Ideed
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 18 • Share
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
- Triotech
- Liitus : 28/07/2014
NiceSk1ll3r kirjutas:Chatboxi võiks panna sinna, kus on punane joon pildil.
Põhimõtteliselt võiks selle chatboxi foorumi avalehe ülaserva integeerida. Oleks ka kohe näha, kas toimub siin mingit tegevust või mitte. Et see avalehel vähem ruumi võtaks, võiks ta kuvada, vaid paari viimast rida. Sinna peale klikkides avaneks chatbox niipalju, et sinna ka postitada saaks. Ei tea, kas seda tehniliselt raske teostada, aga eks Tonight kommenteerib.
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Kas see ei viiks foorumi osa fookusest välja? Jätaks mulje, et chatbox oleks põhiline.
- Triotech
- Liitus : 28/07/2014
Janeli kirjutas:Kas see ei viiks foorumi osa fookusest välja? Jätaks mulje, et chatbox oleks põhiline.
Minu arust chatbox kogu point ongi selles, et see oleks kohe kõigile näha ja hetkel foorumis olijad saaksid rääkida erinevatel teemadel. Mina isitlikult paneksin chatboxi üles foorumiossa, kuna kuidagi imelik on nii.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kui chatbox peaks ülesse liikuma, siis ilmselt ainult koos peitmisvõimalusega. Kõige mõistlikum on teha hääletus, sest mõni eelistab chatti üleval ning mõni all.
- Tonight
Tekkis väike idee seoses selle uuendusega:
Mis arvaksite, kui teavitusi saaksid ainult annetajad? Ise ma seda väga ei pooldaks, kuid hetkel puuduvad annetajatel peaaegu igasugused privileegid.Tonight kirjutas:Lõpuks sai teostatud @NiceSk1ll3ri idee ning algas tagsüsteemi beta-testimine. Kasutades postituses @ (viimase karakterina), küsitakse sult, kas sa soovid kasutaja märkida.
- KEEEKZ
- Liitus : 19/01/2014
Tonight kirjutas:Tekkis väike idee seoses selle uuendusega:Mis arvaksite, kui teavitusi saaksid ainult annetajad? Ise ma seda väga ei pooldaks, kuid hetkel puuduvad annetajatel peaaegu igasugused privileegid.Tonight kirjutas:Lõpuks sai teostatud @NiceSk1ll3ri idee ning algas tagsüsteemi beta-testimine. Kasutades postituses @ (viimase karakterina), küsitakse sult, kas sa soovid kasutaja märkida.
Mina oleksin poolt.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
+1.KEEEKZ kirjutas:Tonight kirjutas:Tekkis väike idee seoses selle uuendusega:
Mis arvaksite, kui teavitusi saaksid ainult annetajad? Ise ma seda väga ei pooldaks, kuid hetkel puuduvad annetajatel peaaegu igasugused privileegid.
Mina oleksin poolt.
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Kui juba, panete mingid privileegid Annetajale siis võiksid ka mingid privileegid olla Scripteril?NiceSk1ll3r kirjutas:+1.KEEEKZ kirjutas:
Mina oleksin poolt.
Aga noh mina pole siin küll kõige suurem ütleja, eks ise otsustate.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Tonight kirjutas:Forumotioni vahendite juures oleks ainus võimalus privaatsõnum. Ehk kui sa märgid kellegi, siis saadetakse talle automaatselt Javascripti abil sõnum. Idee on hea, kuid raskesti teostatav.NiceSk1ll3r kirjutas:Kui keegi märgib sind teemas '@' märgiga, siis võiks tulla ülesse nurka kuhugi märguanne, et sind on teemas märgitud.
Näide: @Tonight, Mis homme teed?
Tonightil oleks siis selline teadaanne ekraanil: NiceSk1ll3r märkis sind teemas.
Kui ideest aru ei saanud, siis pärineb see Facebookist.
Kas just vajalik lisand foorumisse, aga väike tore lisa oleks küll.
Väike küsimus, kas seda saaks teostada ka nii?
(kiri oleks seal siis "Sind on märgitud teemas!" ning, kui sa vajutad sinise kasti / kirja peale, siis see viib sind sinna, kus sind märgiti)
Või saab ainult privaatsõnumi teel?
Tänud KEEEKZ abi & sõbrakutse eest!
- Tonight
Forumotioni keskkonnas mitte (välja arvatud juhul, kui nad ise selle teostavad server-side). Muidugi teoreetiliselt oleks võimalik jah, kui sirvid kõik teemad Javascriptiga läbi ning otsid märkeid, aga ma ei taha mõeldagi, kaua Faval sellisel juhul laeks.NiceSk1ll3r kirjutas:Väike küsimus, kas seda saaks teostada ka nii?
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Phmt kui te tahate rohkem asju teostada, foorumisse siis oleks teil kindlasti, vaja Veebimajutus+Domeen ja veebimajutus.ee sealt saaks selle 13€ ja 20/30 senti täpselt ei mäleta.Tonight kirjutas:Forumotioni keskkonnas mitte (välja arvatud juhul, kui nad ise selle teostavad server-side). Muidugi teoreetiliselt oleks võimalik jah, kui sirvid kõik teemad Javascriptiga läbi ning otsid märkeid, aga ma ei taha mõeldagi, kaua Faval sellisel juhul laeks.NiceSk1ll3r kirjutas:Väike küsimus, kas seda saaks teostada ka nii?
