Ideed
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18 • Share
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
see pole idee, aga vb väike parandus
oma postitusi ei saa kustutada. oma postitust kustutada saab vaid siis, kui see on suures jorus viimane. kui sellele juba vastatud on ehk siis on juba järgmis(t)e kirjutaja(te) ette jäänud, siis seda enam olematuks teha ei saa, ainult muuta.
ehk siis peab modele teadma andma, kui see on teiste postitajate ette jäänud w?
oma postitusi ei saa kustutada. oma postitust kustutada saab vaid siis, kui see on suures jorus viimane. kui sellele juba vastatud on ehk siis on juba järgmis(t)e kirjutaja(te) ette jäänud, siis seda enam olematuks teha ei saa, ainult muuta.
ehk siis peab modele teadma andma, kui see on teiste postitajate ette jäänud w?
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Rohkem embleeme võiks saada taotleda. Näiteks eeskujulik jne,mis on aegunud.
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Eeskujuliku sai kunagi taodelda!? Mõttetu tauodelda seda ja pole mõtet lisada ka mingi lambi embleeme.
EstObiaMaFiakuhm kirjutas:Rohkem embleeme võiks saada taotleda. Näiteks eeskujulik jne,mis on aegunud.
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
Embleemide taotlemine on üldse lamp imo. Võiks selle võimaluse ära võtta ja juhtkond vaatab ise, kes mida väärib.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Eeskujulik on nii-öelda ülim tavaliige ehk see ei saa tulla kasutajatele lihtsalt. Iga kasutaja võib olla enda arvates foorumis eeskujulik, kuid reaalsuses on heal juhul 100 liikme seas 1 eeskujulik inimene. Suurem osa taotlustest ei läheks läbi ja oleksid päris kaua ootel, et vältida ooteprotsessi, siis paneb juhtkond sobivale liikmele selle automaatselt.EstObiaMaFiakuhm kirjutas:Rohkem embleeme võiks saada taotleda. Näiteks eeskujulik jne,mis on aegunud.
Lisaks on Favalis varem olnud mitu fake-eeskujulikku, kes teesklesid siin paipoissi, aga teistes kommuunides käitusid hoopis teisiti. See võib kahjustada vähesel määral foorumi mainet.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Preview võiks ära parandada, hetkel näeb see selline välja:
- Tonight
Ei näe ise sellist bugi, sul iga kord nii?NiceSk1ll3r kirjutas:Preview võiks ära parandada, hetkel näeb see selline välja:
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Iga kord, jep.Tonight kirjutas:Ei näe ise sellist bugi, sul iga kord nii?NiceSk1ll3r kirjutas:Preview võiks ära parandada, hetkel näeb see selline välja:
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Postituse päises kuupäeva täiustada ka aasta numbriga! "Teis 17 Nov - 22:36" on hetkeliselt!
Ajab segadusse kuna mõni postitus on iidne ja ma ei näe ajakohasust:D Ma tööjuures, kus on igasugune asi keelatud....
Ajab segadusse kuna mõni postitus on iidne ja ma ei näe ajakohasust:D Ma tööjuures, kus on igasugune asi keelatud....
- Tonight
Mine Profiil -> Eelistused -> Date format (http://www.faval.eu/profile?mode=editprofile&page_profil=preferences).- [ A S A D ] - | SurPr!S kirjutas:Postituse päises kuupäeva täiustada ka aasta numbriga! "Teis 17 Nov - 22:36" on hetkeliselt!
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Tonight kirjutas:Mine Profiil -> Eelistused -> Date format (http://www.faval.eu/profile?mode=editprofile&page_profil=preferences).- [ A S A D ] - | SurPr!S kirjutas:Postituse päises kuupäeva täiustada ka aasta numbriga! "Teis 17 Nov - 22:36" on hetkeliselt!
TY. Ma isegi ei oskand tulla selle peale
- Heroes
annetaja eelis: võiks saada enda teemasid lukku panna
- Syntx.Juunior
- Liitus : 07/06/2015
Pooldan, annetaks koheselt foorumile siisHeroes kirjutas:annetaja eelis: võiks saada enda teemasid lukku panna
- Tonight
Brauseripoolne probleem, sul on ilmselt puhverdamisele mingi madal piirang pandud.NiceSk1ll3r kirjutas:Preview võiks ära parandada, hetkel näeb see selline välja:
Ei ole võimalik (Forumotionis).Heroes kirjutas:annetaja eelis: võiks saada enda teemasid lukku panna
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
Muuta 24h 15min peale ehk? Kui võimalik..
- mac
Annetamis tasu võiks tõsta. 1.6 sms, väga lamp, saate ise mingi paarkend senti sealt kätte Võiksite vähe kallimaks teha selle, 1.6ega pole küll keegi mingi annetaja, võiks olla näiteks 2x5€sms Ja kui see uuendus tuleb, eemaldada kõigilt neilt ka annetajate embleem, kes on alla 10€ annetanud
- Respect Music
- Liitus : 31/01/2016
Võiks serverist seest " /admin " eemaldada. pole vaja kooderitele näidata kes admin kes mitte. Alati kui speci lähed on /admin ja vendadel kaob automaatselt kogu skill ära..
- Tonight
SMS-annetuste eest me ei saa midagi tegelikult, asi käib läbi Forumotioni ning 1 SMS = 100 krediiti. Seda oleme kasutanud reklaamide eemaldamiseks.
- mac
Okei, siis küll Aga Ideede teema võiksite kleebiseks pannaTonight kirjutas:SMS-annetuste eest me ei saa midagi tegelikult, asi käib läbi Forumotioni ning 1 SMS = 100 krediiti. Seda oleme kasutanud reklaamide eemaldamiseks.
- Heroes
Võiks lisada süsteemi, mis laseb kasutajal postituse tegemisel oodata järgmise postituse tegemisel näiteks 20 sekunditet, et vältida spami.
Admin Panel => General => Security => Flood control delay
Admin Panel => General => Security => Flood control delay
- Heroes
Kasutusele võiks tulla teine online pilt, mis sobiks kokku muuda, tsitseeri nuppudega.
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
imo, sinine on vahvamHeroes kirjutas:Kasutusele võiks tulla teine online pilt, mis sobiks kokku muuda, tsitseeri nuppudega.
- Respect Music
- Liitus : 31/01/2016
võiks lisada selle plugina mis raundi lõpus näitab raundi parimat mängijat ja palju kille jms tegi
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 18