Ideed
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 18 • Share
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
- wUffeL ?Komeet
- Liitus : 13/03/2013
Teaduslikult on tõestatud, et mehed on tegelikult õrnem sugu
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Kindlasti vastu, see on liiiga seksismlik. Siis juba tuua ka grupp meessoost isikutele.
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
Ence kirjutas:Kindlasti vastu, see on liiiga seksismlik. Siis juba tuua ka grupp meessoost isikutele.
Seksistlik* Pls
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
Ma rääkisin nimevärvist, mitte grupist. Pealegi, milleks need Kunstnikud siin siis on? Et ikka embleeme teha. Palun väga, tehke poistele ka grupp.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
KiteC kirjutas:sooline võrdõiguslisus, kus sa oled
Ära mängi eite nüüd
- Elar19
Pinkey kirjutas:Ma rääkisin nimevärvist, mitte grupist. Pealegi, milleks need Kunstnikud siin siis on? Et ikka embleeme teha. Palun väga, tehke poistele ka grupp.
Sellejaoks peab tegema eraldi gruppi.
Mul oleks selline mõte.
Et oleks nagu võmalus panna 2 erinevat disaini? Siis saaks valida, mis meeldib rohkem.
Nagu vahvlis, saad valida 3 värvi.
See on lihtsalt mu mõte.
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Pinkey kirjutas:Ma rääkisin nimevärvist, mitte grupist. Pealegi, milleks need Kunstnikud siin siis on? Et ikka embleeme teha. Palun väga, tehke poistele ka grupp.
Võiksid vähem egotseda, kui ei piisa lihtsalt Neiu embleemist, siis miks sa ikka veel siin oled?
#Martin kirjutas:Ence kirjutas:Kindlasti vastu, see on liiiga seksismlik. Siis juba tuua ka grupp meessoost isikutele.
Seksistlik* Pls
Sorry tähenärija.
- Elar19
Ence kirjutas:Pinkey kirjutas:Ma rääkisin nimevärvist, mitte grupist. Pealegi, milleks need Kunstnikud siin siis on? Et ikka embleeme teha. Palun väga, tehke poistele ka grupp.
Võiksid vähem egotseda, kui ei piisa lihtsalt Neiu embleemist, siis miks sa ikka veel siin oled?
Tuli siia foorumisse ja kohe nõudma.
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
Ence kirjutas:Pinkey kirjutas:Ma rääkisin nimevärvist, mitte grupist. Pealegi, milleks need Kunstnikud siin siis on? Et ikka embleeme teha. Palun väga, tehke poistele ka grupp.
Võiksid vähem egotseda, kui ei piisa lihtsalt Neiu embleemist, siis miks sa ikka veel siin oled?#Martin kirjutas:
Seksistlik* Pls
Sorry tähenärija.
On veel midagi öelda?
- KülalineKülaline
Kasutajad võiks näha kes on postitust Likenud.
Vähemalt postituse tegija ise.
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Trotexify kirjutas:Kasutajad võiks näha kes on postitust Likenud.
Väga hea mõte ju, võiks tulla postkasti nt teade et see ja see inimene likesid sul seda ja seda postitust.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kui selline uuendus peaks tulema, siis näeks asi välja nii:
Meil on scriptid olemas, kuid asi seisab turvariski taga. Scriptid eeldaksid, et me annaksime igale kasutajale mingisse alafoorumisse moderaatori õigused, kuna ta peab saama scripti abil 'muuta' database'i (ehk ühte kindlat foorumi teemat). Probleemid, mis sellega kaasneksid:
a) Peaksime database'i pidevalt backupima, kuna mõni 'kõva mees' võib selle ära kustutada
b) Peaksime eemaldama moderaatoritelt bannimise õigused, et 'kõvad mehed' ei saaks teistele käkki keerata
Meil on scriptid olemas, kuid asi seisab turvariski taga. Scriptid eeldaksid, et me annaksime igale kasutajale mingisse alafoorumisse moderaatori õigused, kuna ta peab saama scripti abil 'muuta' database'i (ehk ühte kindlat foorumi teemat). Probleemid, mis sellega kaasneksid:
a) Peaksime database'i pidevalt backupima, kuna mõni 'kõva mees' võib selle ära kustutada
b) Peaksime eemaldama moderaatoritelt bannimise õigused, et 'kõvad mehed' ei saaks teistele käkki keerata
- KülalineKülaline
Kui asi nii riskantne siis pole asjal mõtet, pigem jätaks selle uuenduse ära.Tonight kirjutas:Kui selline uuendus peaks tulema, siis näeks asi välja nii:
- Tonight
Ma ei välistaks seda uuendust, kuna see pole ainus viis database'i tegemiseks. Saaksime näiteks hoiustada Like andmisi kuskil serveris ning requestiga neid Favalis kuvada, laadimist ei tohiks see oluliselt mõjutada.
• Tulekul uuendused:
- Chatboxi parandamine
- Nupp, mis viib kasutaja Steami profiilile (PM kõrvale)
- Annetamise lehekülg (SMS + pank)
• Tulekul uuendused:
- Chatboxi parandamine
- Nupp, mis viib kasutaja Steami profiilile (PM kõrvale)
- Annetamise lehekülg (SMS + pank)
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Annetajate TOP oleks huvitav vaadata Siis teame kes kokkutulekul kõik välja käristab!
- Tonight
On teie andmed õiged? Vasta ainult juhul, kui su summa on vale või su nimi on puudu.
JannoSaamer 25€
bULLET.ss 6.40€
k3nxX 4.80€
vonKrahw 3.20€
Trotexify 3.20€
Elar19 3.20€
Pinxu 1.60€
Gusta 1.60€
Rechine 1.60€
Ence 1.60€
Kristiina. 1.60€
NiceSk1ll3r 1.60€
fnaticmarkus 1.60€
KEEEKZ 1.60€
Koke#6 1.60€
Mac 1.60€
PotHunterZ 1.60€
A 3 Skiller 1.60€
Artur. 1.60€
Y-Pyhnic ???
t@ring ???
JannoSaamer 25€
bULLET.ss 6.40€
k3nxX 4.80€
vonKrahw 3.20€
Trotexify 3.20€
Elar19 3.20€
Pinxu 1.60€
Gusta 1.60€
Rechine 1.60€
Ence 1.60€
Kristiina. 1.60€
NiceSk1ll3r 1.60€
fnaticmarkus 1.60€
KEEEKZ 1.60€
Koke#6 1.60€
Mac 1.60€
PotHunterZ 1.60€
A 3 Skiller 1.60€
Artur. 1.60€
Y-Pyhnic ???
t@ring ???
- Rechine
Kui ma Soomest tagasi tulen - panen 100 euri mis ma siis saan?
- Tonight
annetama - heategevaks otstarbeks või armuannina andma; kinkimaRechine kirjutas:Kui ma Soomest tagasi tulen - panen 100 euri mis ma siis saan?
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Rechine kirjutas:Annetajate TOP oleks huvitav vaadata Siis teame kes kokkutulekul kõik välja käristab!
Tonight kirjutas:JannoSaamer 25€
Ja miks te Saaremaal siis kokkutulekut ei taha teha? Saamer on ju seal
- Rechine
Mul vahet pole kus toimub Kohale vean oma p*rse Aga @Mac - vaata kunsti alt minu teemat - järsku oled huvitatud?
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 18