Favali JUTT
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8 • Share
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea?
Viimati muutis seda Wasti (31.07.15 22:28). Kokku muudetud 1 kord
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi, või ei ole see üldse hea? Aga
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi, või ei ole see üldse hea? Aga, kui
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi, või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma, siis
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma, siis oli
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma, siis oli Saamer
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma, siis oli Saamer täiesti
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma, siis oli Saamer täiesti kontrolli
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma, siis oli Saamer täiesti kontrolli alt
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, RAHA mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri tagumikku, hakkas ta kohe krabama nuustiku ja ämbri ning läks peksja juurde ja seadis ennast pesemiseks. Miks ei soovi olla keegi nagu lihtsalt Saamer? Kas taha saab panna see asi või ei ole see üldse hea? Aga, kui Numb hakkas Saamrit jälle peksma, siis oli Saamer täiesti kontrolli alt väljas
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 8