Jututeema #13
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40 • Share
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Homole meeldib ka h*m* olla ilmselt. Su Ask sisaldab seda hallist massist erinemise juttu btw.Numb kirjutas:Ei kanna neid "hallist massis erinemise" pärast tho.. Lihtsalt selle pärast, et mulle endale meeldib.
- Alive
Netsky. kirjutas:Täna viisin ühele nälgivale perele kaks kilekotitäit söögikraami. Pereema vaatas krimpsus näoga koti üle ja ütles, et kas pean Sinu arvates kohvi ja suitsu tänavalt küsima või?
Õnneks läksid lastel vähemalt silmad särama, kui toitu nägid.
Paha tunne jäi sisse. Ma ei oodanud tänu, aga pereema krimpsus nägu ka vaja ei olnud.
You are alright.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Numb kirjutas:Kelle vastu sul täpsemalt respekti ei jagu ja mis põhjusel see nii on?
Tonight kirjutas:Üritan siis lahti seletada, miks mulle ei meeldi needitsism ega muu taoline "crap"... Peaaegu kõik needitarid olid kooseluseaduse vastu (vähemalt Numbi Aski põhjal otsustades). Toodi välja, et see pole normaalne, mees peab naisi ja naine mehi vaatama. Samal ajal, kui küsida neilt, miks nad neete jms kannavad, kuuleme vastuseks "Julgen erineda", "Erinevus rikastab" või "Eristun hallist massist". Näen siin väga tugevat vastuolu ning minu arvates on homoseksuaalsus ja needitsism üsnagi tugevalt seotud. Ilmselt siiski mitte oma eesmärkide poolest.
Tonight ütles kõik ära!
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
vabsjee 1 päeva oled eemal ja juba njuke tsirkus siin
- Alive
God damn, how real is this? Most niggas gon' be feelin this.
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Päris valesti olete aru saanud, aga yolo. Pungi ja metali põhimõtteid ma küll siin seletama ei hakka, sest see huvitab teid täpselt sama vähe kui mind see, mida Messi on elu jooksul saavutada suutnud. Surun siia mehist muusikat parem ning edaspidi väldin neid solvavaid ja ebameeldivaid kommentaare, mida meie "eeskujulik" liige siia postitab.
- Alive
I'm in love with the coco.
- Tonight
#justhoodthingsAlive kirjutas:God damn, how real is this? Most niggas gon' be feelin this.
8 päeva pärast Iku kontsert. Can't wait.
- NiceSk1ll3r
Au peab sulle mees andma, kuna taas teed minust ainsa must lamba siin! *clap*Numb kirjutas:Päris valesti olete aru saanud, aga yolo. Pungi ja metali põhimõtteid ma küll siin seletama ei hakka, sest see huvitab teid täpselt sama vähe kui mind see, mida Messi on elu jooksul saavutada suutnud. Surun siia mehist muusikat parem ning edaspidi väldin neid solvavaid ja ebameeldivaid kommentaare, mida meie "eeskujulik" liige siia postitab.
Vine'st?Alive kirjutas:I'm in love with the coco.
- FVL Bot
- Liitus : 16/02/2012
20 erinevat tiitlit leiavad jõuludeks omaniku. Alafoorum avatakse südaööl. Edu kõigile ning tehke mõistlikud valikud!
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
NiceSk1ll3r kirjutas:Au peab sulle mees andma, kuna taas teed minust ainsa must lamba siin! *clap*Numb kirjutas:Päris valesti olete aru saanud, aga yolo. Pungi ja metali põhimõtteid ma küll siin seletama ei hakka, sest see huvitab teid täpselt sama vähe kui mind see, mida Messi on elu jooksul saavutada suutnud. Surun siia mehist muusikat parem ning edaspidi väldin neid solvavaid ja ebameeldivaid kommentaare, mida meie "eeskujulik" liige siia postitab.Vine'st?Alive kirjutas:I'm in love with the coco.
ära põe, igas peres on must lammas ja siin oled see sina
- NiceSk1ll3r
Käi ära Pilvik.Pilvik kirjutas:ära põe, igas peres on must lammas ja siin oled see sina
- Alive
Laulust. See on catchy as fuckNiceSk1ll3r kirjutas:Au peab sulle mees andma, kuna taas teed minust ainsa must lamba siin! *clap*Numb kirjutas:Päris valesti olete aru saanud, aga yolo. Pungi ja metali põhimõtteid ma küll siin seletama ei hakka, sest see huvitab teid täpselt sama vähe kui mind see, mida Messi on elu jooksul saavutada suutnud. Surun siia mehist muusikat parem ning edaspidi väldin neid solvavaid ja ebameeldivaid kommentaare, mida meie "eeskujulik" liige siia postitab.Vine'st?Alive kirjutas:I'm in love with the coco.
- NiceSk1ll3r
@Alive, pead seda silmas?
Catchy as fuck yeah!
Catchy as fuck yeah!
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Hei, jällegi üks nädalavahetus läbi. Jõulud lähenevad.
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Hey.
Ilusat esimest adventi jah.
Ilusat esimest adventi jah.
- Tonight
Keegi logole päkapiku viitsib lisada?
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Lisaks, kui oskaks jne.
Kellel päkapikud käivad?
Mida soovite jõuludeks?
Mis on teie lemmik jõululaul?
Igavus tapab.
Kellel päkapikud käivad?
Mida soovite jõuludeks?
Igavus tapab.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Kui aus olla, siis jõuludeks soovin Eestisse tulla. Jõululaule pole veel kuulama hakanudPinxu kirjutas:Lisaks, kui oskaks jne.
Kellel päkapikud käivad?
Mida soovite jõuludeks?
Igavus tapab.
- Tonight
Enrique Iglesias - If The World Crashes DownPinxu kirjutas:Mis on teie lemmik jõululaul?
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
jõuan ma mingi pool tunnikest tagasi koju ja mingi värd kuulab kõvasti eesti träna aastast mine m****, aeg koht kätte näidata kellel on majas parim helitehnika
// väike jõulukas kh
// väike jõulukas kh
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Pinxu kirjutas: Kellel päkapikud käivad?
Mida soovite jõuludeks?
Mul käivad päkapikud. :DDDDDDDDD
Jõuludeks polegi erilist soovi tho. :'D
Kõige jõule kuulutavam laul vist. :'D #sarkasm
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Numb, see oled sina pildil? Miks see nii väga tuletab mulle meelde Yegor " Markeloff " Markelovi. Näost ikka korralikult sarnased
- Tonight
Seal kandis muusikat ka kuulatakse või ainult tilu-lilu?Pilvik kirjutas:jõuan ma mingi pool tunnikest tagasi koju ja mingi värd kuulab kõvasti eesti träna aastast mine m****, aeg koht kätte näidata kellel on majas parim helitehnika
- Netsky.
- Liitus : 25/11/2014
http://www.hello-cthulhu.com/
Vot, teate sellist asja, nagu "Hello, Kitty"?
Veebikoomiks sellest, kuidas Cthulhu sinna maailma satub.
Vot, teate sellist asja, nagu "Hello, Kitty"?
Veebikoomiks sellest, kuidas Cthulhu sinna maailma satub.
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40