nädalavahetust. Vaheaeg pole ka kaugel enam.
----
Nojah, igaljuhul... Tänaseks jätan rahule teid. :'D Ilusat nädalavahetust. Vaheaeg pole ka kaugel enam.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
NiceSk1ll3r kirjutas:Loodan, et suurena oskad vähemalt mehi endale paremini valida.♥Smile♥ kirjutas:Alissa White-Gluz. Kõige ilusam naine maailmas imo. :>
Väga hea omang oli, milles seisneb probleem?
- Numb
Tonight kirjutas:Väga hea omang oli, milles seisneb probleem?
Ei midagi erilist, lihtsalt ma ei näe, et mul midagi nii väga viga oleks, et saaks öelda, et ta ei oska mehi valida. :'D Tule facebooki btw, mul on vaja rääkida
- NiceSk1ll3r
Loodame, et teemaks ei ole mina.Numb kirjutas:Tule facebooki btw, mul on vaja rääkida
- Pilvik
NiceSk1ll3r kirjutas:Loodame, et teemaks ei ole mina.Numb kirjutas:Tule facebooki btw, mul on vaja rääkida
jah, väänavad bänni peale ja saad peale kauba jalaga p3rse ka
Viimati muutis seda Pilvik (29.11.14 18:09). Kokku muudetud 2 korda
- NiceSk1ll3r
Mhm.Pilvik kirjutas:NiceSk1ll3r kirjutas:
Loodame, et teemaks ei ole mina.
jah, väänavad bänni peale ja saad peale kauba jalaga P**s* ka
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Mina olen oma valikuga rahul.
- Pilvik
vaatasin selle alissa pilte, no tee mis tahad aga sellise muri peale ei tõuse väikemees isegi hauast üles
- Numb
Smile kirjutas:Mina olen oma valikuga rahul.
Seda on rõõm kuulda :D::D
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Smile kuulab ikka hullult head muusikat.
- Pilvik
Pinxu kirjutas:Smile kuulab ikka hullult head muusikat.
nõiad ja valetajad lähevad põletamisele!!!!
- Tonight
Ka juhtkond oli alguses Numbiga rahul:
1. kuu - Numb oli hea valik
6. kuu - Numb oli normaalne valik
1. aasta - Numb oli kohutav valik
2. aasta - Kes see *d***t Numbi adminiks tegi?
Ning nõustun Pilvikuga, Dracula ei ole hot.
1. kuu - Numb oli hea valik
6. kuu - Numb oli normaalne valik
1. aasta - Numb oli kohutav valik
2. aasta - Kes see *d***t Numbi adminiks tegi?
Ning nõustun Pilvikuga, Dracula ei ole hot.
- Netsky.
- Liitus : 25/11/2014
Täna viisin ühele nälgivale perele kaks kilekotitäit söögikraami. Pereema vaatas krimpsus näoga koti üle ja ütles, et kas pean Sinu arvates kohvi ja suitsu tänavalt küsima või?
Õnneks läksid lastel vähemalt silmad särama, kui toitu nägid.
Paha tunne jäi sisse. Ma ei oodanud tänu, aga pereema krimpsus nägu ka vaja ei olnud.
Õnneks läksid lastel vähemalt silmad särama, kui toitu nägid.
Paha tunne jäi sisse. Ma ei oodanud tänu, aga pereema krimpsus nägu ka vaja ei olnud.
- Pilvik
heategu saab alati karistatud
- Netsky.
- Liitus : 25/11/2014
Pilvik kirjutas:heategu saab alati karistatud
Heategu ei saa karistatud, vaid toob mitmeid kordi tagasi head, mida ise oled teinud. Karistatud saab õelus, kurjus, kadedus ja muu negatiivne, samuti pealesurutud head teod, mida pole palutud, see võib tuua tagasi vastupidise.
- Pinxu
See ema oleks pidanud nutma seal rõõmupisaraid.
Kõige parem on see, et lastel silmad särama läksid.
Kõige parem on see, et lastel silmad särama läksid.
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Heipsti, olen ka tagasi elavate hulgas. Sai pisike paus internetist võetud.
- Pinxu
Väga tore on sind taas näha.
- Tonight
Üritan siis lahti seletada, miks mulle ei meeldi needitsism ega muu taoline "crap"... Peaaegu kõik needitarid olid kooseluseaduse vastu (vähemalt Numbi Aski põhjal otsustades). Toodi välja, et see pole normaalne, mees peab naisi ja naine mehi vaatama. Samal ajal, kui küsida neilt, miks nad neete jms kannavad, kuuleme vastuseks "Julgen erineda", "Erinevus rikastab" või "Eristun hallist massist". Näen siin väga tugevat vastuolu ning minu arvates on homoseksuaalsus ja needitsism üsnagi tugevalt seotud. Ilmselt siiski mitte oma eesmärkide poolest.
- Numb
Ei kanna neid "hallist massis erinemise" pärast tho.. Lihtsalt selle pärast, et mulle endale meeldib.
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40