Favali JUTT
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8 • Share
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma.
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut.
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut.
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime uude peldikusse naerma. Rechine hakkas nutma kui ta nägi suurt ämblikut. Ta võttis kurika ja hakkas peksma ämblikut. Kui Numb nägi, et keegi peksab Saamri
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 8