Favali JUTT
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8 • Share
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päev, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päev, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päev, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht
- NiceSk1ll3r
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päev, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päev, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päev, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl ().
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama raha
- NiceSk1ll3r
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi
- mac
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on
- Lucky:*CatLiige
- Liitus : 09/01/2015
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll.
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile
- NiceSk1ll3r
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin
- mac
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin favali
- Wastumusi♥
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 8