- Haylan
- Liitus : 25/12/2014
Hetkel tuleb ise kontrollida, ega kisakastis uusi postitusi ole. Esilehel võiks kuskil märge ilmuda, kui sinna on vahepeal uusi lugemata postitusi tekkinud. Näiteks kisakasti menüükirje järele.
- Tonight
Saatsin chatboxi developerile kirja, ilmselt tuleb see kaasa uue versiooniga. Sellega saavad ka bugid fixitud (smailide kadumine sõnumi muutmisel jms).Haylan kirjutas:Hetkel tuleb ise kontrollida, ega kisakastis uusi postitusi ole. Esilehel võiks kuskil märge ilmuda, kui sinna on vahepeal uusi lugemata postitusi tekkinud. Näiteks kisakasti menüükirje järele.
Yes, I saw it but will only be fixed in the next version ok?
- Elar19
- Liitus : 11/11/2012
Uurisin alafoorumeid, ning mõtlesin et võiks olla "Tehnika" alafoorum. Kus oleks nii Arvuti Tehnika, Auto Tehnika ja muud Tehnika alafoorum.
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Võiksite midagi sellega ette võtta, et iga postitatud postituse pärast mulle meilile kiri ei tuleks.. Ma ei jaksa neid kustutada enam
http://prntscr.com/5mqoin
- Elar19
- Liitus : 11/11/2012
Yeke kirjutas:Võiksite midagi sellega ette võtta, et iga postitatud postituse pärast mulle meilile kiri ei tuleks.. Ma ei jaksa neid kustutada enam
Ma arvan et saad ise maha võta selle asja.
- KülalineKülaline
Võiks olla järgnevad võimalused (kui tavaliikmetele mitte siis näiteks Annetajatele)
1. Võiks saada ise teemat kinni panna ja ka lahti teha.
2. Võiks saada ise teemat ära kustutada (kustutab ära, teema kaoks nagu ära kuid administraator peab enne kustutamise kinnitama).
3. Kui keegi on peale sind teemat kommenteerind siis sa saaksid enda varasemad kommentaarid siiski ära kustutada.
1. Võiks saada ise teemat kinni panna ja ka lahti teha.
2. Võiks saada ise teemat ära kustutada (kustutab ära, teema kaoks nagu ära kuid administraator peab enne kustutamise kinnitama).
3. Kui keegi on peale sind teemat kommenteerind siis sa saaksid enda varasemad kommentaarid siiski ära kustutada.
- Tonight
Forumotioni vastus: Unfortunately locking topics is a moderator only feature. You will not be able to give users the ability to lock their own topics.Trotexify kirjutas:1. Võiks saada ise teemat kinni panna ja ka lahti teha.
Hea võimalus soovist teada andmiseks on report nupp:
Kinnitamine poleks Forumotioni süsteemis võimalik ning võimalik pole ka vist teema kustutamine, kui keegi on peale sinu veel sinna postitanud.Trotexify kirjutas:2. Võiks saada ise teemat ära kustutada (kustutab ära, teema kaoks nagu ära kuid administraator peab enne kustutamise kinnitama).
Praegu ei saa? Igas alafoorumis (peale Loosimiste) peaks saama.Trotexify kirjutas:3. Kui keegi on peale sind teemat kommenteerind siis sa saaksid enda varasemad kommentaarid siiski ära kustutada.
- KülalineKülaline
Ei saa, ainult siis saad kui oled viimati kommenteerinud ja siis saad ka ainult viimase kommentaari kustutada.Tonight kirjutas:Praegu ei saa? Igas alafoorumis (peale Loosimiste) peaks saama.Trotexify kirjutas:3. Kui keegi on peale sind teemat kommenteerind siis sa saaksid enda varasemad kommentaarid siiski ära kustutada.
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
Selline värv võiks olla kasutajanimi neidudel, siis on kohe foorumist näha.
- Tonight
Kunagi sai tehtud hääletus Neiu embleemi kohta:
Embleem säilis, aga erilist värvust pole me kasutanud juba pikka aega. Põhjuseid on mitmeid:
a) sugu ei tohiks olla faktor, mis annaks kellelegi koheselt foorumis eeliseid
b) roosa nimi tõmbaks rohkem tähelepanu ja oleks totaalne Saamri-magnet
c) foorumis pole eriti tüdrukuid/naisi olnud ja seetõttu pole me uut gruppi vajalikuks pidanud
Kui ideel on veel pooldajaid, siis võime selle panna rahvahääletusele.
Embleem säilis, aga erilist värvust pole me kasutanud juba pikka aega. Põhjuseid on mitmeid:
c) foorumis pole eriti tüdrukuid/naisi olnud ja seetõttu pole me uut gruppi vajalikuks pidanud
- KülalineKülaline
Vastu.Tonight kirjutas:Kunagi sai tehtud hääletus Neiu embleemi kohta:
Küsimus: Milleks ja kellele seda vaja oleks? Ühe-kahe inimese pärast pole vist väga embleemi hoida?
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
Trotexify kirjutas:Vastu.Tonight kirjutas:Kunagi sai tehtud hääletus Neiu embleemi kohta:
Küsimus: Milleks ja kellele seda vaja oleks? Ühe-kahe inimese pärast pole vist väga embleemi hoida?
Kui sa oleksid neiu ja sa saaksid neiu embleemi, siis sooviksid kindlasti, et see sul olemas on. Ja meid, neiud, pole ainult 2 või 3, meid on rohkem. Meile peaks midagi jääma, natuke lugupidamist nõrgema soo eest.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 18